Frissítve: 28. június 2022

Dick Flash

& TOP-12 pornófórum oldalak, mint a DickFlash.com

Mutasson 12 alternatívát a DickFlash.com számára

dickflash haza

Dick Flash! Amikor meghallottam ennek az oldalnak a nevét, azt hittem, nem fogja felkelteni a figyelmemet. Eleinte azt hittem, hogy a Dick Flash egy tipikus fórumoldal lesz, ahonnan rengeteg fasz lesz; ez furcsán hangozhat. De meglepetésemre Dick Flash egy érdekes tartomány. Igen, ez az oldal megváltoztatja a játékot. Ez más tempót hozott az általunk látogatott szokásos pornódoménekhez képest. A Dick Flash valóban egy olyan hely, ahol megkeresheti azokat az egyéneket, akik szeretnek kukkoló és villogó tartalmakat posztolni és megosztani.

Hivatalos URL: https://dickflash.com/

Eközben tudom, hogy azon tűnődsz, hogy a Dick Flash-nél csak a farkuk és a kakasok találhatók-e. Nos, nagyszerű hír, más tartalmak is lehetnek, amelyeken lakmározhat. A Dick Flash élménytörténeteket, fényképeket, videókat és még valós erotikát is kínál, amelyet exhibicionista emberek osztanak meg. Értékelni fogod, hogy a Dick Flash közösség milyen nagylelkű, hiszen a legtöbb dolgot, történetet, tapasztalatot, fantáziát és rögeszmét szolgálnak fel ezen a fórumon. Így minden képzelet működik, és a szexuális éhség megszűnik. Ha tényleg kíváncsibb vagy, olvass tovább!

Villogás és párásodás együtt

Sok pornórajongó úgy gondolja, hogy a nemi szervek nyilvános helyen való villogtatása és bemutatása szórakoztató. A férfiak szeretnek olyan nőket látni, akik szívesen mutogatják melleiket és puncijukat egy váratlan helyzetben. Míg a nők szívesen csinálják ezeket nyilvánosan, a férfiak is szeretik megosztani. Valójában különféle forgatókönyvek léteznek, amikor a férfiak örömmel mutatják meg a világnak nagy domború farkukat. Úgy tűnik, hogy a villogás boldogsághormonokat küld azoknak, akik imádják a streamelést. Ahogy mondani szokták, növeli a meglepetést és a kalandot; ezért sok egyén csatlakozik a bandakocsihoz.

Sőt, a Dick Flash olyan nőket takar, akik véletlenszerűen kiteszik kincseiket idegeneknek. Ezzel rengeteg dögös nőt láthat majd az oldalon. Itt van bármi, ami a villogtatásról és az exhibicionizmusról szól, szépen elrendezve és szegmensekre és szakaszokra kategorizálva. Mindezek a finomságok és még sok más készen áll a fogyasztásra. Ezért Dick Flash bármikor és bármikor készen áll arra, hogy a keresett felvillanó varázslatokat átadja. Kétségtelenül nem árt felkeresni a Dick Flash oldalát.

dickflash fórum

Az exhibicionizmus Dick Flash célja

Magából a webhely szlogenjéből, „The Forum for Exhibitionists” (Kiállítói fórum) gyorsan azonosíthatja Dick Flash szándékát. Természetesen ez egy felnőtt fórum, amelyet férfiak és nők táplálnak, akik farkukat, ciciket, puncikat és mindenfélét mutatnak be. Az oldal használata ingyenes, a közösség tagjai elmenthetik és letölthetik az általuk megvásárolni kívánt anyagokat. Ne lepődj meg azon, hogy a legtöbb erotikus jelenethez rengeteg szabványos anyagot amatőrök töltenek fel.

A felvillanó történetek és élmények itt is korlátlanul elérhetők a Dick Flash-nél. A látogatók teljes szabadságot kapnak, hogy bármit elolvashassanak és megtekintsenek, amit az oldalon találnak. Azonban erőfeszítést igényel, hogy olyan dolgokat szerezzünk be, amelyek nem kapcsolódnak a villogáshoz; ennélfogva, ha lendületesen keresel más pornófülket, akkor jó energiaforrásra és türelemre van szükséged. Mindenesetre úgy tűnik, nincs probléma azoknak, akik szeretik ezt a perverz erotikát. A Dick Flash-nél bőséges tartalomválasztékkal rendelkeznek.

dickflash szakaszok

Dick Flash kinézete

Egy tipikus pornófórum-oldalhoz hasonlóan a Dick Flash is tele van részekkel és anyagokkal, amelyeket hasonló gondolkodású egyének osztanak meg. Az oldalt kék-fehér színséma jellemzi, tiszta és elegáns fórumplatformot jelenít meg. Dick Flash menüfejléce a fórumokhoz, az újdonságokhoz, a médiához és a webhely tagjaihoz vezető gombokat jelenít meg. A felső részen egy keresőgomb is található, a bejelentkezési és regisztrációs funkciókkal együtt. Ezenkívül az is üdítő, hogy a Dick Flash szövegein és ikonjain fehérek és zöldek láthatók.

Sőt, a fórumok különböző kategóriákra vannak osztva. Minden egyes alfórum meghatározott fülkékkel és tartalommal foglalkozik. Ezért a Dick Flash szakaszok közé tartozik a Villogás, a Videók, a Képek, az Egyebek, a Politikai vita, valamint a Súgó és javaslatok. Ezenkívül az oldal jobb oldalán a legfrissebb bejegyzések és a jelenleg online lévő tagok névjegyzéke látható. Az oldal ötszáz látogatót rögzített, ebből negyven tag és 476 vendég volt látogatásom során.

dickflash tovább

Média szekció

Ha pornófórumra vagy bármilyen pornóoldalra mész, elkerülhetetlen a forró anyagok keresése. Szerencsére Dick Flash ezeket a finomságokat egy tételben biztosítja: a Média szekcióban. Itt minden bizonnyal megtalálod a legfurcsább dolgokat. A kakasok, cicák és mindenféle bőkezű gyűjteménye kanossá és izgatottá teszi az oldal látogatóit. Őszintén szólva még izgalmasabb, hogy ezek az anyagok bármikor és bárhonnan letölthetők.

Sőt, meg kell értened, hogy a webhely tartalmának többsége a villogó farkukról szól. Noha a Dick Flash nem egy meleg oldal, az LGBTQA+ tagjai, valamint a heteroszexuális férfiak és nők továbbra is élvezhetik a domain minden kínálatát. Ennélfogva, visszafelé haladva, a média rész bemutatja a fényképeket és a hozzájuk tartozó linkeket. Abban a pillanatban, amikor rálép a szakaszra, három lehetőséget kap: Új média, Új megjegyzések és Média keresése. Csak annyit kell tennie, hogy válasszon, és a brácsa, a finomságok és a forró finomságok elérhetők az Ön számára. Több száz exhibicionista albummal és villogó galériával Dick Flash kiváló hely lehet a rángatásra.

dickflash nő

A villogó anyagok

A Dick Flash valóban tudja, mit tárol és kínál. A villogó fórum számos kapcsolódó alfórumot tartalmaz, beleértve a tapasztalatokat, a férfi-nő villogást, a férfi-férfi villogást, a webkamerás villogást és a női villogókat és figyelőket. Ezen túlmenően, tartalmat nyújt a szélhámos hímnevelőkből, tippekből és technikákból. A női villogók és figyelők nők villogó melleket, csikókat és bármit tartalmaznak. Másrészt, ha inkább bemutatod a farkadat, és megosztod a világgal, akkor meglátogathatod a szélhámos hím hencegőket is.

Ezen túlmenően, ha szeretne megosztani néhány trükköt a tökéletes exhibicionista bejegyzés és tartalom elkészítéséhez, a tippek, trükkök és technikák fóruma ideális az Ön számára. Ebben a részben sok oktatóanyag található a törekvő globális villogóknak. Ha most a farkának felmutatásával szeretne lenyűgözni valakit, itt választhat néhány hasznos mutatót. Sőt, az egyének különböző autentikus élményei is izgalomba hatnak. Ezért tudja, hová menjen, ha nagy szüksége van kukkoló és villogó finomságokra.

dickflash média

Női villogók

Szerencsére Dick Flash kijelölt egy részt a meztelen testüket bemutató nők számára. Ha ez a leghihetetlenebb szexuális fétised, menj egyenesen a „Női villogók és figyelők” részhez. Ez a szegmens különféle csajok tárháza, akik nyíltan osztják meg aktjaikat véletlenszerű platformokról. Tartalmaz továbbá nyilvános felvillanásokról és tényleges exhibicionizmusról készült felvételeket. Szeretem olvasni az emberek hiteles történeteit is, akik szemtanúi a nők szexuális tevékenységének a szabadban. Tagadhatatlan, hogy felébresztette az érzékeimet, és még szaftosabb történetekre vágyott.

Nos, a móka nem ér véget. A "Girlfriend, Wife, & Couple Pics" szál több tucat dögös nőt tartalmaz, amelyeket partnereik tettek közzé. Ó, néhány fotó a kedves nőkről még azoktól a dühös és bántott legényektől származik, akik ki akarják tárni volt barátnőik magánvagyonát. A szekció valóban sok feleségnek, barátnőnek és legjobb barátnak ad otthont, akik nem tudják, hogy a tömegek előtt bemutatják őket. Összességében megdöbbenhet, amikor meglátja szomszédait Dick Flash egyik archívumában.

dickflash mások

Nem villogó tartalom? Itt van!

Nem villogó videók is elérhetőek azok számára, akik nem szeretik a villogó és exhibicionista anyagokat. Igen, jól olvastad. A Dick Flash egy hatalmas része a fap-indukáló tartalom egész könyvtárát tartalmazza. Amatőr meztelenséget és kemény kukkoló szexet biztosít. Nem tudom, hogy izgatott-e ez a rész, de elragadtatva értesülök ezekről a finomságokról. Valójában ez a rész az Ön közvetlen helyszíne, ha különböző pornóműfajokat keres.

Ezenkívül ezek a nem villogó anyagok több nagyvonalú Dick Flash elemből származnak. Igen, az anyagok közzététele, megosztása, feltöltése és letöltése itt a Dick Flash-nél korlátlan. Még a történeteket és a személyes tapasztalatokat is szívesen látjuk a tartományban; a közösség izgatottan várja, hogy új feltöltés érkezik.

Aktív és nagylelkű közösség

Dick Flash tagadhatatlanul az egyik legerőteljesebb és legdinamikusabb fórumtag. Ezek az emberek tudják, mi érdekli őket, preferenciáikat, ideáljaikat és szexuális identitásukat. A Dick Flashben az a jó, hogy a tagsága és a regisztráció ingyenes. Elő kell készítenie egy felhasználónevet, jelszót és e-mail címet. Innentől kezdve közzéteheti kincseit, megjegyzéseket fűzhet a tartalomhoz, kapcsolatba léphet más fórumtagokkal, és letöltheti Dick Flash anyagait.

dickflash tagok

Ezért vegyen részt a szórakozásban. Csak egy tag kell ahhoz, hogy megkapja a legjobb ajánlatokat és finomságokat itt a Dick Flash-nél. Ha szereted a farkukat és a puncikat, nem látok okot az elutasításra. Ez a helyszín akkor is tökéletes lehet az Ön számára, ha azt tervezi, hogy megosztja anyagait és technikáit flashingben. Másrészt, ha további ötleteket és tippeket szeretne megtudni, Dick Flash segít Önnek. Izgalmas, valóban.

A DickFlash.com előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Villogó és exhibicionizmus fülkék
 • Meztelen tárgyak és amatőr tartalmak hatalmas gyűjteménye
 • Aktív és nagylelkű közösség
 • Különféle izgalmas történeteket olvasni
 • Semmi bosszantó hirdetés
 • Ingyenes fórum oldal
 • A regisztráció egyszerű

CONS:

 • Meztelen nők korlátozott gyűjteménye
 • A farkuk képei mindenhol vannak

A 12 legjobb pornófórum-oldal, hasonló a DickFlash.com-hoz:

# 1 - OneClickChicks 

egy kattintás

A OneClickChicks gyűjteményében több mint 10 millió házi szexuális felvétel és 200 1.3+ magánpornó található. Körülbelül 1 millió felhasználóval az oldal megközelítőleg napi 2 milliószor fordul elő közel XNUMX millió+ egyedi személy által. Valóságos emberek, akik feleségeiket, barátnőiket és más nőket filmezik, miközben számos aljas cselekedetet hajtanak végre. Ezek a típusok agresszívak; szeretnek bárkivel beszélgetni, és nulla problémájuk van az illetlen fényképek és felvételek közzétételével, hogy csábítsanak téged.

Kattintson a OneClickChicks teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Rendszeresen frissít
 • Intuitív elrendezés
 • Aktív résztvevők

CONS:

 • Gyenge minőségű tartalom
 • Tagságot igényel

# 2 - ViperGirls 

viperlányok

Ha egy remek weboldalt keres pornóképek és videoklipek széles választékával, ne keressen tovább, mert a ViperGirls készen áll a szolgálatra. A fórumon található az egyik legkiválóbb nagyfelbontású galéria, amely több mint hatvan különböző, niche weboldalt tartalmaz erotikus minőségű képekkel és videókkal.

Nézze meg a ViperGirls beszámolót.

Előnyei:

 • Millió álláshelye van jelenleg
 • Rendszeres frissítések
 • Őrült felhasználói bázis aktív tagok millióival
 • Rugalmas tagsági lehetőségek
 • Óriási választék az ingyenes felnőtt anyagok számára
 • Nagyon könnyen használható weboldal
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Van néhány hirdetés
 • Minimális számú spambejegyzés

# 3 - VintageEroticaFórumok 

VintageEroticaFórumok

Ahh, igen, vintage. Semmi sem figyelemre méltó, mint a kiváló régi klasszikusok. Persze az interneten rengeteg pornó lappang. Valójában könnyű megtalálni őket, ha elég okos vagy. De a legjobb vintage és klasszikus tartalmat soha nem szabad élvezni. Jó, hogy van VintageEroticaFórumok ahol pihenhet és élvezheti a szórakoztató vintage filmeket, képeket és szinte bármit.

Előnyei:

 • Rengeteg aktív szál
 • aktív felhasználói bázis
 • rengeteg vintage pornó van, ahol csak kattint
 • nincs mobil alkalmazás

CONS:

 • néhány hirdetés és bosszantó előugró ablakok

# 4 - F95Zone 

F95Zone fő

Az F95Zone egy közösségi oldal, ahol összegyűlhet, találkozhat és szocializálódhat több ezer emberrel, akik hasonló érdeklődésűek, mint te. Számos online szálat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan dolgokról beszélgessen, amelyekről a legközelebbi emberei mellett nem szeretne beszélni vagy vitázni. Szóval biztos vagyok benne, hogy az F95Zone minden tagjának békés menedéket biztosít, ahol kommunikálhatnak és kifejthetik véleményüket anélkül, hogy félnének a zavarástól.

F95Zone áttekintés itt.

Előnyei:

 • A design egyszerű és könnyen érthető
 • Rengeteg tartalom
 • Egyedi tartalom, például játékok, hentai, pornó stb
 • Ingyenes használatra
 • Ellenőrzött tagok

CONS:

 • A keresési funkció alapvető
 • Harmadik féltől származó URL-ekkel rendelkezik
 • Átirányítások

# 5 - PornBB 

pornóBB

Itt különféle egyenes és leszbikus tartalmakat találhat, köztük Jav Porn, VR és 3D tartalmakat, valamint amatőr videókat. Minden hónapban emberek milliói látogatják ezt a fórumot, több ezer megjegyzést és linket hagyva. A négy fő tartalomkategória a felnőtt filmek, az explicit képek, a modellképek, a videók, valamint a „Más XXX” szegmens történetek, játékok és magazinok.

Kattintson a PornBB teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Az ingyenes tartalom rengeteg
 • A közösség hatalmas és aktív
 • A weboldal jól szervezett és tiszta
 • Különféle tartalmak állnak rendelkezésre

CONS:

 • A rózsaszín téma túl kislányos
 • Letöltési korlátok

# 6 - NudeCelebForum    

nudecelebforum nyilvántartás

Akit lenyűgöz a vonzó hírességek látása és hallása, ellátogathat a NudeCelebForum.com oldalra. Az oldal fantasztikus, ha meg akarod beszélni kedvenc sztárodat, és persze, ha az ujjaidat szeretnéd rávenni néhány szivárgott fotóra valakiről, akit imádsz. Nagy mennyiségű anyaggal, nagy felhasználói bázissal és sok letöltési linkkel rendelkezik softcore és prémium webhelyekre. Mivel semmi sem található a webhelyen, a fájlmegosztó szolgáltatásokhoz irányítjuk a letöltések megszerzéséhez.

A teljes NudeCelebFórum áttekintés itt.

Előnyei:

 • Hírességek képeinek és videóinak hatalmas tárháza
 • A dinamikus és aktív felhasználói közösség
 • Minden eszközhöz hozzáférhető
 • Letöltési linkek állnak rendelkezésre
 • Változatos felfedezendő bejegyzések és szálak
 • Rendszeres frissítések
 • Képesség pornográf tartalmak megosztására és fogadására

CONS:

 • Reklámok
 • Regisztrációt igényel
 • Egyszerű és meglehetősen unalmas kialakítás

# 7 - ErotiCity 

erotika otthon

Az ErotiCity.net egy másik kiváló webhely, ahol kiváló minőségű pornográf filmeket és fényképeket kaphat. A fórumok pontosan megmondják, hogy mit kaphat ezen a helyszínen: folyamatos forgatókönyv -mintaképeket és explicit filmeket. Ezenkívül a webhely alapvető, állítható mobil kialakítással rendelkezik, amelyet bárki használhat. Megfelelő mennyiségű különböző pornó cuccot is találhat a nap bármely szakában.

Tekintse meg az ErotiCity értékelését itt.

Előnyei:

 • Milliónyi tartalom szálakban és bejegyzésekben
 • Minden rést és fétist lefednek
 • Ingyenes regisztráció
 • Jó interakciós eszközök
 • Aktív és megnyerő közösség

CONS:

 • Előugró ablakok és hirdetések
 • A platform teljes körű használatához regisztrálnia kell
 • Harmadik fél linkeket

# 8 - HotBoard

hotboard otthon

A HotBoard.net számos pornórajongó kedvenc barátja lett. Ezt a sikert az oldal 2013-as indulása óta tartó statisztikái mutatják be. A Hot Board büszke arra, hogy több ezer látogatót céloz meg, és elég jó, folyamatosan elérték ezeket a számokat. Valójában a rajongók a Hot Board köré csábítják, mert az oldal erotikus képeket és filmeket gyűjt. Sőt, az oldal ingyenesen használható, és minden tagnak teljes szabadsága van a tartalom korlátozások nélküli letöltésére.

Ha többet szeretne megtudni a HotBoardról, kattintson ide.

Előnyei:

 • Dinamikus és aktív közösség
 • Rendszeresen frissít
 • Tiszta design
 • Nincsenek idegesítő hirdetések
 • Felhasználóbarát oldal
 • Változatos ínycsiklandó tartalom
 • Megfelelően megtervezett és szekcionált

CONS:

 • Csak egy nyelvet szolgál ki
 • Regisztrációt igényel

# 9 - Fritchy  

kócos fő

A Fritchy.com nagyon aktív felhasználói közösséggel rendelkezik. Hurrá! Nyilvánvaló, hogy a felhasználói bázis elkötelezett és részt vesz a beszélgetésekben itt-ott. Valójában a pornórajongók, személyiségüktől függetlenül, extrovertáltak vagy introvertáltak, tudnak összerándulni és cukkolni.

Érdekes módon a bejegyzések általában percenként frissülnek; ennélfogva a Fritchy fórum tagjai egymás szomját akarják kielégíteni. A csoportnak egy közös jellemzője van, ez pedig az, hogy kanosak és szexuálisan izgatottak. Ezért, ha ezeket a személyeket keresi, a Fritchy fórum az új virtuális otthona.

Fritchy és további kínálata itt.

Előnyei:

 • Nagyszerű aktív és vonzó közösség
 • Változatos ínycsiklandó tartalom
 • Mobilbarát és minden eszköz számára elérhető
 • Változatos szekciók
 • Megfelelően megszervezve
 • Professzionális és amatőr pornót egyaránt tartalmaz
 • Rendszeres frissítések a felhasználóktól

CONS:

 • Reklámok és felugró ablakok
 • A webhely teljes funkcióinak eléréséhez regisztrálnia kell

# 10 - SyberPussy 

szibusz

Azt hiszem, ártalmatlan azt állítani, hogy a Syber Pussy egy kis pornófórum: összesen körülbelül 25,000 XNUMX bejegyzést tartalmaz, ami minden bizonnyal a dolgok apró része. A Syber Pussy az egyik kedvenc társaságom, mert terveznek, ezért szerepel ezen a listán. Amikor először megérkezik a kezdőlapra, észreveszi a pornó GIF-ekkel, képekkel, MILF-videókkal és amatőr anyagokkal foglalkozó alfórumok listáját-ez a tartalom szép keveréke, és a felület nagyon modern.

SyberPussy áttekintése itt.

Előnyei:

 • Néhány tartalom közvetlen
 • A tervezés és a felület jó
 • Könnyedén használható és zökkenőmentes a böngészés

CONS:

 • Kevés a hirdetés

# 11 - Híres tábla 

híres tábla otthon

A Famous Board egy olyan hely, amelyet érdemes meglátogatni, ha hírességek aktjaira, hírekre és pornófilmekre éhezik. A hírességek fanatikusai elragadtatják és elárasztják a feltöltött fényképeket és videókat, amelyek a televízióban és a pornográfiában prominens sztárokról készültek. A közösségi média sztárjai, híres színésznők és online szenzációk szerepelnek a Famous Boardban.

A teljes híres tábla itt.

Előnyei:

 • Napi és rendszeres frissítések
 • Tiszta és rendezett oldal
 • A moderátorok mindenhol ott vannak
 • Különféle szexjelenetek
 • Szórakoztató hírességek
 • Aktív közösség
 • Dögös híresség csajok hatalmas könyvtára

CONS:

 • Kevés videó
 • Nincs kemény tartalom
 • Néhány javítandó webhely funkció

# 12 - Szextáló fórum  

sextingforum otthon

A Sexting Forum pornórajongói minden bizonnyal hozzáférhetnek azoknak a nőknek a közösségi média fiókjaihoz, akik minden olyan szexuális fantáziát szeretnének megvalósítani, amire mindenki vágyik. A közösségimédia-felhasználónevek és fiókok cseréje mellett a dinamikus közösség meztelen fényképeket és más erotikus forrásokat is megoszt, amelyeket megszerzett. Valójában a Sexting Forum tevékenységei magukban foglalják a híres adok-kapok folyamatot.

További információk Szexting fórum ebben a felülvizsgálatban.

Előnyei:

 • Szexting szerelmeseinek és fanatikusainak közössége
 • Egyértelmű fórum
 • Könnyen használható platform
 • Amatőr videók állnak rendelkezésre
 • Teljesen ingyenes oldal
 • Aktív tagok
 • Találkozzon potenciális szextingpartnerekkel

CONS:

 • Túl sok hirdetés
 • Néhány akt eladó

Búcsúzó szavak

A Dick Flash egy olyan platform, amely minden villogó és exhibicionista igényt kielégít. Az általa kínált anyagokon kívül a Dick Flash felhasználóbarát, és jól működik különböző eszközökön. A webhely jól megtervezett, kevés bosszantó reklámmal és felugró ablakkal. A legfontosabb, hogy a közösség dinamikus és nagylelkű a különféle tartalmak megosztásában. A frissítések folyamatosak, és a felhasználók mindig számíthatnak arra, hogy új tartalmakat fedezhetnek fel itt.

Ezenkívül a Dick Flash olyan anyagokat kínál, amelyek nem a villogó rést helyezik előtérbe. Ezzel a tagok amatőr videók, voyeuristic anyagok és különböző személyek történetei között barangolhatnak. Sőt, a tagság ingyenes, a letöltés pedig korlátlan. Mire vársz? Fedezze fel Dick Flash-t még ma, és ossza meg legkedveltebb darabjait is. Viszlát, haver.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére