Frissítve: 11. augusztus 2022

PeachyForum Review

& TOP-12 legjobb pornó fórum, mint a PeachyForum.com

Mutass nekem 12 alternatívát a PeachyForum.com

barackfórum

Ha az interakció és az összekapcsolódás vonzónak tűnik az interneten, akkor talán a PeachyForum lehet a legjobb go-to fórum oldal az Ön számára. Ha még nem hallottál erről a fórumról, nos, akkor örömömre szolgál, hogy megosszam a legjobb (eddig) helyet, ahol virtuálisan elvegyülhetek az emberekkel, és a kedvenc témánkról beszélhetünk - pornó! Természetesen! Ki nem szereti a pornót?

Hivatalos URL: http://peachyforum.com

Bár a Peachyforum egy X besorolású fórumplatform, nem tartalmazza a „közös fórumstílust”. Óriási mennyiségű izzadságot emésztettek fel, hogy ez a fórum ne csak vonzóbbnak tűnjön, hanem fantasztikusan is működjön. Kedvenc internetes fórumom körülbelül fele akkora, mint ez, mégis 300 1+ aktív felhasználóval és több mint 100 millió + hozzászólással büszkélkedhet! El tudod képzelni, mekkora ez? Még ha megpróbálna is különös vagy szokatlan témákat keresni, kétségtelenül megtalálja itt, mert több mint XNUMX XNUMX téma áll rendelkezésre.

Amellett, hogy kivételesen nagy, az itt elérhető választási lehetőségek számosak, így nagyobb kihívást jelent annak kiválasztása, melyik lenne a legmegfelelőbb az Ön számára. Ha a helyedben lennék, magam is megörülnék, és egy hétnyi hardcore pornó tartalmat élveznék. Ha ez nem elég, akkor aktívan folytathat valós idejű beszélgetéseket, tanácsokat adhat, és megbeszélheti ötleteit és forrásait a PeachyForum közösséggel. Tehát most bemutatom Önnek a fórum elfogulatlan értékelését, feltárva annak erősségeit és gyengeségeit.

Juicy amatőr és profi pornó a PeachyForumtól

Ez a népszerű tizenéves keresőmotor, a PeachyForum olyan oldalként indult, amely kizárólag a tizenéves képgyűjtemények keresésére összpontosított. De ma a webhely hatóköre jelentősen kibővült. A közelmúltig csak néhány további alkategóriát adtak hozzá a platformhoz. Széles körben az állandóan magas színvonalú, explicit anyagok egyik legjobb helyének számít. Azonban ne csüggedjen a közösség mértéke, mivel a vita szintje viszonylag magas lehet.

A PeachyForum évtizedekkel ezelőtt indult, és kiterjedt könyvtárat tartottak fenn perverz videókról, amelyek egyszerre érdekesek és nehezen állíthatók meg. Aki csak tisztességes minőségű szexképeket és filmeket szeretne, imádni fogja az oldalt. Amikor regisztrál a PeachyForum webhelyre, a felhasználók csak a legszebbeket láthatják. Az internetes keresés bizonyítja, hogy legfrissebb munkatársaink csak a legszexisebb, legdurvább kisgyerekeket és a menyecskét tartalmazzák fedélzetükön, hogy teljesítsék alapvető küldetésüket: friss, nyers örömöt szerezzenek rajongói számára.

Legyen része a lelkes tömegnek, csatlakozva ehhez a népszerű online fórumhoz. Fejtse ki véleményét, kezdeményezzen érdekes kérdéseket, adjon tájékoztatást és kommunikáljon más pornó rajongókkal. Minél gyakrabban csinálja, annál jobban meg fogja érni. Ha csak felkeresi a webhelyet, villámgyorsan megtekintheti a 40+ menyecske, híresség stílusú és tizenéves lány fórumot. Csak rajtad múlik, hogy a fórum megfelel-e az Ön érdekeinek.

Navigáció és felhasználói élmény a PeachyForum oldalon

peachyforum Tini lányok

A felnőtt fórumon való séta nagyon különbözik attól, amit elvárhat. Itt nem kap hosszú szövegtömböket, hanem rengeteg miniatűr. Az egyik oldalról a másikra görgethető indexkép minden bejegyzés címét, időbélyegzőit és legfrissebb válaszait mutatja. Az összes link, válasz és minden más látható az érdeklődésre számot tartó téma kiválasztásakor. Ezenfelül ezen a webhelyen vannak olyan szűrési lehetőségek, amelyeket kulcsszavakként használhat konkrét témák keresésekor. Például használhat melleket, punci, vékony, nagy szamár, barna, ébenfa stb.

Még akkor is, ha valami különlegeset keres, például exkluzív dolgokat, a címkék pontos és átfogó rendszerekkel rendelkeznek, mint például a fizikai megjelenés, a faj, a mell, az arcvonások és minden más, amit elképzelnek. Ez segít kiszűrni a megtekinteni kívánt dolgokat a többi közül. A like / dislike opciók szintén rendelkezésre állnak, és különféle témákat választhat egyedi elrendezéssel. Végül a PeachyForum teljesen ingyenes, és minden zökkenőmentesen működik.

Hogyan működik a PeachyForum?

peachyforum témákfétis

Mint említettük, a PeachyForum egy nagyon egyszerű weboldal, és többnyire a tagok által vezérelt. Fantasztikus gyűjteménye van modellekből, amatőrökből és még pornósztárokból is. Mondhatom, hogy nagyon kényelmes használni, különösen, ha pornót keres egy adott modelltől.

A PeachyForum kezdőlapjára érve az oldal azonnal különféle kategóriákat jelenít meg, beleértve a hírességeket, a tizenéveseket, a menyecskét és a többi. Általában ezek a kategóriák a legkeresettebbek a PeachyForumban, és sok felhasználó aktívan interakcióba lép. Alaposan átböngészheti mindegyiket, és megnézheti, mi felel meg legjobban az Ön preferenciáinak. Miután döntött, minden kategória több ezer olyan bejegyzést jelenít meg, amelyek a témához kapcsolódó linkeket és forrásokat tartalmaznak.

A bejegyzések megtekintése rendben van; ha azonban részt kíván venni a megjegyzés rovatban, vagy létrehozza kedvenc témáját, akkor kétségtelenül regisztrációra van szükség. De ne aggódj, a regisztráció ingyenes, így semmit sem kell fizetned - akár egyetlen centet is. A PeachyForum nagyszerű, aktív közösséggel rendelkezik, és nem fogok meglepődni, ha végül tagja leszel. Senki sem állhat ellen a vitákban való részvételnek, különösen, ha pornóról van szó!

Összességében a PeachyForum működése nagyjából egyszerű. Tehát, ha részt akarsz venni, részt akarsz venni, vagy valószínűleg részt akarsz venni valamiben, amire a közösség készül, akkor azt javaslom, hogy légy PeachyForum tag. A megbeszélés tárgyát képező témák különféle változatosságán kívül rengeteg kép- és videoforrást cserélhet és fedezhet fel, amelyek világszerte a legszebb és legkeresettebb pornósztárokat és modelleket tartalmazzák.

Minden PeachyForum szakasz feldarabolása

peachyforum tini archívum

A PeachyForum öt (5) szekcióval rendelkezik. Ezen szakaszok mindegyike különféle tartalmakat és preferenciákat tartalmaz. Tehát, ha valami exkluzív és egyértelmű dolgot fontolgat, talán a PeachyForum megkapta az Ön számára. Ezek a szakaszok tartalmazzák Tini Archívum, Tini lányok, menyecske, Témák / Fétis, És a Általános csevegés. Mindegyikük kiváló minőségű felbontású linkeket, forrásokat és galériákat kínál különböző webhelyekről. Úgy van! Most nem kell ugrálnia egyik webhelyről a másikra, csak hogy lenyűgöző dolgokat találjon. Itt mindent megtalál - a legjobbakat és a legfinomabbakat.

A Témák / Fétis szakasz olyan szálakat tartalmaz, amelyek linkeket és képeket mutatnak be az ázsiai nőkkel, cicikkel, tetoválásokkal, BDSM-kel és minden fétissel kapcsolatos témával kapcsolatban. Nyilvánvaló, hogy a tizenévesekkel kapcsolatos és a MILF-ek részek önmagukban magyarázhatóak. Ezek a szakaszok büszkék arra, hogy a legjobb menyecske és tizenéves galériákat, a hírességektől kiszivárgott aktokat, idiótákat és egyéb roppant tartalmat szolgáltatják. Bár a MILF szekció lenyűgöző, a Teen szekció továbbra is a PeachyForum legnépszerűbb fóruma. Úgy tűnik, sokan imádják a friss és fiatal dolgok fűszerét.

Végül a PeachyForum Teen Archive szekciója remek hely a linkek és modellgalériák böngészésére. Különféle modelleket is találhat itt: szín, test, etnikai hovatartozás, küllem stb. Ezen felül erotikus maszturbáció, hardcore, softcore és meztelenség tartalma található. Azta!

Ingyenes tagsági és árazási információk a PeachyForumról

peachyforum menyecske

A PeachyForum leginkább az a figyelemre méltó, hogy szinte semmihez sem juthat hozzá. A weboldal anyaga akkor is elérhető, ha szűkös a költségvetése. Az alapvető ingyenes tagság használata lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos szolgáltatást és funkciót élvezhessenek. De ez rovására megy, ha kevesebb erőforrás áll rendelkezésükre.

Tehát, ha az az álma, hogy megnézzen minden hatalmas és szexuálisan ösztönző anyagot, azt javasoljuk, hogy regisztráljon és fektessen be egy kicsit az előfizetési tervébe. Ne aggódjon, ne feledje, hogy a PeachyForumon történő regisztráció olcsó és nem igényel sok időt. Mindössze 20 dollárral elérheti mindazt, ami náluk van, a forró és szenvedélyes szórakozásuktól kezdve a jó élvezetes élményig.

Összehasonlítva a csomagok költségeit és a regisztrációs díjat számos más pornográf weboldalon, a PeachyForum díja és díjai nagyon ésszerűek és ésszerűek. Nem vagyok megdöbbenve, hogy sok tagja úgy dönt, hogy frissíti tagságát. Mármint közönséges! 20 dollárért érdemes erotikus jutalmakat kapni. Még az életemet is elcserélem érte, ha lehet! Manapság sok ember élvezi a házi készítésű és a professzionális videók keverékét, különösen azok, akik szeretik a keményeket. Ez az egyik legfontosabb oka annak, hogy a PeachyForum egy ilyen sikeres és értékes pornó weboldal, elsősorban az ilyen dolgok miatt.

Amit utálok

peachyforum tizenévesek

Összességében a PeachyForum egy nagyon megbízható fórumoldal, és minden jól működik. Tehát, ha újonc vagy egy ilyen webhelyen, akkor hamar belelendül. Bár mindig vegye figyelembe, hogy ezen a szerveren semmi nem található. Tehát nem fizetős képek böngészése helyett folyamatosan átirányítanak néhány fizetős webhelyre a fényképek eléréséhez. Ez az, amit utálok a PeachyForumban, de természetesen megértem, hogy egy tipikus fórum általában így működik.

Valójában a felbukkanó hirdetések és az átirányítás itt elég szokásos. Tehát, ha emiatt egyszerűen ingerül, azt javaslom, hogy maradjon távol ettől a weboldaltól. Ráadásul hibás linkekkel is találkozhat, és a kedvcsináló videók nagy részét rövid időn belül törlik. Tartalmának nagy része nem örökké tart, ezért jobb, ha megnézed őket, miután közzéteszik őket. Persze, a PeachyForumnak vannak árnyoldalai, és bár ez a helyzet, továbbra is fantasztikus módszer a lehető legtöbb ingyenes aktfotó megszerzéséhez.

peachyforum híresség

Előnyei és hátrányai a PeachyForum.com-nak

Előnyei:

 • Rengeteg tartalom
 • Különböző kategóriák állnak rendelkezésre
 • Ingyenes használatra
 • Könnyű tagsági folyamat
 • Megfizethető fizetős előfizetés
 • Számos modell, pornósztár és amatőr lány válogatott
 • A navigáció egyszerű és könnyen használható
 • Több ezer elérhető fórum
 • Aktív közösség
 • Vegyen részt különböző interaktív tevékenységekben

CONS:

 • Néhány megszakadt link
 • Felugró ablakok és hirdetések

A PeachyForum.com-hoz hasonló TOP 12 legjobb pornó fórum:

# 1 - ForumOphilia

ForumOphilia

A legfőbb uralkodó fórumok napjainak vége, de az ingyenes pornó megosztásával és letöltésével kapcsolatban egy olyan oldal izgalmas választás, mint a Forumophilia.com. 2005 óta működik, és havonta több millió látogatót vonz.

A Forumophilia, mint sok más általunk ellenőrzött pornó webhely, különféle videohosztokat készít. Így ingyen férhet hozzá mindenhez. Ez a webhely nemcsak sok tartalommal rendelkezik, hanem funkcionalitással is. Kipróbálhatja a tizenévesek, pornósztárok, hírességek, meztelen modellek, törés, kemény, klasszikus, anime, exhibicionizmus, amatőr és szemtelen videókat. Ezenkívül japán szexfilmek, mangák, 3D pornó és számtalan egyéb tárgy is van hozzá.

Itt van a a ForumOphilia teljes áttekintése

Előnyei:

 • Nagy aktív közösségi tagok
 • Ingyenes pornó különféle témákkal
 • A felhasználói funkciók elképesztőek
 • No hirdetések

CONS:

 • Lassú letöltés

# 2 - Pornó-W

pornó-w

A 2009 óta működő Porn-W.org egy olyan weboldal, amely a pornó rajongók széles csoportját tömöríti, akik mindenféle ingyenes pornográf tartalmat tesznek közzé, és Ön is csatlakozhat anélkül, hogy regisztrálnia kellene. Az itt megadott információk a webhely linkjeinek tárolásával kapcsolatosak. Ha ezeken a webhelyeken nincs fizetett fiókja, akkor vagy sokáig kell várnia a fájlok letöltésére, vagy csak bizonyos számú letöltésre korlátozódik.

Előnyei:

 • Ingyenes pornó rengeteg
 • A tartalom különböző kategóriákban és témákban található
 • A fórum tiszta és egyszerű
 • A közösség aktív és hatalmas

CONS:

 • A letöltések ingyenesek, de lassúak

# 3 - ViperGirls

viperlányok

Sok ember számára a pornó nézése kielégítően jó és kellemes hobbi. Valójában az emberek többsége állandóan azért látogat el weboldalakra, hogy teljesítse testi vágyait, mivel az internetes pornográfia folyamatosan elégedettségként szolgál. Ha keres egy kitűnő weboldalt pornó képek és videoklipek széles választékával, ne keressen tovább, mert a ViperGirls készen áll arra, hogy szolgáljon Önnek. A fórumon található az egyik legkiválóbb nagyfelbontású galéria, amely több mint hatvan különböző rést kínáló weboldalt tartalmaz erotikus minőségű képekkel és videókkal.

A ViperGirls áttekintése itt.

Előnyei:

 • Millió álláshelye van jelenleg
 • Rendszeres frissítések
 • Őrült felhasználói bázis aktív tagok millióival
 • Rugalmas tagsági lehetőségek
 • Óriási választék az ingyenes felnőtt anyagok számára
 • Nagyon könnyen használható weboldal
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Rossz 1
 • BaVan néhány hirdetés
 • Minimális számú spambejegyzés

# 4 - SyberPussy

szibusz

Úgy gondolom, hogy ártalmatlan azt mondani, hogy a Syber Pussy egy kis pornó fórum: összesen mintegy 25,000 XNUMX bejegyzéssel rendelkezik, ami minden bizonnyal a dolgok apró oldalát jelenti. A Syber Pussy az egyik kedvenc cégem, mert terveznek, ezért szerepel ezen a listán. Amikor először megérkezik a kezdőlapra, észreveszi a pornó GIF-eknek, képeknek, MILF-videóknak és amatőr anyagoknak szentelt alfórumok listáját - ez a tartalom szép keveréke, és a kezelőfelület nagyon modern.

Kattintson a a SyberPussy teljes áttekintése

Előnyei:

 • Néhány tartalom közvetlen
 • A tervezés és a felület jó
 • Könnyedén használható és zökkenőmentes a böngészés

CONS:

 • Kevés a hirdetés

# 5 - PhunFórum

phunforum

A PhunForum, mint sok versenytársa, egy egyszerű weboldal, ahol hatalmas mennyiségű ingyenes pornót tölthet le, kicserélheti gyűjteményeit másokkal és beszélgethet hasonló gondolkodású emberekkel.

Ez a fórum, hasonlóan másokhoz, tartalmazza a szükséges tárhelyeket, mint például az ImageBam, az Uploaded és az IMGBox. Érdemes megjegyezni, hogy a PhunForum szigorúan foglalkozik olyan témákkal, mint például a súlyos BDSM, az incesztus, a titkos kamerák, a magánélet megsértése és a rablás. Megtiltják az ilyen típusú témákat.

Előnyei:

 • Könnyen használható
 • Hírességek, amatőrök és más típusú modellek állnak rendelkezésre
 • Milliónyi tartalom ingyenesen letölthető
 • Rendszeres frissítések

CONS:

 • Van néhány tiltott tartalom
 • Lassú letöltési sebesség

# 6 - Saff

saff

Ha valami forró, sistergő, szexi tartalmat keres, ne keresse tovább, mert a Saff itt van, hogy segítsen. A weboldal állítása szerint a legjobb minőségű tartalmat nyújtja, mint bármely más pornó fórum. Nos, tapasztalataim szerint azt hiszem, hogy igazat mondanak. Ráadásul a regisztrációs folyamat egyszerű és teljesen ingyenes. Miután megerősítette e-mail címét, élete legszebb és legizgalmasabb izgalmait fogja tapasztalni.

Előnyei:

 • Mindenféle perverz és fétis tartalmat tárol
 • Könnyű és ingyenes letöltés
 • A különféle tartalmak témák szerint vannak kategorizálva

CONS:

 • Korlátozott hozzáférés nem tagok számára
 • További hozzáférést biztosít a prémium előfizetéssel rendelkező tagoknak

# 7 - Kitty-Kats

cica-kats

A Kitty-Kats.net pornó weboldalon nincsenek macskák, de rengeteg punci található. A tagok valóban megvitathatják és megoszthatják a különféle képeket és videókat, kezdőktől és bütykös lányoktól kezdve a pornósztárokig és a prémium webhelyen kifejezett anyagokig. A fórum témái között szerepelnek online modellek, ázsiai pornó, meztelen csillogású modellek, webkamerás lányok, érett nők, nagy mellű modellek, XXL-es lányok, vintage pornó, amatőrök, shemale-ek és mindenféle fétisek.

Előnyei:

 • Ingyenes hozzáférés a prémium galériákhoz és videókhoz
 • A tartalom amatőr és webkamerás foglalkozások
 • Ügyes és szervezett fórum
 • Rengeteg letölthető link található
 • Kiváló minőségű tartalom
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • A fájlmegosztó webhelyeken tárolt tartalom

# 8 - VintageEroticaFórumok

VintageEroticaFórumok

Ahh, igen, szüret. Semmi sem figyelemre méltó, mint a kiváló régi klasszikusok. Persze, az internet rengeteg
körül leselkedő pornó. Valójában könnyű megtalálni őket, ha csak elég okos vagy. De a legjobb évjárat és
a klasszikus tartalom soha nem élvezhető. Jó dolog, hogy vannak VintageEroticaFórumok, ahol pihenhet és
élvezze a szórakoztató vintage filmeket, képeket és bármi mást.

Előnyei:

 • Rengeteg aktív szál
 • aktív felhasználói bázis
 • rengeteg vintage pornó van, ahol csak kattint
 • nincs mobil alkalmazás

CONS:

 • néhány hirdetés és bosszantó előugró ablakok

# 9 - SexAndFetishFórum

szex és fétisfórum

A szex és fétis fórumon szinte végtelen mennyiségű ingyenes videó és fotó található, amelyek a szexuális fétisek széles skáláját mutatják be. De a perverz dolgok mellett rengeteg gyakoribb fülkét is kínál. Soha nem könnyű felmérni, hogy egy felnőtt fórum hány videót vagy fotót tartalmaz. Ennek ellenére ennek a helynek 12 millió válasza, 27,000 60,000 témája és csaknem XNUMX XNUMX tagja van, akik naponta tesznek közzé új anyagokat.

Előnyei:

 • Elképesztő fétis pornó változatosság
 • A felhasználói bázis aktív és hatalmas
 • Könnyen használható weboldal, egyszerű elrendezéssel

CONS:

 • A letöltési sebesség lassú

# 10 - FelnőttDVDTalk

FelnőttDVDTalk

Csaknem 200 3 + különféle témában körülbelül 46 millió + hozzászólás jött létre, és ezeket a hozzászólásokat a XNUMXK + személyek hozták létre, akik regisztráltak a fórumra. Az elsődleges cél a készülő filmek és DVD-k kritikája, hogy segítsen az embereknek megérteni a nézeteit, és így felfedezhesse, melyik klipekre kell figyelnie. A látottak szerint az AdultDVDTalk egy nagyon tagok által vezérelt webhely, ahol sokan értékelik a pornó filmeket és azok megvitatását.

Előnyei:

 • Elképesztő koncepció és tartalom
 • A feltöltők bőven vannak
 • A közösség lenyűgöző és aktív

CONS:

 • Korlátozott vita a melegekről
 • Néhány spambejegyzés elérhető

# 11 - SocialMediaGirlsFórum

SocialMediaGirlsFórum

Manapság egyre több YouTuber szinte kényszeríti a pornográfiát a hálózatra. Úgy hangzik, mintha valami örülne, igaz? Akkor jó helyre került. Nézze meg a SocialMediaGirls-t - ők a legjobbak. Valójában egy perverz paradicsoma, ahol a szexuális tartalmat a Facebook-tól a YouTube-ig fésülgetik, hogy további dolgokat keressenek, amelyekre el lehet csapni.

A webhelyre való visszatérés elősegíti a képzeletet és a nyitottságot, hogy lehetővé tegye a szexuális kifejezés új formáinak elfogadását. Néhány ital és beszélgetés közben fecsegnek szeretett szexuális izgalmukról, és élvezik egymás társaságát. Ha sokkal több szabadideje van a kezének, érdemes felfedeznie, hogy barátokká váljon-e ezekkel a kúszásokkal, és hogyan tegye online személyes szex jeleneteit. Azok a hasonló gondolkodású személyek összegyűjtése, akik megfelelnek a röpke érdekeinek, félelmetes megközelítés lehet az új kapcsolatok létrehozásához. Vedd körül magad kalandokkal.

Előnyei:

 • Csodálatos tartalom
 • Számos pornó tartalom böngészhető
 • Ingyenes használatra
 • Aktív közösség

CONS:

 • Elég bonyolult használni kezdőknek

# 12 - ExtremeBoard

ExtremeBoard

Vannak, akik szívesen látogatnak el extrém oldalakat az interneten. És mivel a világhálónak óriási potenciális kockázata van, ha egy csaló weboldalra jut, ezért ajánlok valamit, ami hasznos lehet - ExtremeBoard. Ez egy olyan fórum, amely alkalmas azok számára, akik a pornográfia súlyosabb formáit keresik. Jelenleg az ExtremeBoardon az összes hozzászólás száma eléri a 6 milliót, és több mint 50 XNUMX szál van, amelyekben a tartalom össze van rakva.

Előnyei:

 • Rengeteg kiküldetés
 • Rendszeresen frissít
 • Elképesztő alfórumok állnak rendelkezésre

CONS:

 • Hirdetések állnak rendelkezésre
 • Alap dizájn

Záró gondolatok

A PeachyForum webhely híres, különösen azoknak a tagoknak a körében, akik valami kényelmes és egyszerű használatot keresnek. Számos navigációs lehetőséget, valamint szűrő és kereső eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a tagok számára, hogy gyorsan és hatékonyan hozzáférjenek a keresett tartalomhoz.

Bár a PeachyForum kialakítása meglehetősen egyszerű és frissítést igényel, az a szép, hogy nem zavarja tolakodó hirdetésekkel vagy előugró ablakokkal. Tehát, ha következetes és gördülékeny élményeket nyújtunk a pornó rajongóknak, az megfelel sajátos igényeiknek.

Valójában a felhasználói elégedettség meghaladja a normálist, és biztosan értékelni fogja a fórum webhelyén tett látogatását. Kétségtelenül nagyon javaslom a PeachyForumot azoknak az embereknek, akik szeretik a kezdő tini és furcsa felnőtt fétis tartalmakat. Ez egy ingyenes forrás, így nincs mit veszítenie, ha megnézi!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére