Frissítve: 20. október 2021 -én

ForumOphilia áttekintés

& A legjobb 12 pornó fórum, mint a ForumOphilia.com

Mutasd meg 12 pornófórum alternatíváját a ForumOphilia.com webhelyhez

ForumOphilia

Ahh, ForumOphilia! Milyen fantasztikus cím lehet egy ugyanolyan kiváló pornófórum-oldal megnevezése. Általánosságban elmondható, hogy a ForumOphilia az első hely, ahol ingyenes felnőtteknek szóló anyagokat és csúcsminőségű szexuális tartalmat találhat. Az egyik legimpozánsabb funkció, amelyet ez a webhely valaha tett, a gyakori frissítések. Minden fórumnak van rendszeres bejegyzése, és aktív közösség tölti be. Valóban, ez valami egyedülálló, amit ritkán láthatunk a pornó fórum webhelyein.

Hivatalos URL: https://www.forumophilia.com/

A felnőtteknek szóló tartalom itt általában tinédzserekkel készült képeket és videókat, hírességeket, modelleket, szórakozást, filmeket, legnépszerűbb pornósztárokat és még sok minden mást tartalmaz. 2005 óta, abban az évben, amikor minőségi szolgáltatásokat kezdett nyújtani, a ForumOphilia nyilvánvalóan nem frissítette vizuális felületét. Mindezek ellenére ilyen lenyűgöző eredmény, hogy ilyen hosszú ideig fenn tudunk maradni és boldogulni tudunk. Könnyű azt mondani, hogy a jó hírnév megőrzése érdekében a kezdetektől fogva helyesen kell cselekednünk. Vajon mik ezek? Hmmm, nos, nézzük meg, és mélyedjünk el abban, hogy mi vár ránk.

Készülj fel a ForumOphilia-ra!

Elérted azt a határt, amikor egyik pornó fórumról a másikra váltasz, hogy megtaláld a neked tetsző témákat? Soha nem kívánja, hogy egyszerűen élvezhesse a weboldal tartalmát anélkül, hogy bosszantóan megváltozna? De hála a ForumOphilia-nak, már nem lehettem hanyag! Több mint egy évtizede a Forumophilia volt a kedvenc pornó fórumom a legnépszerűbb hardcore pornóm számára. Nem fogok meglepődni, ha néhány pornó rajongó is szereti.

Itt soha nem fogja tapasztalni a fáradt, fáradt és borongós napokat, függetlenül attól, hogy mennyi ideig tartózkodik a fórumon, mivel mindig lesznek új szálak, amelyeket el kell olvasni. Időmegtakarítás érdekében kérjük, jelölje be a webhely URL-jét, hogy könnyebben megtalálja a jövőben - kissé nehéz megfogalmazni.

Felhasználói bázis és minőségi tartalom

A ForumOphilia az a fórum, ahol a felhasználók egész nap jelen vannak és egymással kommunikálnak. Ez azt jelenti, hogy új emberekkel ismerkedhet meg - legyen pontos, pontos, és bármikor beszélhet véleményéről és ötleteiről. Rendkívül egyszerű és egyszerű a használata. Mindössze annyit kell tennie, hogy böngésznie kell az oldalon, kattintani néhány linkre, felfelé és lefelé görgetni, és pillanatok alatt megtalálja az Ön igényeinek megfelelőt.

Ha részt akarsz venni a közösség többi tagjával folytatott megbeszélésen, vagy elküldöd a kiváló tartalmat, létre kell hoznod egy hivatalos ForumOphilia fiókot. Ne aggódj, balek, mindez ingyenes. A franc kedvéért nem kell elővennie a hitelkártyáját. Mindent összevetve azonban a ForumOphilia használata meglehetősen egyszerű. Tehát, ha Ön teljesen új híve a rendszernek, akkor nem kell bemutatnia csúnya szakértői képességeit. Elég gyorsan rájössz.

Hatalmas számú fiatal csaj és rózsaszínű csaj van a tizenéves csajok rajongói klubjában. Valójában nagyszámú, a felhasználók által feltöltött fotó, film és gyűjtemény található ebben a részben - kizárólag Önnek. A népszerű modellek, a hírességek rajongói és a keresett pornósztárok őrült rajongói számára a ForumOphilia az Ön számára megfelelő területet kínál.

Eközben, ha élvezi a teljes hosszúságú játékfilmet, ezernyi pornó fórumot talál, a mainstream filmektől az avantgárd mozdulatokig. Bár számos, a klasszikus anyagot érintő bejegyzés, beleértve a MILF-et, a BDSM-t, az egyéni, a kink / fétis, a JAV, az Ebony stb., Vannak olyan szálak is, amelyek az eredetibb tartalmát szolgálják, például podcastok, okosórák, virtuális valóság, petabájtnyi adat és több. Rengeteget kell bevinni, igaz? Lazítson, a ForumOphilia egy nagyon elismert pornófórum, hogy nyugodtan vegye.

Álom pornó gyűjtemény a ForumOphilia-ban

ForumOphilia csajok

Úgy tűnik, hogy a ForumOphilia egy újabb pornó fórumoldal. Üzenőtábláján azonban valóban érdekes tulajdonság van. Például, ha kanos lesz, amikor a legszexisebb fiatal tizenéveseket nézi, ha profiként törik össze a bütyköt vagy a mély torokfarkat, akkor van egy szakasz a tizenéves pornó számára.

Ezenkívül a ForumOphilia szexi friss pornósztárai hatalmas, interaktív szálakban találhatók. Ugyanígy vannak átfogó gyűjtemények, különféle kategóriákban, például kanos leszbikusok, maszturbáció vagy szórakoztató webkamerák. Kétségtelen, hogy végtelen mennyiségű rózsaszín idióta és buja test van, ami megnehezítheti férfiasságunkat, mint az acél. Hihetetlen látni, hogy a ForumOphilia fantasztikus felnőtt modell adatbázissal rendelkezik, amely kiváló minőségű profi és amatőr képeket tartalmaz. Akár borítóként, akár szórakoztató háttérképként is használhatja őket, ha a képernyő minden megnyitásakor élénk élményt szeretne élvezni.

A ForumOphilia tervezési és navigációs funkciói

ForumOphilia tini csajok

Webdesign: Alapvető vagy kényelmes?

A ForumOphilia 2005 óta dolgozik; technikailag már több mint egy évtizede léteznek. A műszaki fejlődés folyamatosan zajlott ebben a hosszú időszakban. Egy éven belül szinte mindenki rendelkezett internet-hozzáféréssel, mobiltelefonokkal és táblagépekkel, amelyek lehetővé tették az embereknek, hogy otthonukban és ágyban fekve maszturbáljanak. Teljesen ellenőrizhetetlen volt - a múltból származó jó dolgok teljesen eltűntek. Minden friss mindig megjelenik! Valójában hatalmas fordulat volt a pornófórumok világában.

Mindettől függetlenül a ForumOphilia nem érdekli ezeket az előrelépéseket. Valójában az oldal megjelenése évek óta nem változott. Úgy tűnik, hogy ez a fórum ugyanazokról a régi, elavult fórumokról készült. A Forumophilia weboldal főoldala olyan, mint a filmnyitó jelenet, amely a 21. század első korszakában játszódik.

Összességében a tervezés viszonylag egyszerű. Világos égkék háttér jellemzi, és vonalak húzódtak az oldal kritikus szakaszai köré. A színvilágot illetően a kék elrendezés nem feltétlenül jó lehetőség, de őszintén szólva jobb, mint például a rózsaszín.

Lenyűgöző navigáció

Nagyon egyszerű a weboldallal dolgozni. Ennek a programnak a köre hozzáférhetőbb, mint más ilyen típusú programok. Mint sok pornófórumon szokás, a releváns részlegeket kategóriákba rendezik, amelyek mindegyike külön szexuális érdeklődésnek felel meg. Annak érdekében, hogy valamit biztosítsunk nektek a modellek, fotósok, videósok, filmkészítők és még a VIP tagok számára is, több kategória létezik, mindegyik a tartalom típusával.

Az alsó oldalon láthatja a ForumOphilia névtelen és regisztrált felhasználóinak listáját. Minden fórumhoz tartozik egy külön oldal, amely az egyes témákhoz egyedileg társított különféle szabályozásokat tartalmaz. E tekintetben érdemes megemlíteni azt is, hogy a linkek a „címkék” területen találhatók, ami jelentősen megkönnyíti a releváns tartalom megtalálását. Ha rákattint az egyik szakaszban a dögös lányokra, a webhelyrendszer átirányít a lány személyes oldalára, ahol megnézheti legújabb videóit és erotikus képeire kattinthat. Természetesen a ForumOphilia határozottan a felnőttek témájú online vitafórumok felsőbb sorába kerül.

ForumOphilia fórumok: szakaszonkénti ásás

A Teen Babes rajongói részleg

ForumOphilia tini videók

A „Teen Babes Fanclub” a legelső rész, amelyet a ForumOphilia honlapján láthat. Nem számít életkor vagy méret, mindenki élvezheti a „Teen Babes Fanclub” -t, ha hiteles tini pornót akar látni. Természetesen csak a legszexisebb tini hölgyek vannak itt. És ha valamennyire érdekli az ilyesmi, nos, akkor mindenképpen robbanás lesz, és hasonlóan élvezheti a weboldal egyéb aspektusait is.

Bár "haver" mint én, már ismertem a tizenévesek iránti szeretetét, csak ember vagyok, és kénytelen vagyok rövid időszakot szentelni a mai legforróbb tinik áttanulmányozásának. Láttuk a tizenévesek összes lyukát, szép mellükkel, amelyeket az elmúlt évezredekben távol tartottak tőlünk. És én nem vagyok más, mint zavarban vagyok, és kíváncsi vagyok, hogyan is válhatnánk valaha „férgessé”, hogy megtalálhassam a módját, hogy ezen gyönyörű, fiatal nők rózsaszín lyukain belül lakhassak. Arról nem is beszélve, hogy az itt használt klipek több mint húszezer különböző témában vannak - mindegyik külön-külön ezer külön-külön bejegyzést tartalmaz.

ForumOphilia pornósztár videók

Ez a ForumOphilia része, ahol a dolgok izgalmassá válnak! A Népszerű modellek, Pornósztárok és Hírességek szekció híres pornósztárok videóit mutatja be, amelyekben az összes szeretett csajunk és újoncunk szerepel az iparban. Vannak kemény képek és galéria gyűjtemények is, amelyeket egy helyen tárolnak. Természetesen ez a csodálatos pornósztárok otthona a bolygón. Tehát készülj fel arra, hogy megtapasztald a világon kívüli kegyelmet!

Eközben, ha imádja a hírességek pletykáit és botrányait, őrült paparazzi által készített képek és kanos magazinok szextörténetei mind itt szórakoztatják Önt. Ez egy olyan rész az olyan kurvákhoz, mint te, akik szeretnek hollywoodi reflektorfényben lenni, és minden nap szórakoztató frissességet kapnak.

Az Entertainment Videos Megathreads szakasz

Komolyan keres hasonló gondolkodású embereket, akik átélik az izgalmat és az adrenalint, amikor meztelen meztelen sztriptízt néznek a szomszédos nőkből, vagy élvezik a rohamos csoportos szexet? Ezután nézze meg a Szórakoztató videók Megathreads részét, ahol szebb meztelen hölgyeket mutatnak be.

A ForumOphilia ezen szakaszában többféle erotikát talál. Ide tartozhatnak teljes hosszúságú felnőtt filmek és nagy felbontású felnőtt mozifilmek. Nem is beszélve arról, hogy a legjobb felnőtt szórakoztató cégek közül sokan társulnak ezekkel a színésznőkkel, így a világ legkeresettebb gyönyörű lányai közé tartoznak. De ha amatőr pornó szórakozásra vágysz, a ForumOphilia e témakör széles választékát kínálja itt is.

Innen haladva találunk még néhány speciális helyet, például egy MILF-et, egy „kukucskáló tom” videót és más részeket, amelyek a különböző érdeklődésnek örvendenek. A webhelyen fétis pornó, BDSM-filmek, klasszikus erotika, őrült hentai és néhány népszerű szexfilmek kategóriája látható. Tovább görgessen lefelé, hogy megnézze, milyen egyéb dolgokat talál a ForumOphilia oldalon. Biztosan több mint egymillió klipjük van ebben a részben. Rengeteg nagyszerű beszélgetés és zökkenőmentes böngészés több ezer fotó és videó segítségével pozitívan eljut a kincsek lényegéhez.

A teljes filmek / egyetlen film szálak rész

Ebben a részben a legjobb amatőr filmeket és a legnépszerűbb kemény filmeket élvezheti. A leszbikusokról, az erotikus női maszturbációról, a JAV pornóról és az etnikumról szóló filmek közül néhány itt elérhető. Mindenkit, aki élvezi az ilyesmit, böngészhet és itt posztolhat. Valóban, csak szabadon futtassa a vadat, és élvezze az e szakasz által kínált szexuális finomságokat. Így végre elbúcsúzhatsz életed magányos, fáradt és fárasztó éjszakáitól.

A szórakoztató fotók szekció

ForumOphilia lelkesedés

Itt lakik az összes rontó szexuális és fényképe. Ha hamisítatlan, szűretlen kibaszást akar látni, akkor jó helyen jár. Merüljön el az élményben, és használja ki a legtöbbet belőle. Valójában ezek a szexi hölgyek a softcore részben, feltáruló ruházatban pózolnak, és finoman lecsupaszítják, simogatják az érzéki érintéseket, azok az okok, amelyek miatt úgy tűnik, hogy nem tudunk betelni velük.

Hasonlóképpen, ha imádja a nagy mellű és nagy zsákmány szukák képeit, valamint a BDSM témákat, ebben a szakaszban van egy külön szál az Ön számára. Megtalálhatja ezen a bolygón a legmocskosabb, legmocskosabb, legszexisebb és legszebb lányokat, akiket a leg amatőrebb őszinte pillanataikban örökítettek meg.

Az Általános csevegés szakasz

ForumOphilia általános chat

Tudta, hogy a szexuális dolgokon kívül más dolgokat is megvitathat és élvezhet a ForumOphilia-ban? Nos, ez így van! Persze, itt más izgalmas dolgokra is vágyhat, de természetesen semmi sem jobb a szexnél. Mondjuk például a zenét, a könyveket, a politikát, a legfrissebb híreket, poénokat, mémeket, videojátékokat és szinte bármit. Valóban, ez a szakasz a ForumOphilia leginnovatívabb és legegyedibb része. A nagyszerű tartalom mellett az az ötlet, hogy bármiről kapcsolatba lépjünk a fórum tagjaival, egyszerű és mégis egyedülálló módszer arra, hogy kiváló alapot építsünk egy közösség számára.

A ForumOphilia előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Több mint egy évtizedes tapasztalattal terhelve
 • Egyszerű böngészés, könnyen használható és jól használható bármilyen mobileszközön
 • Különböző és egyedi szakaszai vannak, különféle szolgáltatásokat kínálnak
 • Nincsenek hirdetések és zavaró előugró ablakok
 • Rengeteg kép és videó különböző kategóriákban

CONS:

 • A dizájn egyszerű és elavult

A ForumOphilia.com webhelyhez hasonló 12 legjobb pornó fórum:

# 1 BÓNUSZ - Brazzers (valószínűleg a legjobb pornó oldal)

forrasztók fő

A Brazzers egy trendi webhely, amelyet a mai napig az egyik legjobb prémium pornó weboldalnak tartanak. Az évek során fenntartotta, hogy a legjobb és leghíresebb videókat adja közönségének. 2005, az elindítás éve óta soha nem mulasztotta el feltölteni a különféle témákat. Beleértve a leszbikus szexet, a kemény, csábító menyecskét, a tizenéveseket, az élő amatőröket és még sok mást.

Valójában sok éven keresztül hatalmas hatást gyakorolt ​​a pornó üzletére. Sokan csatlakoznak naponta kanos közösségéhez, ezzel világszerte az egyik legnagyobb felhasználói alapú. Ezenkívül a Brazzers mögött álló csapat rengeteg erőfeszítést tett a produkcióval és a költségekkel annak érdekében, hogy minden jelenet kiváló minőségű legyen. Kétségtelen, hogy a világ legjobb HD pornó webhelyének címe a 2019-es évben mindent elmond.

Itt van Brazzers teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Nagy gyűjtemény pornó videók
 • Videók kategóriái állnak rendelkezésre a könnyű kereséshez
 • Rendelkezésre állnak cenzúrázatlan képek
 • Nincsenek hirdetések és előugró ablakok
 • A megfizethető próba tagsági díj
 • Több ezer jelenet közül lehet választani
 • HD videók rengeteg
 • Videókat streamelhet
 • Rendszeres frissítések és feltöltések
 • Bónuszként több mint 33 webhelyhez férhet hozzá

CONS:

 • Korlátozott idő a próba tagságra
 • A próba tagság nem ingyenes
 • Néhány, a 2009-ben feltöltött videó nem működik
 • Néhány kategória korlátozott videotartalommal rendelkezik

# 2 - SexAndFetishFórum

sexandfetishforum

A szex és fétis fórumon szinte végtelen mennyiségű ingyenes videó és fotó található, amelyek a szexuális fétisek széles skáláját mutatják be. De a perverz dolgok mellett rengeteg gyakoribb fülkét is kínál. Soha nem könnyű felmérni, hogy egy felnőtt fórum hány videót vagy fotót tartalmaz. Ennek ellenére ennek a helynek 12 millió válasza, 27,000 60,000 témája és csaknem XNUMX XNUMX tagja van, akik naponta tesznek közzé új anyagokat.

Előnyei:

 • Elképesztő fétis pornó változatosság
 • A felhasználói bázis aktív és hatalmas
 • Könnyen használható weboldal, egyszerű elrendezéssel

CONS:

 • A letöltési sebesség lassú

# 3 - PeachyForum

barackfórum

A PeachyForum.com egy ingyenes prémium galéria webhely, amely a tizenévesektől a fiatal lányokig, a menyecskékig és a szakemberekig terjed. A „Teen Girls”, a „Fetish”, a „MILF's 30+” és a „Teen Archive” a négy itt elérhető rész között található. Minden területen talál linkeket ingyenes vagy mintagalériákhoz nagy felbontású képekkel olyan webhelyekről, mint a Karups, az Anilos, a Mature.NL és még sok más, amit el lehet képzelni.

Előnyei:

 • Rengeteg ingyenes tartalom és pornó galéria minta
 • Csak legális tartalmat engedélyez
 • Hihetetlen rendezési lehetőségekkel rendelkezik
 • A fórum tiszta és egyszerű
 • Egyedi témák és témák a fétisről
 • Nagy aktív felhasználói bázis
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Néhány hirdetés

# 4 - PhunFórum

phunforum

A Forum.Phun.org, sok versenytársához hasonlóan, egy egyszerű weboldal, ahol hatalmas mennyiségű ingyenes pornót tölthet le, kicserélheti gyűjteményeit másokkal és beszélgethet hasonló gondolkodású emberekkel.

Ez a fórum, hasonlóan másokhoz, tartalmazza a szükséges tárhelyeket, mint például az ImageBam, az Uploaded és az IMGBox. Érdemes megjegyezni, hogy a PhunForum szigorúan foglalkozik olyan témákkal, mint például a súlyos BDSM, az incesztus, a titkos kamerák, a magánélet megsértése és a rablás. Megtiltják az ilyen típusú témákat.

Előnyei:

 • Könnyen használható
 • Hírességek, amatőrök és más típusú modellek állnak rendelkezésre
 • Milliónyi tartalom ingyenesen letölthető
 • Rendszeres frissítések

CONS:

 • Van néhány tiltott tartalom
 • Lassú letöltési sebesség

# 5 - VintageEroticaFórumok

VintageEroticaFórumok

Ahh, igen, szüret. Semmi sem figyelemre méltó, mint a kiváló régi klasszikusok. Persze, az interneten rengeteg pornó lapul. Valójában könnyű megtalálni őket, ha csak elég okos vagy. De a legjobb vintage és klasszikus tartalmakat soha nem lehet élvezni. Nagyon jó, hogy vannak VintageEroticaFórumok, ahol pihenhet és élvezheti a szórakoztató vintage filmeket, képeket és bármi mást.

Előnyei:

 • Rengeteg aktív szál
 • aktív felhasználói bázis
 • rengeteg vintage pornó van, ahol csak kattint

CONS:

 • nincs mobil alkalmazás
 • néhány hirdetés és bosszantó előugró ablakok

# 6 - SyberPussy

szibusz

Gondolom, a Syber Pussy egy kis pornó fórum: összesen körülbelül 25,000 XNUMX bejegyzéssel rendelkezik, ami minden bizonnyal a dolgok apró oldalát jelenti. A Syber Pussy az egyik kedvenc cégem, mert terveznek, ezért szerepel ezen a listán. Amikor először a honlapra kerül, észreveszi a pornó GIF-eknek, képeknek, MILF-videóknak és amatőr anyagoknak szentelt alfórumok listáját - ez a tartalom szép keveréke, és a kezelőfelület nagyon modern.

Előnyei:

 • Néhány tartalom közvetlen
 • A tervezés és a felület jó
 • Könnyedén használható és zökkenőmentes a böngészés

CONS:

 • Kevés a hirdetés

# 7 - Kitty-Kats

cica-kats

A Kitty-Kats.net pornó weboldalon nincsenek macskák, de rengeteg punci található. A tagok valóban megvitathatják és megoszthatják a különféle képeket és videókat, kezdőktől és bütykös lányoktól kezdve a pornósztárokig és a prémium webhelyen kifejezett anyagokig. A fórum témái között szerepelnek online modellek, ázsiai pornó, meztelen csillogású modellek, webkamerás lányok, érett nők, nagy mellű modellek, XXL-es lányok, vintage pornó, amatőrök, shemale-ek és mindenféle fétisek.

Előnyei:

 • Ingyenes hozzáférés a prémium galériákhoz és videókhoz
 • A tartalom amatőr és webkamerás foglalkozások
 • Ügyes és szervezett fórum
 • Rengeteg letölthető link található
 • Kiváló minőségű tartalom
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • A fájlmegosztó webhelyeken tárolt tartalom

# 8 - PornBB

pornóBB

Itt találhat különböző egyenes és leszbikus tartalmakat, beleértve a Jav Porn, VR és 3D tartalmakat, valamint az emberek amatőr videóit. Minden hónapban emberek milliói keresik fel ezt a fórumot, és több ezer megjegyzés és link található. A felnőtt filmek, az explicit képek, a modellképek, a videók és az „Egyéb XXX” szegmens, a történetek, játékok és magazinok alkotják a négy fő tartalmi kategóriát.

Előnyei:

 • Az ingyenes tartalom rengeteg
 • A közösség hatalmas és aktív
 • A weboldal jól szervezett és tiszta
 • Különféle tartalmak állnak rendelkezésre

CONS:

 • A rózsaszín téma túl kislányos
 • Letöltési korlátok

# 9 - PlanetSuzy

planetsuzy honlapja

A PlanetSuzy felnőtteknek szóló webhely, amely elsősorban a videotartalmakra összpontosít. Bár nincs konkrét statisztika arról, hogy összesen hány bejegyzés van ezen a webhelyen, az összegyűjtött információk alapján úgy tűnik, hogy körülbelül 4 millió. A webhelyet naponta frissítik, és tartalmaz szakaszokat, amelyek bemutatkozást, webhely-támogatást és természetesen felnőtteknek szóló tartalmakat tartalmaznak. A Suzy bolygó régóta létezik, és a legtöbb más fórumhoz hasonlóan sok elkötelezett felhasználóval rendelkezik, akik rendszeresen posztolnak.

A PlanetSuzy teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Rendszeres frissítések
 • Rengeteg fétis tartalom

CONS:

 • Kevés elérhető hirdetés található
 • Kevesen jelentettek spamrobotokat

# 10 - ViperGirls

viperlányok

Sok ember számára a pornó nézése kielégítően jó és kellemes hobbi. Valójában az emberek többsége állandóan azért látogat el weboldalakra, hogy teljesítse testi vágyait, mivel az internetes pornográfia folyamatosan rendelkezésre áll, mint elégedettség. Ha keres egy kitűnő weboldalt pornó képek és videoklipek széles választékával, ne keressen tovább, mert a ViperGirls készen áll arra, hogy szolgáljon Önnek. A fórumon található az egyik legkiválóbb nagyfelbontású galéria, amely több mint hatvan különböző rést kínáló weboldalt tartalmaz erotikus minőségű képekkel és videókkal.

Kattintson a ViperGirls teljes áttekintés.

Előnyei:

 • Millió álláshelye van jelenleg
 • Rendszeres frissítések
 • Őrült felhasználói bázis aktív tagok millióival
 • Rugalmas tagsági lehetőségek
 • Óriási választék az ingyenes felnőtt anyagok számára
 • Nagyon könnyen használható weboldal
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Van néhány hirdetés
 • Minimális számú spambejegyzés

# 11 - AmateurVoyeurForum

AmateurVoyeurForum

Ha pornó fórumról beszélünk, mindig ott van az a weboldal, amely azonnal eszembe jut - AmatőrVoyeurFórum. Ha hatalmas rajongója a kukkoló pornónak, akkor ez legyen az elbűvölő szentélyed. Több ezer tagja van, és folyamatosan frissíti tartalmát. Jelenleg több mint 800 ezer bejegyzése van, és egyre több ember bukkan fel az oldalon, hogy élvezze a kukkoló tartalmakat.

Előnyei:

 • Képek és videók egyszerű letöltése
 • Exkluzív képek az ekshibicionista és a kukkoló rajongók számára
 • A tagok rendszeresen frissítenek

CONS:

 • Bosszantó hirdetések
 • A YouTube-ból sok videó privát módban van

# 12 - Saff

saff

Ha valami forró, sistergő, szexi tartalmat keres, ne keresse tovább, mert a Saff itt van, hogy segítsen. A weboldal állítása szerint a legjobb minőségű tartalmat nyújtja, mint bármely más pornó fórum. Nos, tapasztalataim szerint azt hiszem, hogy igazat mondanak. Ráadásul a regisztrációs folyamat egyszerű és teljesen ingyenes. Miután megerősítette e-mail címét, élete legszebb és legizgalmasabb izgalmait fogja tapasztalni.

Előnyei:

 • Mindenféle perverz és fétis tartalmat tárol
 • Könnyű és ingyenes letöltés
 • A különféle tartalmak témák szerint vannak kategorizálva

CONS:

 • Korlátozott hozzáférés nem tagok számára
 • További hozzáférést biztosít a prémium előfizetéssel rendelkező tagoknak

Elvitel

A ForumOphilia minden bizonnyal mindent megad, amire szüksége van - szexuális tartalmat, videókat, képeket, történeteket és mindent, amire csak vágyik. Hatalmas keresési funkcióinak segítségével könnyedén megtalálhat mindent, amire szüksége van. Végül is nincs időnk egyenként böngészni, mi felel meg egyedi ízlésünknek, igaz?

Ráadásul egyszerű, mégis funkcionális kialakítása megkönnyíti és megéri az egész pornófórum élményét. Nem is kell kibogoznia az agyát bosszantó hirdetésekkel és agresszív felugró ablakokkal, amelyek a szexuális kikapcsolódást rémálommá varázsolják. Személyes tapasztalataim alapján határozottan fantasztikus volt napi frissítéseket és izgalmas új dolgokat kapni a ForumOphilia minden részén. Talán az egyetlen hátrány, amellyel itt találkozhat, nem élvezi a ForumOphilia teljes élményét, mert nem ellenőrizte.

Ezen kívül, akkor is látogasson el Brazzers, egy hasonló weboldal, amely kiváló szexuális lehetőségeket és erőforrásokat kínál mindazok számára, akik szarok!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére