Frissítve: 28. június 2022

Mr. Skin és más kiszivárgott hírességi aktok és szexszalagok, mint a Mrskin.com

Internetcím: https://www.mrskin.com

Alternatívák megjelenítése a MrSkin.com webhelyhez

MrSkin

Színésznőkre és női hírességekre figyelnek, főleg a férfi rajongók. Tehát életünk egyik vagy másik pontján biztosan elgondolkodott egy bizonyos forró hírességen, és azon tűnődött, hogyan néz ki meztelenül…. Vagy ha valaha akt-jeleneteket forgatott egy projekthez. Valld be, ilyen kíváncsi voltál. Tehát töltött egy-két időt az interneten, hogy olyan tippeket vagy korábbi projekteket keressen, amelyek kielégítő válaszokat adhatnak. Nos, ne aggódj többet, mert van egy weboldal, ahol láthatjuk Hollywood legjobb meztelen jeleneteit - Mr. Skin.

Ha valaha is felmerült az a dilemma, hogy hollywoodi filmekből próbál meg megtalálni bizonyos meztelen jeleneteket, valószínűleg Mr. Skin-t találta az egyik legjobb eredmény között. Hollywood legjobb aktklipjeinek többsége itt található. A nagy bevételt hozó kasszasikerektől, az indie-filmektől a külföldi filmekig, amelyek könnyen átjuthatnak a softcore pornóhoz. Mr. Skin-nek több mint 75,000 1080 aktklipje van Hollywood legnagyobb neveivel, mint Salma Hayek, J.Lo, Drew Barrymore és még sokan mások. Ha bármilyen projektjeik voltak, szinte bármilyen meztelenséggel és szexjelenettel, akkor a legjobb, ha azt Mr. Skin-ben látja. A videók minősége attól függ, hogy a klip mikor készült filmként, de több ezer kiváló minőségű és HD videóra számíthat. Az újabb meztelen klipek általában 720p felbontásúak, míg a régebbi nem biztos, hogy jó megjelenésű, de mégis nézhető és természetesen kellemes. Néhány régebbi jelenetet újraszerkesztenek, és a weboldal legjobb streaming minősége már XNUMXp-ben van.

Ha egy bizonyos filmklipet vagy tévéműsort keres, és már megtalálta, akkor megnézheti Mr. Skin eredeti videóit, amelyek már meghaladják az 1,600-at, beleértve a "Best Of" összeállításokat és a "Top 5 listát" . Még egy blogjuk is van, amely a friss meztelen jelenetekre, a hírességek születésnapjára és más információkra összpontosít, amelyeket a tagok szintén relevánsnak találhatnak. Egy akkora kollekcióval, mint Mr. Skiné, sokat élvezhet, és nagyon könnyű megkerülni a weboldalt. Felhasználóbarát kezelőfelületével és modern megjelenésű weboldal-tervezésével megkerülheti útját, és kihasználhatja eszközeiket és funkcióikat, hogy sokkal könnyebbé tegye Mr. Skin-élményét. Kategóriáik és szakaszaik gondosan vannak rendezve, és címkékre vannak szűkítve, hogy a keresés sokkal kényelmesebb és gyorsabb legyen. Megtekintheti a webhely legnépszerűbb és leglátogatottabb címkéit, a felkapott hírességeket, valamint a legforróbb filmeket és tévéműsorokat. Felhasználóként azt is megteheti, hogy szolgáltatásait, videóit, valamint további elemeket, filmeket, tévéműsorokat vagy akár hírességek listáját a „Kedvencekhez” értékelheti a könnyű hozzáférés érdekében.

Bár nincsenek olyan bónuszok és egyéb juttatások, amelyeket általában más webhelyeken találhat, Mr. Skin meglehetősen ésszerű kedvezményeket kínál más kapcsolódó oldalakra, ha érdekli. Van egy részük is, amely rengeteg GIF-et tartalmaz, így azonnal újra és újra lejátszható gőz akt klipekkel fogadják Önt. Az oldal szintén rendszeresen frissül, amely körülbelül 35 videót ér el, így mindig van mire várni. Ha Mr. Skin csodái érdekelnek, látogasson el a webhelyükre, és győződjön meg róla. Vagy megnézheti ezeket az alábbi weboldalakat, amelyek hasonló hangulattal rendelkeznek, és találhat olyanokat, amelyek felkeltik az érdeklődését és jó időt táplálnak.

Celeb aktok és szexoldalak, hasonlóak a MrSkin.com-hoz:

Playboy Cyber ​​Club

A Playboy Cyber ​​Club nagyszerű munkát végzett, hogy hatalmas mennyiségű felnőtteknek szóló tartalmat biztosítson mindenki számára. Évek óta könnyű hozzáférést biztosítanak a magazinok több száz közepes oldalához, pornó videókhoz, „játszótársakhoz” és interjúikhoz, amelyek kizárólag az interneten találhatók. Speciális részeik vannak, mint például a Playboy Cyber ​​Girls és a Casting Call, amelyek több száz dögös hölgyet mutatnak be, akiket rángatni lehet. Videóik nagy része már HD minőségben van, így alaposan élvezheti a Playboy élményét. Az előfizetők hozzáférést kapnak folyóirataik és egyéb tartalmaik nyomtatott archívumaihoz, sőt, az évek múlásával is megmutatják nekünk a változásokat; A Playboy Cyber ​​Club továbbra is erős és látogatott.

A nagyon népszerű magazinsorukról ismert Playboy jobb platformot nyújt az egész élmény teljes kihasználásához az internetes lehetőségek felhasználásával. Minden tartalmuk ugyanolyan hatást gyakorol, mint a nyomtatott anyaguk, olyan bónusz elemekkel, mint a kulisszák mögötti interjúk, a tesztlövész képek és minden más kép, amely nem került be a magazinba.

A meztelen nők hatalmas archívumaival rendelkező webhely tartalma és jellemzői változatosak. A legutóbbi weboldal-fejlesztéseik felértékelték őket más felnőtt erotika webhelyekkel, bár már elég régóta eljutottak oda, ahol most vannak.

Előnyei:

 • Letölthető filmek és szexi klipek
 • DRM védelem nélkül
 • Sok megtekinthető kép (nem képernyőkép)
 • HD filmek streamelését teszi lehetővé
 • .zip csomagolt képek

CONS:

 • Nincs speciális keresés
 • Néhány nem kizárólagos tartalom megtalálható a webhelyen
 • Drága előfizetés

Celeb Dzsihád

celebdzsihád

A tartalmát tekintve „iszlám szélsőséges” szögéről ismert webhely ez a nyugati értékeken veszi szemüket, különösen a nők szexuális szabadságával kapcsolatban, miközben sok hollywoodi A-listáson kesereg, akik piszkos dolgokat csinálnak a kamera előtt. Noha nagyon kifejezték gyűlöletüket egy ilyen kultúra iránt, mégis kiszivárgott tartalmakat szolgáltatnak, amelyeket általában a tényleges filmművészetből készítenek a szakemberek. Ezeket a tartalmakat összegyűjtjük és archiváljuk, hogy rántsa őket. Ez az egyik legnépszerűbb platform mindenki számára, aki meg akar nézni néhány forró híresség pornót és aktot.
A weboldal két részre osztotta szekcióikat: meztelen hírességek és celeb videók. Az első szakasz a hírességek meztelen képeinek megtekintésére szolgál. Mindkét részt rendszeresen frissítik, jó tartalommal. A hírességek archívumának oldalán megtekintheti a hírességeket és a sok dögös nőt, valamint azok tartalmát. Az olyan nagy nevek bepillantása, mint Kim Kardashian, Miley Cyrus és még Emily Ratajkowski, csak néhány szexi híresség, forró és szexi tartalommal.

Előnyei:

 • Remek híresség akt és pornó tartalom
 • Ingyenes használatra
 • A celebek tartalmának sokszínű gyűjteménye

CONS:

 • Rengeteg clickbait bejegyzés
 • Furcsa muszlim mémeket tesz közzé
 • Sok zavaró és idegesítő hirdetés

AZNude

aznudes

Vannak esetek, amikor szeretnénk egy kis szabadidővel kedveskedni, és élvezhetnénk szexi hírességek tartalmát, és az AZNude.com a tökéletes hely, ahol meglátogathatja. Ez a weboldal rengeteg tartalommal rendelkezik, a legforróbb hírességek neveitől kezdve - színésznőktől, modellektől és még sok mástól. Több mint 250,000 70,000 megtekinthető és letölthető fotó, valamint több mint XNUMX XNUMX videó segítségével ezzel néhány élvezetet élvezhet. Mivel tartalmuk eltér az eredeti gyártási időponttól, videó minőségük is eltérhet, de nem kell aggódnod emiatt, mivel mindannyian megnézhetők, és sok évtizeddel ezelőttre nyúlnak vissza. Sok anyag létezik szinte minden nőtípus számára; mivel az AZNude a világ minden táján elérhető, hírességek tartalmát is kínálják, függetlenül attól, hogy milyen nemzetiségűek.

Soha nem fog problémákat találni a letöltés vagy a streaming során, miközben élvezi a webhelyet. Ezenkívül nincsenek olyan bosszantó hirdetéseik, ezért ez egy dolog segít abban, hogy életük legjobb idejét töltsék ki a tartalmuk révén. Felületük szintén nagyon könnyen használható, és számos funkciót kínálnak a tagok számára, hogy használni tudják őket. A hírességek ábécé szerinti indexe is van, és csak annyit kell tennie, hogy rákattint egy névre, és automatikusan jóllakik a kedvencei felkeltő képei és videói.

Előnyei:

 • Hatalmas pornó gyűjtemény
 • Gyors közvetítés és ingyenes letöltések
 • Nagyszerű válogatási lehetőségek
 • Napi frissítések
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Automatikus lejátszás
 • Kis forgalom / kitettség más felhasználók számára
 • Nem kizárólagos tartalom

PurelyCeleb

tisztán feleb

Természetesen megszoktuk, hogy pornósztárokat nézzünk, és te rángatsz ezekre a szakmai jelenetekre és pornó hírességekre. De néha csak egy bizonyos hírességre gondolsz, és meg akarod keresni szexi videóit és fotóit, és örömödre felhasználhatod őket. Mintha hírességek után vágyna, és a PurelyCeleb a tökéletes hely, hogy kielégítse éhségét egy ilyen rés után. Több ezer színésznő, modell, a Youtube kis sztárjai számára szivárgott ki egy-két tartalom, és itt mindet élvezheti.

Bár csak néhány galéria található jelentős mennyiségű képpel és videóval, biztosak vagyunk benne, hogy ez a weboldal pillanatok alatt nagyra fog válni. Szivárgott fotóik többnyire fürdőszobákból, hálószobákból származnak, és néhányat még vakáció alatt is készítenek. Mindezek a tartalmak letölthetőek és streamelhetők, a videó minősége a frissítés idejétől függően változik.

A weboldal megjelenését tekintve a PurelyCeleb lehetővé teszi, hogy élvezze a szemükre könnyű dizájnt és a nagyszerű felületet egyszerű elrendezésükkel. Böngészhet a hírességeket tartalmazó oldalak utáni oldalakon és egy indexen is, ahol megnézheti a legnagyobb neveket, amelyeket a helyszínen talál. Hírességi indexük tartalmaz egy valakiről szóló rövid életrajzot és egy bepillantást vagy áttekintést a szokásos tartalmukról. Lehet, hogy a PurelyCeleb nem a legnagyobb felnőtt webhely, mint egyelőre, de főleg arra összpontosít, hogy minőségi kiszivárgott tartalmat nyújtson, és arra összpontosít, hogy webhelyüket üdvözlővé és szép felhasználói felülettel látják el.

Előnyei:

 • Minden hírességnek van egy rövid életrajza
 • Sok kiszivárgott hírességi tartalom és archívum
 • A mobil használat támogatott

CONS:

 • Pop-up hirdetések itt-ott
 • Korlátozott keresési lehetőségek
 • Fejlesztésre szorul a szűrési lehetőségeknél

CelebGate

ünnepelni

Azok számára, akik jó időt szeretnének a forró (és kiszivárgott!) Hírességek fotóinak megtekintésével, nézze meg a CelebGate hatalmas gyűjteményét, amely sok ismert kedvencét tartalmazza. Néhány bónuszt is tartalmaz, például blogokat, és van egy részük, amely a speciális Playboy modelleknek van fenntartva. A honlap naponta frissíti tartalmát, és forrásaik nagy része paparaci képekből, különféle promóciókhoz készült fotózásokból, Instagram-klipekből és különösen kiszivárgott képekből származik, amelyek nem a nyilvánosság számára készültek. A Celebgate.cc elrendezés úgy néz ki, mint a tipikus híresség rajongói oldalak, és rendezés nélkül, rendezéssel és szűréssel sok mindent megtalál. Bár a honlapon van egy AZ index, születésnapi rész a hírességek számára, valamint a frissítések aktuális listája. A weboldalnak saját "Hall Of Fame" is van, a jelenlegi blogbejegyzésekkel együtt. Van egy egyedi „Fappening” részük is, amely néhány további magyarázó cikket és kapcsolódó hírességeket tartalmaz, akárcsak a Playboy-val és modelljeikkel. Ezen a webhelyen minden modell felállítja életrajzát, és áttekint egy pillantást a webhely tartalmára.

Előnyei:

 • Minden hírességnek gondosan meg van írva az életrajza
 • Hírességek és nők tartalmi archívuma
 • Mobil támogatás

CONS:

 • Nincs keresési és szűrési lehetőség
 • Túl sok hirdetés
 • A webhelyen található videók vagy háttérképek átirányítanak egy másik felnőtt webhelyre

Következtetés

Nem tagadhatjuk, hogy a hírességeknek vannak forró képei, amelyeket ide-oda tesznek fel. Örülök, hogy vannak olyan webhelyek, mint a fent felsoroltak, amelyek táplálják az erre vonatkozó igényeinket. Ezen webhelyek mindegyike remek funkciókkal is büszkélkedhet, amelyek több eszközzel ismertetik meg Önt, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a tapasztalatokból. Sok hasonló webhely létezik, amelyek főleg a hírességek aktjaira összpontosítanak, de ez a lista itt olyan webhelyekből áll, amelyek jól ismertek és amelyeket a pornó fanatikusok látogatnak meg leginkább.

Akár fényképeket, videókat vagy GIF-eket szeretne megnézni, azokat itt könnyen megtalálja. Van, amikor megunjuk a szokásos és forgatókönyvű pornót, amelyet évek óta szoktunk látni. Ezek a hírességek meztelen oldalai valahogy olyanok, mint egy friss levegő, mivel nem tartalmaznak klisés jeleneteket és részeket. Biztosan élvezni fogja és meglátogatja a tekintetét az egyes webhelyek hatalmas tartalomgyűjteményén. Ha kíváncsi erre, ha szeretné ellenőrizni, hogy ez az áttekintés igazat mond-e, akkor egyszerűen kiválaszthatja a fent említett webhelyek egyikét, és nagyszerűségbe fog esni.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére