Frissítve: 29. szeptember 2022

FelnőttDVDTalk

& A legjobb 12 ingyenes pornófórum oldal Hasonló a forum.adultdvdtalk.com webhelyhez

Mutass 12 alternatívát a forum.adultdvdtalk.com webhelyhez

AdultDVDTalk top 50

Ki mondta, hogy a DVD meghalt? Ennyi év után a DVD még mindig él, és a slágerlistákon rúg. Az AdultDVDTalk fórum ezért maradt a felnőtt szórakoztató szcénában, bár már jó ideje működik. Büszkék az 58 ezer aktív tagra, több ezer pornófilmre, pornókritikára, pornóelőzetesre, hírre, interjúra és üzletre. Ráadásul rengeteg dögös pornósztár, neves felnőtt stúdiók, híres rendezők és mainstream webhelyek találhatók benne. Az AdultDVDTalk minden bizonnyal egyszerűvé, lazává és kényelmessé teszi életünket. Egyetlen érintéssel élvezheti a legjobb minőségű felnőtt szórakoztatást.

Hivatalos URL: https://forum.adultdvdtalk.com

Mi az az AdultDVDTalk fórum?

Emlékszem, hogy egy rövid ideig használtam az AdultDVDTalk.com webhelyet, és nem emlékszem, mikor használtam utoljára ezt az oldalt. Őszintén szólva, csodálkozom, hogy az AdultDVDTalk még mindig elérhető. Talán az emberek nagyon szeretik a pornó DVD-ket, és nem félnek felhozni őket a szálakban és vitákban. Jelenleg becslések szerint több mint 45 3 ember regisztrált, hogy tagja legyen ennek az oldalnak, és nagyjából 200 milliónál több bejegyzést szerzett, több mint XNUMX XNUMX fórumtéma mellett.

Ezenkívül az AdultDVDTalk elsődleges célja az új kiadások és a DVD-központú megbeszélések. Így a webhely tagjai megoszthatnak, fogadhatnak és cserélhetnek gondolatokat és tartalmakat, amelyeket érdemes megnézni. Az AdultDVDTalk-ot böngészve eléggé minden pornószerető vagyok, felnőtt előadóművészek rajongója, felnőtt rendezők/producerek követője, élvezném az itt elérhető összes fórumot. De amit a legjobban szeretek az AdultDVDTalkban, az a barátságos és barátságos webhelyközösség. Tehát, ha úgy dönt, hogy felkeresi az oldalt, kérjük, bánjon tisztelettel mindenkivel, különösen azokkal, akik aktívan megosztják meztelen képeiket, sztriptízeiket és DVD-jüket szórakoztatásunkra.

Ami engem illet, az AdultDVDTalk nem csupán egy rendszeres platform a legújabb explicit DVD-k és gyártási tevékenységek megvitatására. Az idő múlásával az AdultDVDTalk közösség valamivel többré fejlődött, mint egy hely, ahol az egyének pornó DVD-ket nézhetnek és cserélhetnek, és támogathatják kedvenc előadóikat.

Pornófórumok és beszélgetések az AdultDVDTalkban

AdultDVDTalk fő

Rengeteg pornószál és vita folyik az AdultDVDTalk-on pornófilmekről, szeretett pornósztárokról, a legfrissebb hírekről a rendezőktől, producerektől, neves stúdióktól és csodálatos pornóajánlatokról. A legtöbb tag azonban izgalmas pornóvideói, egyedi jelenetei, valamint feltörekvő szexi pornósztárok és veterán előadók ezer galériája miatt látogat el ide.

Továbbá, softcore és hardcore jelenetek valószínűleg nem láthatók itt, ezért ne gyere ide azzal a céllal, hogy találj néhányat. Ezenkívül fontos tudni, hogy az AdultDVDTalk kizárólag olyan kuponokat tesz közzé, amelyek elengedhetetlenek a pénzmegtakarításhoz videók vagy prémium pornók vásárlásakor. Nem reklámozzák azonban a fórum tagjait, hogy privát szexgyűjteményeikről tegyenek közzé bejegyzéseket, legyen szó akár videókról, akár képekről.

AdultDVDTalk pornófilm szekciója

FelnőttDVDTalk legjobb filmek

Az AdultDVDTalk releváns előzeteseket tartalmaz a közelgő pornókiadásokhoz és a magasan értékelt filmekhez, a „legjobb” szálakat, a keresett filmeket és az izgalmas Top 50 kategóriákat. Ráadásul, ha Ön az AdultDVDTalk.com rendszeres látogatója, akkor valószínűleg jól ismeri az oldal legmenőbb, legújabb és legfrissebb forrásait. Emellett nagyon hálás vagyok az itt elérhető összes értékelésért, mert segíthetnek nekünk, felhasználóknak, jobb döntéseket hozni és döntéseket hozni arról, hogy melyik DVD-t a legjobb megvásárolni, és mit nem.

Néhány itt elérhető legnépszerűbb pornófilm: Big Booty White Girls (Gonosz angyal), Big Clits Big Lips 2, Big Wet Asses 6, 19 Years Young, Throat Gaggers 6, Cum Fart Cocktails, Drive-Thru 3, 65 Guy Cream Pie, Lady Ass Lickers 12 és Internal Cumbustion 4.

Pornófórumok és egyéb felnőtteknek szóló DVDTalk tartalom

Porn Fórumok

FelnőttDVDTalk pornófórum

Tényleg nem tudok nem izgulni, hogy az AdultDVDTalk mennyi mindent kínál minden felhasználójának és látogatójának. Jelenleg az AdultDVDTalk öt elsődleges fórummal rendelkezik, amelyek különféle témákat tárgyalnak, például általános információkat, pornófilmeket, erotikus videókat, hiteles webhelyekre mutató hivatkozásokat és egyéb pornóval kapcsolatos dolgokat. Természetesen lenyűgözött a gyűjtemények száma, és tényleg azt hittem, hogy a böngészésem meg fog állni a fórumokon. De technikailag tévedtem.

Pornósztár interjúk

AdultDVDTalk interjúk

Egy másik rész, ahol az AdultDVDTalk ingyenes hozzáférést biztosít a pornósztár-interjúkhoz és a kedvenc pornósztárjaidról szóló hírekhez. Minden felhasználó egyenlő kiváltságokkal fog csevegni pornósztárokkal, és megvitatni a karrierje során felmerülő fontos kérdéseket.

Funkció szakasz

AdultDVDTalk szerepelt

A fórumokon és a pornósztárokon kívül az AdultDVDTalk rendelkezik egy funkció szekcióval is, ahol a felhasználók minden pornóval kapcsolatos dolgot közzétehetnek. Ide tartoznak a lenyűgöző filmek, klasszikus videók, műsorok és sorozatok vicces és erotikus paródiái, valamint szellemes és sci-fi témájú pornók. Néhány hardcore és softcore videót is láttam itt elérhetővé, véletlenszerű erotikus tartalommal párosítva, amelyek megérdemlik a figyelmet. Természetesen minden, amit érdemes kiemelni, megtalálható ebben a részben.

DVD melegeknek

Az AdultDVDTalkban nincs helye a diszkriminációnak, így itt mindenki élvezheti a preferenciáit. Ezért hoznak létre egy olyan fórumot, amely csak a melegeknek szentel. Ebben a részben élvezheti a melegekkel kapcsolatos preferenciákkal kapcsolatos minden típusú beszélgetést, videót és webhelyet.

Pornó hírek

Rengeteg pornóval kapcsolatos cucc érhető el az AdultDVDTalkon, és ez magában foglalja a felnőtt szórakoztató világ híreit és frissítéseit is. Az AdultDVDTalk elindított egy részt, ahol élvezheti a legfrissebb frissítéseket pornósztárjairól, filmjeiről, TV-s megjelenéseiről, új termékeiről és közelgő megjelenéseiről.

tanácsok

Ha segítségre van szüksége a szex jótékony és rossz tulajdonságaival kapcsolatban, az AdultDVDTalk itt van, hogy segítsen. Élvezze az izgalmas tanácsokat a gyakorlatokról, információkról és a szexszel és pornóval kapcsolatos kérdésekről. Feltehet kérdéseket, és hagyhatja, hogy az emberek világossá tegyék a válaszaikat.

Az AdultDVDTalk keresett pornósztárjai

Az AdultDVDTalk legjobb sztárjai

A Pornósztár szekció az AdultDVDTalk fórum része, amely teljes egészében a szeretett új felnőtt előadókkal és a szakma neves sztárjaival készült összes releváns interjúnak szentelt. Rengeteg érdekes dolgot fogsz megtudni így kedvenc szexi modelleidről, beleértve a motivációikat és a munkájuk végzésével kapcsolatos törekvéseiket. Azt is megtudhatja, milyen izgalmas szenvedélyeik vannak a felnőtt szórakoztató munkájukon túl.

Ezenkívül szűkítheti a keresést a pornósztárok online képgalériáiban a filmjeik, webhelyeik és fórumaik szerint. Ettől eltekintve, az AdultDVDTalk nagyon hasznos forrás, mert minden taghoz, sőt még a nem tag pornósztárokhoz is tartalmaz releváns linkeket. Biztos lehet benne, hogy ezek a felnőtt modellek legálisak, mert sokan közülük regisztráltam, hogy csatlakozzanak a fórumhoz. Arról nem is beszélve, hogy az AdultDVDTalk alfórum szálai lehetővé teszik a tagok számára, hogy kapcsolatba lépjenek egymással, így előfordulhat, hogy különböző pornósztárokkal találkozhat a résztvevők között.

Jelenleg az AdultDVDTalk legjobb pornósztárjai Manuel Ferrara; ő áll a lista élén. Őt Alexis Texas, Angela White, Julia Ann és Riley Reid követte. A legjobb 6-10 között Mike Adriano, Mick Blue, Gianna Dior, Nina Hartley és Emily Willis van fenntartva.

Kik az AdultDVDTalk tagjai?

FelnőttDVDTalk fórumok

A felülvizsgálat megírásakor az AdultDVDTalk tagjai több mint 60 XNUMX aktív felhasználót értek el, és folyamatosan részt vesznek a fórumokon és az oldal egyéb részein. Meglepő módon, amikor előástam az AdultDVDTalk tagtárat, találtam néhány releváns információt a tagjairól. Miért mondtam relevánsnak? Nos, ez azért van, mert a tagok itt nem csak szokásos kanos srácok, hanem az AdultDVDTalk-nak is vannak különféle tagjai.

 • igazgatók - Igen, jól olvastad! Az AdultDVDTalk igazgatók is tagjai, így értesülhetsz legújabb projektjeikről és produkcióikról.
 • Pornósztárok - az oldalon több ezer pornósztár áll rendelkezésre, akikkel chatelhetsz. Szeretik bókokat hallani rajongóiktól, ezért jobb, ha sietnek, mert a kanos szerelmesek privátban próbálnak beszélni velük.
 • Személyes képviselők — Ezek az emberek azért vannak itt, hogy hallgassák a rendezők, pornósztárok, stúdiók visszajelzéseit. Ezek a visszajelzések elengedhetetlenek számukra, hogy javíthassák teljesítményüket és minőségüket.
 • Studios — Az AdultDVDTalk oldalon megtalálja az elérhető pornóstúdiók nagyszerű listáját. Ezzel a csúcstársaságok izgalmas produkcióit élvezheti.
 • látogató – Mindannyiunknak szüksége van egy felülvizsgálatra az életünkben, mert ezek a filmekkel, pornósztárokkal, előadásokkal és jelenetekkel kapcsolatos szakértelem és releváns információk egyedüli forrásai.
AdultDVDTalk legjobb stúdiók

Legyen tag, és csatlakozzon az AdultDVDTalk fórumokhoz!

Kétségtelen, hogy az AdultDVDTalk a legnépszerűbb pornóközösség. Valójában az oldalnak van egy része a pornórajongóknak szentelt fórumban. Ha azonban részt szeretne venni a platformon zajló számos pornóbeszélgetésben, regisztrált felhasználónak kell lennie. Ennek a folyamatnak hat alapvető lépése van, ezért hagyjon egy kis időt. Ne aggódj; nem pazarol annyit, így még bőven marad órája a böngészésre.

AdultDVDTalk legjobb fotók

A regisztrációs eljárás megkezdése előtt be kell tartania és el kell fogadnia a fórum szabályait. Ez nagyon fontos a regisztráció előtt. Ezen túlmenően a felhasználók szigorúan tilos a prostitúcióról beszélni, csúnya szavakat használni interakció közben, és olyan igazgatók, cégek vagy pornósztárok neveit megvitatni, amelyek nem szerepelnek a tagok listáján. Egyéb irányelvek közé tartozik, hogy kerülje el olyan képek közzétételét, amelyek megosztására nincs kizárólagos joga. Ellenkező esetben fiókját megszüntethetjük, ha nem tartja be ezeket a szabályokat.

Az AdultDVDTalk előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Csodálatos koncepció
 • Aktív tagok
 • Fantasztikus fórum közösség
 • Moderált bejegyzések és egyéb interakciók
 • Biztonságos Böngészés
 • Korlátlan posztolás

CONS:

 • Néhány bejegyzés spam

A 12 legjobb ingyenes pornófórum webhely, hasonló a forum.adultdvdtalk.com webhelyhez:

# 1 - KikDirty

kikdirty fő

Biztosan mindenki tudja, mi az a pokol „Kik”, igaz? Ha igen, akkor nagyon örülne, ha értesülne erről a pornófórumról, amely a Kik (és még a Snapchat) KikDirty legrosszabb oldaláról szól! Ez az a hely, ahol megtalálod a legszexisebb Kiks és Snapchat szelfiket az internetről és a világról! Ezenkívül a KikDirty számos fórumnak ad otthont. Ez egy platform lett a felhasználók számára, hogy kapcsolatba léphessenek másokkal szerte a világon. A felhasználók csúnya fényképeket és hasonló intim részleteket is cserélhetnek az üzenetküldő alkalmazások, például a Kik és a Snapchat segítségével.

Kattintson ide a KikDirty teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Sok tartalom
 • Amatőr tartalom érhető el
 • Rendszeresen frissít
 • Aktív tagok

CONS:

 • Rengeteg előugró ablak, hirdetés és átirányító hivatkozás
 • A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

# 2 - PeachyForum

barackfórum

A PeachyForum.com egy ingyenes prémium galéria webhely, amely a tizenévesektől a fiatal lányokig, a menyecskékig és a szakemberekig terjed. A „Teen Girls”, a „Fetish”, a „MILF's 30+” és a „Teen Archive” a négy itt elérhető rész között található. Minden területen talál linkeket ingyenes vagy mintagalériákhoz nagy felbontású képekkel olyan webhelyekről, mint a Karups, az Anilos, a Mature.NL és még sok más, amit el lehet képzelni.

Kattintson ide a PeachyForum teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Rengeteg ingyenes tartalom és pornógaléria -minta
 • Csak legális tartalmat engedélyez
 • Fantasztikus válogatási lehetőségek vannak
 • A fórum tiszta és egyszerű
 • Egyedi témák és témák a fétisről
 • Nagy aktív felhasználói bázis
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Néhány hirdetés

# 3 - ViperGirls

viperlányok

Sok ember számára a pornó nézése kielégítően jó és elragadó hobbi. Valójában a legtöbb ember
állandóan az internet elérhetősége miatt járnak weboldalakra, hogy teljesítsék testi vágyaikat
a pornográfia mint elégedettség forrása. Ha egy gyönyörű weboldalt keres pornó képek és videoklipek széles skálájával, ne keressen tovább, mert a ViperGirls készen áll arra, hogy kiszolgálja Önt. A fórumon található az egyik legkiválóbb nagyfelbontású galéria, amely több mint hatvan különböző weboldalt tartalmaz erotikus minőségű képekkel és videókkal.

A ViperGirls áttekintése itt.

Előnyei:

 • Millió álláshelye van jelenleg
 • Rendszeres frissítések
 • Őrült felhasználói bázis aktív tagok millióival
 • Rugalmas tagsági lehetőségek
 • Óriási választék az ingyenes felnőtt anyagok számára
 • Nagyon könnyen használható weboldal
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Van néhány hirdetés
 • Minimális számú spambejegyzés

# 4 - AmateurVoyeurForum

AmateurVoyeurForum

Ha egy pornófórumról beszélünk, mindig az a webhely jut azonnal az eszembe - AmateurVoyeurForum. Ha nagy rajongója vagy a kukkoló pornónak, akkor ez legyen az elbűvölő szentélyed. Több ezer tagja van, és folyamatosan frissíti tartalmát. Jelenleg több mint 800 ezer bejegyzést tartalmaz, és egyre többen keresik fel az oldalt, hogy élvezzék a kukkoló tartalmat.

Előnyei:

 • Képek és videók egyszerű letöltése
 • Exkluzív képek az ekshibicionista és a kukkoló rajongók számára
 • A tagok rendszeresen frissítenek

CONS:

 • Bosszantó hirdetések
 • A YouTube-ból sok videó privát módban van

# 5 - Pornó-W

Porn-W fő

A 2009 óta működő Porn-W.org egy olyan weboldal, amely a pornó rajongók széles csoportját tömöríti, akik mindenféle ingyenes pornográf tartalmat tesznek közzé, és Ön is csatlakozhat anélkül, hogy regisztrálnia kellene. Az itt megadott információk a webhely linkjeinek tárolásával kapcsolatosak. Ha ezeken a webhelyeken nincs fizetett fiókja, akkor vagy sokáig kell várnia a fájlok letöltésére, vagy csak bizonyos számú letöltésre korlátozódik.

Nézze meg a Porn-W ismertetőt.

Előnyei:

 • Ingyenes pornó rengeteg
 • A tartalom különböző kategóriákban és témákban található
 • A fórum tiszta és egyszerű
 • A közösség aktív és hatalmas

CONS:

 • A letöltések ingyenesek, de lassúak

# 6 - Kitty-Kats

cica-kats

A Kitty-Kats.net pornóoldalon nincsenek macskák, de rengeteg punci van. Valójában a tagok megvitathatják és megoszthatják a különféle képeket és videókat, kezdve az újoncoktól és kamerás lányoktól a pornósztárokig és a prémium webhelyek explicit anyagokáig. Online modellek, ázsiai pornó, meztelen glamour modellek, webkamerás lányok, érett nők, nagy mellű modellek, XXL lányok, vintage pornó, amatőrök, shemalek és mindenféle fétis szerepelnek a fórum témái között.

A Kitty-Kats teljes ismertetője itt.

Előnyei:

 • Ingyenes hozzáférés a prémium galériákhoz és videókhoz
 • A tartalom amatőr és webkamerás foglalkozások
 • Ügyes és szervezett fórum
 • Rengeteg letölthető link található
 • Kiváló minőségű tartalom
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • A fájlmegosztó webhelyeken tárolt tartalom

# 7 - OneClickChicks

egy kattintás

A OneClickChicks gyűjteményében több mint 10 millió házi szexuális felvétel és 200 1.3+ magánpornó található. Körülbelül 1 millió felhasználóval az oldal megközelítőleg napi 2 milliószor fordul elő közel XNUMX millió+ egyedi személy által. Valóságos emberek, akik feleségeiket, barátnőiket és más nőket filmezik, miközben számos aljas cselekedetet hajtanak végre. Ezek a típusok agresszívak; szeretnek bárkivel beszélgetni, és nulla problémájuk van az illetlen fényképek és felvételek közzétételével, hogy csábítsanak téged.

Vessen egy pillantást a OneClickChicks áttekintésére.

Előnyei:

 • Rendszeresen frissít
 • Intuitív elrendezés
 • Aktív résztvevők

CONS:

 • Gyenge minőségű tartalom
 • Tagságot igényel

# 8 - PeeFans

peefans sötét mód

A PeeFans egy fórum, amely mindenfajta pisifétisnek szentelt, a bepisiléstől a pornóig, a pisizésig és a kapcsolódó dolgokig. Ingyenes letöltési vagy streamelési linkeket is találhat. Tartalmának többsége ingyenes és előfizetés nélkül is elérhető, de várható, hogy néhány prémium exkluzív fórumszál is megjelenik. Tehát, ha élvezi az aranyesőt, vagy szeretné felfedezni a bepisilés pornó világát, akkor itt az ideje!

Íme egy PeeFans értékelés.

Előnyei:

 • Rengeteg tag oszt meg tartalmat a szálakon
 • Sok videót és képet tartalmaz pisipornóról
 • Ingyenes használatra
 • A regisztráció ingyenes

CONS:

 • Egyes szálak prémium belépést igényelnek
 • Az oldal eléréséhez regisztrálnia kell
 • Néhány hirdetés és előugró ablak a prémium frissítéshez

# 9 - PlanetSuzy

planetsuzy honlapja

A PlanetSuzy egy felnőtteknek szóló webhely, amely elsősorban a videotartalmakra összpontosít. Bár nincs konkrét statisztika arról, hogy összesen hány bejegyzés van ezen az oldalon, az általam összegyűjtött információk alapján úgy tűnik, hogy körülbelül 4 millió. Az oldalt naponta frissítik, és a bemutatkozásoknak, a webhely támogatásának és természetesen a felnőtteknek szánt tartalmaknak szentelt részeket tartalmaz. A PlanetSuzy már régóta létezik, és a legtöbb fórumhoz hasonlóan sok elkötelezett felhasználóval rendelkezik, akik rendszeresen tesznek közzé.

A PlanetSuzy teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • Rendszeres frissítések
 • Rengeteg fétis tartalom

CONS:

 • Kevés elérhető hirdetés található
 • Kevesen jelentettek spamrobotokat

# 10 - F95Zone

F95Zone fő

Az F95Zone egy közösségi oldal, ahol összegyűlhet, találkozhat és szocializálódhat több ezer emberrel, akik hasonló érdeklődésűek, mint te. Számos online szálat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan dolgokról beszélgessen, amelyekről a legközelebbi emberei mellett nem szeretne beszélni vagy vitázni. Szóval biztos vagyok benne, hogy az F95Zone minden tagjának békés menedéket biztosít, ahol kommunikálhatnak és kifejthetik véleményüket anélkül, hogy félnének a zavarástól.

A platform elrendezése miatt a tartalom nagy része, például a videojátékok, erotikus rajzfilmek, animációs filmek, képregények, GIF-ek és hentai most már a lehető legkényelmesebb módon élvezhető és értékelhető.

Kattintson az F95Zone teljes áttekintéséhez.

Előnyei:

 • A design egyszerű és könnyen érthető
 • Rengeteg tartalom
 • Egyedi tartalom, például játékok, hentai, pornó stb
 • Ingyenes használatra
 • Ellenőrzött tagok

CONS:

 • A keresési funkció alapvető
 • Harmadik féltől származó URL-ekkel rendelkezik
 • Átirányítások

# 11 - SocialMediaGirlsFórum

SocialMediaGirlsFórum

Manapság egyre több YouTuber szinte kényszeríti a pornográfiát a hálózatra. Úgy hangzik, mintha valami örülne, igaz? Akkor jó helyre került. Nézze meg a SocialMediaGirls-t - ők a legjobbak. Valójában egy perverz paradicsoma, ahol a szexuális tartalmat a Facebook-tól a YouTube-ig fésülgetik, hogy további dolgokat keressenek, amelyekre el lehet csapni.

Az oldalra való visszatérés fejleszti a képzelőerőt és a nyitottságot, lehetővé téve a szexuális kifejezés új formáinak elfogadását. Miközben italokat fogyasztanak és beszélgetnek, a szeretett szexuális izgalomról pletykálnak, és élvezik egymás társaságát. Ha sokkal több szabadidőd van a kezedben, érdemes felfedezned, hogyan lehet barátkozni ezekkel a csúszómászókkal, és felteheted a szexjeleneteidet az internetre. Ha összegyűjti a hasonszőrű érdeklődési körének megfelelő, hasonló gondolkodású egyéneket, ez nagyszerű megközelítés lehet új kapcsolatok létrehozásához. Vedd körül magad kalanddal.

Előnyei:

 • Csodálatos tartalom
 • Számos pornó tartalom böngészhető
 • Ingyenes használatra
 • Aktív közösség

CONS:

 • Elég bonyolult használni kezdőknek

# 12 - CamCaps

CamCaps otthon

Ha mindenféle szexuális tartalmú anyag rajongója vagy, nem meglepő, hogy hamarosan a CamCaps lesz az úti cél. Összességében itt minden kiválónak tűnik, de nem vagyok elragadtatva az anyagaitól. Persze, sok niche fórum és megbeszélés létezik, de ezek többsége az egyszerű, nyájas szexuális élvezetekre összpontosít. Vannak kemény kamerás videók is, de az emberek valamikor zordnak és sivárnak érezhetik, ha vanília típusú képeket és videókat találnak.

Kattintson a CamCaps teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Csodálatos rés
 • Csúcsminőségű tartalom
 • Fantasztikusak a fórumok
 • Számos exkluzív tartalommal rendelkezik
 • Szervezett posztok

CONS:

 • Néhány hibás link
 • Bosszantó hirdetések
 • Linkek átirányítása

Elvitel

Összességében az AdultDVDTalk remek hely a pornóval kapcsolatos dolgok megtalálására. Élveztem videókat és filmeket nézni, és releváns híreket olvasni szeretett pornósztárjaimról. Természetesen nem mindennap bukkan az ember egy ilyen weboldalra, ahol minden, ami a rángatáshoz kell, itt van.

A neves cégektől, stúdióktól, producerektől a rendezőkig az AdultDVDTalk gondoskodott arról, hogy minden releváns személyt és pornóforrást tartalmazzon. Nemcsak a pornósztárok teszik felejthetetlenné a videókat és filmeket, hanem a kamera mögött álló emberek is. Ezen kívül naprakész marad a legfrissebb hírekkel és kiadásokkal a különböző stúdióktól és kedvenc pornósztároktól. Először azt hittem, hogy ez csak egy szokásos pornófórum oldal, akárcsak más pornófórumok, amelyeket meglátogattam. Az AdultDVDTalk azonban a nevén kívül többről is szól. És ami a legjobb – INGYENES!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére