Frissítve: 11. augusztus 2022

PeeFans

A 12 legjobb pornófórum-oldal hasonló a peefans.com-hoz

Mutass 12 alternatívát a Peefans.com számára

peefans haza

Szereted az egyedi és a komfortzónán kívüli típusú élményeket? Talán egy bepisilés témájú pornóoldal más csavart hozna a szokásos pornóízlésedbe. Ha ezt szeretné megtapasztalni, nincs más webhely, amely automatikusan eszébe jut, csak a PeeFans. Ez egy olyan fórum, ahol videók, képek, linkek és egyebek segítségével teljesítheti a pisipornó-mániáját. Persze, durván hangzik az első alkalommal, de az egyediség, amit a pornószíntéren hozott, tagadhatatlanul váratlan. Tehát a pisipornó újoncainak próbálja meg ne kritizálni a PeeFans-t anélkül, hogy látná, milyen jót tesz az asztalon. Eközben a pisipornó veteránok számára most élvezze ezt az új kiegészítést a kedvencek listájához!

Hivatalos URL: https://peefans.com

Pee Porn mindenkinek a PeeFans-nál

A fórumok fantasztikusan kiegészítik a felnőtt szórakoztató szcénát. Minden pornót megad, amire szükségünk van – legyen szó videókról, linkekről, képekről, GIF-ekről, galériákról és egyebekről. Manapság rengeteg fórum tökéletesítette azt a mesterséget, hogy a pornórajongóknak a szex egy eltérő és egyedi keverékét hozza el. Némelyik híresség meztelen és fétis résszel rendelkezik, míg mások a pornójátékokra és az ázsiai pornóra összpontosítanak.

Eközben egy új és egyedi oldal felkeltette a figyelmemet. A PeeFans egy fórum, amely mindenfajta pisifétisnek szentelt, a bepisiléstől a pornóig, a pisizésig és a kapcsolódó dolgokig. Ingyenes letöltési vagy streamelési linkeket is találhat. Tartalmának nagy része ingyenes, és előfizetés nélkül is elérhető, de várható, hogy néhány prémium exkluzív fórumszál is megjelenik. A PeeFans azonban regisztrációhoz kötött az oldal elérése előtt. Ezt követően szabadon feltöltheti személyes tartalmait, böngészheti a fórumot, vagy megjegyzéseket írhat a szálakhoz.

PeeFans weboldal tervezése és navigációja

Egyszerűség a javából

peefans sötét mód

Nem mindig szeretem túlságosan az unalmas és elavult designokat, amelyek a legtöbb fórumon megtalálhatók. Lehet, hogy az adminisztrátorokat teljesen felemészti az ötlet, hogy a vizuális esztétika helyett a tartalmat helyezzék előtérbe – ami persze viszonylag kritikusabb. De a webhely általános megjelenése befolyásolja az első benyomásomat. Jó dolog, hogy a PeeFans figyelembe vette a tervezési részleteket, és nagyon le vagyok nyűgözve. Vonzó felületével. Mielőtt azonban túlzottan reagálna, kérjük, vegye figyelembe, hogy a PeeFans nem tökéletes, és a dizájn még mindig javításra szorul. Az általános megjelenés azonban nagyon hatékony, mivel kényelmes helyet biztosít számunkra a pisifétis forrásainak megtalálásához.

Sima navigáció

Eközben a PeeFans navigációs funkciói elég jónak tűnnek. Böngészés közben minden remekül működött, és semmi problémát nem tapasztaltam. Ezenkívül az oldal kezelése nagyon egyszerű, és még az újoncok is hatékonyan használhatják az oldal funkcióit. Ráadásul a szálak nem túl sokak, így nincsenek zavaró gombok vagy irreleváns szálak, amelyekkel találkozni fog. Minden jól szervezett, így a kedvencek megtalálása nem lenne olyan nagy gond.

Ezenkívül a PeeFans kiváló mobilböngészési támogatással rendelkezik, így bárhol elérheti az oldalt. Ha kint tartózkodik, és pisipornóra van szüksége, egyszerűen elérheti egy szabványos mobilböngészővel probléma nélkül. Emellett élvezheti a tagok által generált rendszeres tartalomfrissítéseket is, így ez azt jelenti, hogy izgalmas új videók, képek, linkek és egyéb dolgok várnak rád. Minden bizonnyal a PeeFans kiváló lehetőség a fétisrajongók számára, akik szívesen néznek és böngésznek a pisivel és pisiléssel kapcsolatos tartalmakat.

A PeeFans nem mindenkinek való

bepipálja a nedves zónát

Az oldal nevének első hallása után tudom, hogy mindenkiben kíváncsiságot és zavart reakciókat vált ki. Mélyen megértem, hogy ez a fajta fétis nem felel meg mindenki ízlésének, és egyesek úgy érezhetik, hogy furcsa dolog, ha találkozni kell vele. De az érdeklődőknek egészen biztos vagyok benne, hogy a PeeFans többet fog adni, mint amit kért. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy veterán rajongó vagy, rengeteg izgalmas dolgot találhatsz itt.

A kiváló weboldal kialakítás mellett a PeeFans közösség építi fel az egész webhelyet. Ők teszik ki a tartalom nagy részét, így ők jelentik a PeeFans jelenlegi pilléreit. Ezért, ha történetesen újoncként keresi fel ezt az oldalt, ne habozzon megnézni a tagokat, és köszönni. A PeeFans oldalon elérhető egy „Üdvözöljük” szál, és tudassa a PeeFans egész közösségével, hogy készen áll a leglédúsabb pisipornó élvezetére!

PeeFans közösség

peefans közösség

Minden bizonnyal a PeeFans közösség az oka annak, hogy ez a fórumoldal a mai napig virágzik. Sokan egyszerűen elfogadnának egy silány weboldaltervezést, de egy rossz közösséget soha senki nem fogad el. Szerencsénk, hogy aranyos dizájnokat és nagyszerű közösséget is élvezhetünk ezen az oldalon. Őszintén szólva semmi sem verheti felül a szálakon belüli tagok szerves elkötelezettségét. Az első alkalommal látogatók pedig biztosan érezni fogják a PeeFans-tagok szeretetét.

Az oldal böngészése közben éreztem a PeeFans meleg közösségét, és a fantasztikus gyűjtemény és fórumok mellett üdítő élmény volt. Rengeteg tevékenység folyik körül, és látni fogja, hogy a szálak minden percben tele vannak aktív tagokkal. Számomra ez már nagyon erős öltöny, mivel nagyon mozgó srác vagyok – ha szükségem van egy csapnivaló anyagra, azonnal be kell szereznem! Szerencsére itt, a PeeFans-nél, bárhová is mész vagy nézel, mindig van egy aktív közösség, amely ezer dühös fotót, érdekes pisipornó-beszélgetéseket és lebilincselő chateket ad nekünk.

PeeFans The Wet Zone

A PeeFans oldal több különböző részből áll, és mindegyiknek megvan a maga specialitása. Egyes szálak a képekre összpontosítanak, míg mások a videótartalomra irányulnak. Az anyagok közötti különbségek ellenére az egész oldal a pisipornónak és a pisifétisnek szentelte magát. Jelenleg az oldal több mint 12 190 témával rendelkezik, és a tagok több mint 20 XNUMX bejegyzést gyűjtöttek össze. Emellett minden nap ezer aktív tag van, így várhatóan sok online felhasználóval találkozhatsz, ha csatlakozol. Jelenleg a PeeFans több mint XNUMX ezer tagot tudott vonzani világszerte, és mindannyian aktívan osztják meg személyes gyűjteményeiket. mindenkivel.

Pee Képek

peefans pisilni képek

Ebben a szálban galériák, képek és egyéb állóképek hatalmas gyűjteményét találja, amelyek középpontjában a pisilő csibék állnak, és a puncijuk szivárog. Minden bizonnyal élvezni fogja ezt a részt, és minden felfedezhető képet letölteni fog. Minden egyedinek tűnik, és egészen biztos vagyok benne, hogy soha máshol nem fogsz találni ehhez hasonlót.

Pee videók

peefans pisilni videók

Miután meglátogatta a PeeFans oldalt, azonnal lépjen erre a szakaszra. Számomra ez a PeeFans legérdekesebb, mégis lenyűgöző része, ahol videókat találhatsz nyilvánosan vagy privátban pisilni. Bármilyen beállítást is szeretne elképzelni, a PeeFans mindent megtalál az Ön számára. Minden bizonnyal minden olyan jelenetet tartalmaznak, mint például a hegyekben pisilni, a folyóban pisilni és más szabadtéri helyszíneken. Itt még a vödör-pisilés és a koszos mosogatópisilés is elérhető. Minden bizonnyal olyan sok szórakozás van errefelé a pisifétis rajongók számára. Nyugodtan élvezheti a korlátlan letöltést, streamelést és az összes pisivideó-gyűjteményre mutató hivatkozások elérését.

Pee beszélgetések és kérdések

peefans pisilni beszél

Ez a rész a PeeFans webhely minden tagjának szól, hogy megvitassák és csevegjenek a pisiléssel kapcsolatos kérdésekről és témákról. Ez minden bizonnyal egy nagyon éleslátó szál rengeteg információval és izgalmas beszélgetésekkel. Ezenkívül érezheti az aktív közösség minden tagjának melegségét.

Valódi pisilési élmények

peefans pisil igazi találkozások

Nagyon lenyűgözött ez a téma, mert lenyűgöző és elgondolkodtató. Hiteles és legális történeteket találhat a bepisiléssel kapcsolatban, számos megfigyeléssel, amikor csibék bepisilnek működés közben.

Kitalált pisi-történetek

peefans kitalált pisilési történetek

Ez nagyban különbözik a fenti száltól, mert vitákat tartalmaz a bepisiléssel kapcsolatos, tagok által készített történetekről. Ezen kívül találhatsz bepisiléses fantáziákat, amelyek általában szerepjátékokat és egyéb mocskos dolgokat tartalmaznak. Ez egy nagyon szép hely az olvasáshoz, és egyben nagyszerű módja annak, hogy sajátot készíts.

Pee webhelyek

peefans pisilni weboldalak

Nyilvánvalóan, ahogy a neve is sugallja, ez a rész tartalmazza az összes bepisiléssel foglalkozó webhelyet. Találhat olyan vitákat, amelyekben a tagok áttekintenek néhány olyan webhelyet, amelyek rossz tartalommal rendelkeznek, és amelyeket nagyon elismertek. Ezek az áttekintések minden bizonnyal segítenek eldönteni, hogy mely webhelyekre keressenek fel, ha pisipornóra van szükséged.

Férfiak bepisilnek

peefans férfiak bepisilnek

A PeeFans összes szekciója közül talán ez a legkevésbé kedvencem. Miért? Nos, mert az egész a férfi sztorikról, videókról és képekről szól, amelyek a bepisiléssel kapcsolatosak. Túláradó férfi tartalom található itt, és ha szereti a férfi farkukat, akkor ez a rész nagyon hasznos lesz.

A PeeFans ingyenes?

peefans élő chat

Sokan a PeeFans webhelyet a világ legkiterjedtebb és legmasszívabb fétisfórum-oldalai közé sorolták. Örömmel látom, hogy létezik egy ilyen fétisnek szentelt oldal. Tehát, ha élvezi az aranyesőt, vagy szeretné felfedezni a bepisilés pornó világát, akkor itt az ideje! Biztos vagyok benne, hogy örülni fog, ha megtudja, hogy a PeeFans ingyenesen használható, és nincsenek rejtett költségek, amelyek miatt aggódnia kell.

Bár az oldal körüli hirdetésekkel és bannerekkel kell foglalkoznia, mivel a PeeFans továbbra is így folytatja működését. De cserébe mindent ingyen kaphatunk. Ez most egy remek alku! Miután megszerezte a tagsági fiókot, szabadon feltölthet és közzétehet bármit, amit meg szeretne osztani – legyen szó személyes gyűjteményéről vagy több olyan forrásról, amelyet szeretné, ha mások is élveznének. Végső soron egy dolog biztos: ha felkeresed a PeeFans oldalt, éjszakáid hátralevő részét pisipornó videók és képek élvezetével töltöd minden szálon.

A PeeFans előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Rengeteg tag oszt meg tartalmat a szálakon
 • Sok videót és képet tartalmaz pisipornóról
 • Ingyenes használatra
 • A regisztráció ingyenes

CONS:

 • Egyes szálak prémium belépést igényelnek
 • Az oldal eléréséhez regisztrálnia kell
 • Néhány hirdetés és előugró ablak a prémium frissítéshez

A Peefans.com-hoz hasonló 12 legjobb pornófórum-oldal:

# 1 - Kitty-Kats

cica-kats

A Kitty-Kats.net pornó webhelyen nincs macska, de rengeteg punci van. Valójában a tagok megvitathatják és megoszthatják a különböző képeket és videókat, kezdőktől és bütyöklányoktól kezdve a pornósztárokon és a prémium webhelyek nyílt anyagán. Az online modellek, ázsiai pornó, meztelen csillogásmodellek, webkamerás lányok, érett nők, nagy mellek, XXL -es lányok, szüreti pornó, amatőrök, shemalesek és mindenféle fétis a fórum témái.

Íme a Kitty-Kats teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Ingyenes hozzáférés a prémium galériákhoz és videókhoz
 • A tartalom amatőr és webkamerás foglalkozások
 • Ügyes és szervezett fórum
 • Rengeteg letölthető link található
 • Kiváló minőségű tartalom
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • A fájlmegosztó webhelyeken tárolt tartalom

# 2 - PornBB

pornóBB

Itt különféle egyenes és leszbikus tartalmakat találhat, köztük Jav Porn, VR és 3D tartalmakat, valamint amatőr videókat. Minden hónapban emberek milliói látogatják ezt a fórumot, több ezer megjegyzést és linket hagyva. A négy fő tartalomkategória a felnőtt filmek, az explicit képek, a modellképek, a videók, valamint a „Más XXX” szegmens történetek, játékok és magazinok.

Kattintson ide a PornBB teljes áttekintéséhez.

Előnyei:

 • Az ingyenes tartalom rengeteg
 • A közösség hatalmas és aktív
 • A weboldal jól szervezett és tiszta
 • Különféle tartalmak állnak rendelkezésre

CONS:

 • A rózsaszín téma túl kislányos
 • Letöltési korlátok

# 3 - PlanetSuzy

planetsuzy

A PlanetSuzy egy felnőtteknek szóló webhely, amely elsősorban a videotartalmakra összpontosít. Bár nincs konkrét statisztika arról, hogy összesen hány bejegyzés van ezen az oldalon, az általam összegyűjtött információk alapján úgy tűnik, hogy körülbelül 4 millió. Az oldalt naponta frissítik, és a bemutatkozásoknak, a webhely támogatásának és természetesen a felnőtteknek szánt tartalmaknak szentelt részeket tartalmaz. A PlanetSuzy már régóta létezik, és a legtöbb fórumhoz hasonlóan sok elkötelezett felhasználóval rendelkezik, akik rendszeresen tesznek közzé.

PlanetSuzy ismertető itt.

Előnyei:

 • Rendszeres frissítések
 • Rengeteg fétis tartalom

CONS:

 • Kevés elérhető hirdetés található
 • Kevesen jelentettek spamrobotokat

# 4 - OneClickChicks

egy kattintás

A OneClickChicks gyűjteményében több mint 10 millió házi szexuális felvétel és 200 1.3+ magánpornó található. Körülbelül 1 millió felhasználóval az oldal megközelítőleg napi 2 milliószor fordul elő közel XNUMX millió+ egyedi személy által. Valóságos emberek, akik feleségeiket, barátnőiket és más nőket filmezik, miközben számos aljas cselekedetet hajtanak végre. Ezek a típusok agresszívak; szeretnek bárkivel beszélgetni, és nulla problémájuk van az illetlen fényképek és felvételek közzétételével, hogy csábítsanak téged.

Kattintson a OneClickChicks teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Rendszeresen frissít
 • Intuitív elrendezés
 • Aktív résztvevők

CONS:

 • Gyenge minőségű tartalom
 • Tagságot igényel

# 5 - ViperGirls

viperlányok

Sok ember számára a pornó nézése kielégítően jó és elragadó hobbi. Valójában a legtöbb ember
állandóan az internet elérhetősége miatt járnak weboldalakra, hogy teljesítsék testi vágyaikat
a pornográfia mint elégedettség forrása. Ha egy gyönyörű weboldalt keres pornó képek és videoklipek széles skálájával, ne keressen tovább, mert a ViperGirls készen áll arra, hogy kiszolgálja Önt. A fórumon található az egyik legkiválóbb nagyfelbontású galéria, amely több mint hatvan különböző weboldalt tartalmaz erotikus minőségű képekkel és videókkal.

Nézze meg a ViperGirls beszámolót.

Előnyei:

 • Millió álláshelye van jelenleg
 • Rendszeres frissítések
 • Őrült felhasználói bázis aktív tagok millióival
 • Rugalmas tagsági lehetőségek
 • Óriási választék az ingyenes felnőtt anyagok számára
 • Nagyon könnyen használható weboldal
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Van néhány hirdetés
 • Minimális számú spambejegyzés

# 6 - SexAndFetishFórum

szex és fétisfórum

A Szex és Fétis Fórum szinte végtelen számú ingyenes videót és fotót kínál, amelyek szexuális fétisek széles skáláját tartalmazzák. De a gubancos cuccok mellett sok gyakoribb fülkét is kínál. Soha nem könnyű megállapítani, hogy egy felnőtt fórumnak hány videója vagy fotója van. Ennek ellenére ennek a helynek 12 millió válasza, 27,000 60,000 témája van, és csaknem XNUMX XNUMX tag tesz közzé új anyagokat naponta.

Előnyei:

 • Elképesztő fétis pornó változatosság
 • A felhasználói bázis aktív és hatalmas
 • Könnyen használható weboldal, egyszerű elrendezéssel

CONS:

 • A letöltési sebesség lassú

# 7 - VintageEroticaFórumok

VintageEroticaFórumok

Ahh, igen, vintage. Semmi sem figyelemre méltó, mint a kiváló régi klasszikusok. Persze az interneten rengeteg pornó lappang. Valójában könnyű megtalálni őket, ha elég okos vagy. De a legjobb vintage és klasszikus tartalmat soha nem szabad élvezni. Jó, hogy van VintageEroticaFórumok ahol pihenhet és élvezheti a szórakoztató vintage filmeket, képeket és szinte bármit.

Előnyei:

 • Rengeteg aktív szál
 • aktív felhasználói bázis
 • rengeteg vintage pornó van, ahol csak kattint
 • nincs mobil alkalmazás

CONS:

 • néhány hirdetés és bosszantó előugró ablakok

# 8 - Pornó-W

Porn-W fő

A 2009 óta működő Porn-W.org egy olyan weboldal, amely a pornó rajongók széles csoportját tömöríti, akik mindenféle ingyenes pornográf tartalmat tesznek közzé, és Ön is csatlakozhat anélkül, hogy regisztrálnia kellene. Az itt megadott információk a webhely linkjeinek tárolásával kapcsolatosak. Ha ezeken a webhelyeken nincs fizetett fiókja, akkor vagy sokáig kell várnia a fájlok letöltésére, vagy csak bizonyos számú letöltésre korlátozódik.

Íme egy Porn-W ismertető.

Előnyei:

 • Ingyenes pornó rengeteg
 • A tartalom különböző kategóriákban és témákban található
 • A fórum tiszta és egyszerű
 • A közösség aktív és hatalmas

CONS:

 • A letöltések ingyenesek, de lassúak

# 9 - FelnőttDVDTalk

FelnőttDVDTalk

Közel 200 3+ alanyban körülbelül 46 milliónál több bejegyzés jött létre. És ezeket a bejegyzéseket az a több mint XNUMX ezer személy írta, akik regisztráltak a fórumra. Az elsődleges cél a készülő filmek és DVD-k bírálata, hogy segítsenek az embereknek megérteni a nézeteidet, és hogy megtudd, mely klipekre érdemes figyelned. Láttam, hogy az AdultDVDTalk egy tagvezérelt oldal, ahol sokan értékelik a pornófilmeket, és megvitatják azokat.

Előnyei:

 • Elképesztő koncepció és tartalom
 • A feltöltők bőven vannak
 • A közösség fantasztikus és aktív

CONS:

 • Korlátozott vita a melegekről
 • Néhány spambejegyzés elérhető

# 10 - XNXX fórum

xnxxfórum

Az XNXXFórumok soha nem okoztak csalódást a pornófórumomban. Amikor meglátogattam ezt a webhelyet, hatalmas gyűjteménye és allapjai voltak, amelyek minden igényt kielégítenek. Ezek a vitalapok az Általános rész, A szex történetei, személyes, pornó játékok stb. Jelenleg több mint 7 millió bejegyzés található a fórumon, és sokan aktívan részt vesznek a vitákban, miközben megosztják egyedi erotikus anyagukat.

Előnyei:

 • Rengeteg kiküldetés
 • Amatőr tartalmak állnak rendelkezésre
 • Rendszeresen frissíti a bejegyzéseket

CONS:

 • Csak néhány allap áll rendelkezésre
 • A tervezés javításra szorul

# 11 - F95Zone

F95Zone fő

Az F95Zone egy közösségi oldal, ahol összegyűlhet, találkozhat és szocializálódhat több ezer emberrel, akik hasonló érdeklődésűek, mint te. Számos online szálat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan dolgokról beszélgessen, amelyekről a legközelebbi emberei mellett nem szeretne beszélni vagy vitázni. Szóval biztos vagyok benne, hogy az F95Zone minden tagjának békés menedéket biztosít, ahol kommunikálhatnak és kifejthetik véleményüket anélkül, hogy félnének a zavarástól.

A platform elrendezése miatt a tartalom nagy része, például a videojátékok, erotikus rajzfilmek, animációs filmek, képregények, GIF-ek és hentai most már a lehető legkényelmesebb módon élvezhető és értékelhető.

F95Zone áttekintés itt.

Előnyei:

 • A design egyszerű és könnyen érthető
 • Rengeteg tartalom
 • Egyedi tartalom, például játékok, hentai, pornó stb
 • Ingyenes használatra
 • Ellenőrzött tagok

CONS:

 • A keresési funkció alapvető
 • Harmadik féltől származó URL-ekkel rendelkezik
 • Átirányítások

# 12 - PornSavant

PornSavant fő

Amikor a szexuális élvezetről és élvezetről beszéltünk, a PornSavant teljesen páratlan. Körülbelül 74 1.6+ résztvevője van, és több mint 59 millió vitaszálat tartalmaz, amelyek összesített bejegyzéseinek száma meghaladja a XNUMX milliót. Képzelje el, hány forrást, videót, filmet és fényképet érhet el itt ingyenesen ezekkel a számokkal. Ráadásul a témák, rések és típusok széles skáláját fedi le, így a legjobb időt töltheti azzal, hogy megtalálja sajátos ízlésének leginkább megfelelőt.

Előnyei:

 • Aktív felhasználók
 • Változatos bejegyzések és szálak
 • Kiváló pornófórumok állnak rendelkezésre
 • Az alfórumok lenyűgözőek

CONS:

 • Nem érhető el keresési funkció
 • A videók megtekintéséhez le kell tölteni

Ítélet

A PeeFans minden bizonnyal fantasztikus pornófórum mindenkinek, aki élvezi az aranyeső jóságát. Az oldal böngészése közben tisztán látom azt a hatalmas gyűjteményt, amely minden szálán áthalad. De a tartalmától eltekintve nagyon örülök, hogy látom, hogy a PeeFans fantasztikus aktív felhasználói közösséggel rendelkezik. Minden bizonnyal minden nagyszerű dolog kombinációja, amire szükségem van egy fórumoldalon; ezért habozás nélkül ajánlom ezt mindenkinek.

Tudom, hogy a pisipornó mocskosnak és elég felháborítónak hangzik, de ha egyszer csatlakozol, megérted, hogy az emberek rögeszméi az aranyeső. Tehát azok a kanos srácok, akik fárasztó időt töltenek egész éjszaka vaníliás pornót nézegetve, nézzék meg a PeeFans-t, és élvezzék a pisipornó egyedi vonásait az éjszakai csacsogásban.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére