Frissítve: 19. május 2022-én

Welcomix Review

& Top 12 pornóképregény-, hentai- és rajzfilmes oldal, mint a welcomix.com

Mutasson 12 alternatívát a Welcomix.com számára

Welcomix főoldal

A barátaim azt mondták, hogy látogassam meg egy képregényes pornóoldalt, és ma megpróbálom. A Welcomix egy szórakoztató webhely, amely sokkal izgalmasabbá és szórakoztatóbbá teszi a képregényolvasást. Minden ingyenes képregénysorozatot tartalmaz, amire szüksége van, és mindegyik csupa szex, szex és természetesen szex. Mondtam a barátaimnak, hogy a Welcomix elég béna név egy képregényoldal számára, de meglepődtem, milyen hihetetlen. Természetesen a Welcomix egy újabb nagyszerű élményt hozott egy olyan képregénypornó-olvasónak, mint én. A HD minőségű tartalommal párosítva ez az oldal sok mindent tartogat számunkra. Menjünk, nézzük meg őket!

Hivatalos URL: https://www.welcomix.com/

A Welcomix pornó képregényvilága

Sokan, akik szeretik a pornóképregényeket, megértik, hogy egy kiváló grafikával és szexuális tartalommal rendelkező képregény megtalálása komoly kihívást jelenthet. Szerencsére a Welcomix mindkét területen kiváló – fantasztikus helyet kínál mindazoknak, akik vagány animációs szórakozásra vágynak.

A Welcomix előfizetői minden számban teljes hozzáférést kapnak különféle képregényes szórakoztatásokhoz animációk, képregények, kalandok és fantasztikus alkotások révén. Talán a Welcomix képregény egyes epizódjainak egyedi és csábító esztétikája csak egy nagyszerű bónusz. Rasszok közötti és heteroszexuális romantika tinédzserekkel, MILF-párokkal, paródiák és nagymamák csak néhány példa abból, amit ezek a csodálatos művészek kínálnak a keveréknek. Még nagyon sok mindent meg kell említeni, és az alábbiakban mindegyiket megvitatom.

A Welcomix tervezése, szolgáltatásai és navigációja

Amikor először meglátogatja a Welcomix oldalt, látni fogja a legutóbb megjelent rajzfilmsorozatok katalógusát, beleértve a közelgő képregényeiket is. A Welcomix más forrásokból származó tartalmakat használ, és egy helyen gyűjti össze. Ez azt jelenti, hogy különböző művészektől és forrásokból származó különféle képregény-réseket fog élvezni.

Számomra ez fantasztikus hír, különösen minden olvasó számára, mert nem csak a Welcomix képregényeit élvezheti, hanem szélesebb körű képregényforrásokhoz is hozzáférhet.

Ezenkívül A+ minősítést adok a Welcomixnek, amiért folyamatosan leköti az olvasóit szervezett tartalmaival. A főoldalon értékelni fogod a letisztult dizájnt, rengeteg szemet gyönyörködtető képpel, amelyek készen állnak arra, hogy maradjanak és böngésszenek tovább. Mindezek a szolgáltatások azonban díjkötelesek, ezért gondolja át kétszer, mielőtt letölti az itt bemutatott csábító rajzfilmeket. A Welcomix teljes pornóképregény-archívuma havi 20 dollárért vagy kevesebbért elérhető a felhasználók számára. Ráadásul minden nap friss cuccokhoz jut, mert az oldal folyamatosan frissül új tartalommal.

Welcomix címek

Eközben a Welcomix webhely könnyen használható, és senkinek sem okozhat technikai problémákat. Amikor használtam, minden zökkenőmentesen működött és gyorsan feltöltődött. Természetesen minden jól működik a számítógépen; képregények olvasása közben azonban nem használhatja diavetítés létrehozására. Valószínűleg ez a kisebb probléma, amellyel találkozni fog. Ezért érdemes számítógép helyett az okostelefont használni, és megpróbálni elérni a Welcomix mobilböngészőjét. Az biztos, hogy a számítógéphez képest maximális elégedettséget fog tapasztalni.

A mobiltámogatás böngészése úgy tűnik, hogy a Welcomix elsődleges érdeklődési területe jelenleg az elrendezés és a fejlesztés tekintetében. Ez azonban azt jelenti, hogy minden képregény elérhető, bárhol is jár, így nem marad le semmiről. Szóval, ha rajongsz az erotikus képregényes kalandokért és sorozatokért, akkor ez az oldal neked való.

A Welcomix népszerűségének kezdete

Welcomix képregények

A Welcomix webhely manapság talán a legsikeresebb és legismertebb pornóképregény-oldal. Ha egyszer ráakadsz, mindenkit az animáció és képregény fantasztikus világába repít, ahol szórakozás és szórakozás vár rád. Rengeteg különféle akciót élvezhet, a vaníliától a kemény témákig. Természetesen tudják, hogyan kell felkelteni a figyelmét és felkelteni az érdeklődését.

Ezenkívül hihetetlen grafikai animációkat tartalmaznak, amelyeket a csúcstechnológiás rendszer generál. Ez azt jelenti, hogy a képregények mind tetszetősek és szemet gyönyörködtetnek egy poénkodáshoz. Függetlenül attól, hogy nincsenek pornósztárok a képernyőn, vagy valódi puncik láthatók, a Welcomix által használt animáció azonnal elkapja az embert. Mindannyian szexinek és csábítónak tűnnek, amit ritkán látni valódi lányokon.

Ami még jobb, a Welcomix több kategóriával is rendelkezik, így itt élvezheti a hentai pornót, JAV-t, 3D-t és még pornó játékokat is. Más erotikus képregényoldalakkal ellentétben a Welcomix jól ismert karakterének esztétikája és az, hogy mennyire képesek gondos vizuális figyelmet fordítani a részletekre. Az utóbbi időben a Welcomix híresség státuszra tett szert, és mára a legjobb online felnőtt képregényszolgáltatások közé tartozik.

A Welcomix kiváló minőségű tartalmai

Üdvözöljük a rossz otthon

Mivel a Welcomix egy animált pornó és képregény hotspot, extrém pornóakciókban fiktív karakterekkel kell számolnia. Például az anya-fiú szex vagy a testvérpár, akik kibasták egymást. Minden bizonnyal rengeteg tabutéma van errefelé, és ez kielégíti a furcsa vérfertőzés iránti érdeklődésedet.

Ezenkívül a Welcomix fő vonzereje a 3D-s minőségű képregények, ahol több ezer kurva és dörömbölés történik. Csakúgy, mint a tabu terület, ez a rész is hatalmas tartalommal rendelkezik, amelyet biztosan egy életen át tartok, mielőtt befejeznéd. Eközben a hentai környéken is figyelemre méltó hentai képek és videók láthatók. Mint mindannyian tudjuk, a hentai eltúlzott hatalmas mellekkel és feszes puncikkal rendelkezik. Könnyű elképzelni és elképzelni ezeket a fiatal hölgyeket különféle környezetben és témákban, mint például szopás, iroda, BDSM, anális szex, szörnyek, csápok stb.

Az oldal látogatóit olyan jelenetek várják, amelyekben léha vadállatok gyönyörű nőket csavarnak ki. Ha kezd unatkozni, koppintson a játék szekcióra, és élvezze, hogy te irányítod a helyszínt, és hozol jelentős döntéseket – a döntések pedig általában a szex. Egy pillanat alatt a Welcomix könyvtárban szexi rajzfilmklipek miatt nyáladzik. Szerencsére ez az oldal nyilvánvalóan különböző, jól reprezentált műfajokkal és kiváló csábító tartalommal rendelkezik.

Csillagokkal tűzdelt képregénysorozat

 • Flintstones

Ez a képregény nyilvánvalóan az azonos nevű népszerű tévés rajzfilmből származik. Technikailag a Welcomix Flintstones a show paródiája, és szex kalandokat is tartalmazott. Ideje felidézni az öregkort és élvezni néhány erotikus fordulatot.

 • Blockbuster
Welcomix kasszasiker

Láttad a Titanicot, a Twilight Saga-t és más Oscar-díjas filmeket Hollywoodban? Nos, most itt mindet élvezheti, de egy szexi csavarral nem számíthat rá.

 • Animált mesék

Ez a legpéldásabb mese a Welcomix-on, fantasztikus animációval együtt. A szexen kívül sok olyan témát és történetet tartalmaz, amelyek biztosan lekötik az érdeklődésedet. Az Animated Tales jó kiindulópont lehet, ha cuki anyagra van szüksége.

 • Michelle naplója
Welcomix michelle naplója

Talán a Welcomix Michelle naplója sorozata tartalmazza a legizgalmasabb történeteket, ahol egy gyönyörű szűz lány kalandjait követheti nyomon. Neki vannak a legjobb titkai és ellentmondásos történetei.

 • Öröm kúria

Magából a címből is pontosan tudja, miről is szól ez a sorozat. Tehát ugorjon be, és élvezze ezeket a milliárdosokat, akik a vágyat és a pénzt élvezik elbűvölő életmódjukban.

 • A Park öreg gúzsai

Ez a sorozat az idősebb korosztály unalmas életéről szól, és a két öreg szeretné felfedezni vad oldalait. Élvezheti ezeknek a srácoknak a kalandjait, miközben egy kis parkban teszik meg erotikus utazásukat.

 • Szörny osztag
Welcomix szörnyosztag

A Monster Squad azért van itt, hogy egy furcsa, de izgalmas sorozatot adjon nekünk, amint gyönyörű lányokat basznak meg. Ezek a kanos szörnyek teljes idejű örömökre vadásznak, és a lehető legszörnyűbb módon teszik ezeket.

 • A Hillbilly Farm

Semmi sem szórakoztatóbb, mint olvasni ezt a szemtelen lányok sorozatát, amint kanos frusztrációikat a hátsó erdőben veszik át. Képzeld el, mire képesek ezek a lányok a farmon.

 • Jurassic törzs
Welcomix Jurassic

A sorozat a történelem előtti időszakban játszódik, amikor a jura és a dinoszauruszok uralkodnak a földön. A barlanglakók és az őrült dinók a szexuális kielégülésre vadásznak. Kicsit furcsa elképzelni, de minden epizód szórakoztató.

 • Főiskolai perverzek
Welcomix főiskolai perverzek

Mindannyian tudjuk, milyen stresszes az egyetemi élet; Ez az oka annak, hogy ez a fiatal hölgyek csoportja valamilyen stresszoldó tevékenységet keres. Vad és bulival teli történeteknek leszel szemtanúja, amelyek biztosan kielégítik a fantáziádat.

 • Brazil Slumdogs

Hangosan nevető vicces képregények biztos brazíliai nyomornegyedi patkányokról. Még akkor is, ha szűkös a pénz, vagy a kunyhó túlzsúfolt, mindig rengeteg fűtött, őrült szórakozás kínálkozik ebben a sorozatban.

 • A szimplánok
Üdvözöljük a szimplánok

A Simptoons egy másik erotikus rajzfilmsorozat, amelyet egyértelműen a Simpsons nevű népszerű TV-animációs rajzfilm hatott. A sorozat egy rendes környéken élő család erotikus meneküléseit járja körül.

 • A szemtelen otthon

Ez egy nagyon szórakoztató rajzfilmsorozat, amely egy csomó csúnya srác hőstetteit mutatja be. Otthonuk tele van tiszta gonoszsággal, hogy még a leghétköznapibb napokon is nem tudtak nem dörömbölni.

Tagsági lehetőségeik

Welcomix regisztráció

Jelenleg a Welcomix csak egy tagsági lehetőséggel rendelkezik, és 14.99 dollárért veheti igénybe. Az előfizetési csomagban sajnos nem állnak rendelkezésre bónuszok vagy kiegészítő jutalmak. Ezzel a tagsággal azonban élvezheti az oldalon elérhető összes történetet, sorozatot és képregényt. Ráadásul naprakész marad a friss tartalommal kapcsolatban.

Talán értetlenül áll, hogy a Welcomix miért igényel előfizetést, és miért kell költenie a tartalom eléréséhez. Nos, csak azt tudom mondani, hogy szívd fel, olcsó korcsolya, és költs egy kicsit a Welcomixre – lefogadom, megéri a hype-ot. Ezenkívül az oldal előfizetési csomagján túl sok értékes tartalom is található, tehát ez több mint elég abból, amiért fizetett. Nyilvánvalóan ingyen letölthetsz online rajzfilmeket, de nem árt havi összeget fizetni, és élvezni az azonnali és korlátlan hozzáférést nagyjából 200+ különböző képregényhez.

A Welcomix előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Hatalmas képregénygyűjtemény
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Rengeteg képregénysorozat elérhető
 • Különböző műfajokhoz szól
 • Rendszeresen frissít

CONS:

 • Képregények olvasása közben nem játszhat diavetítést
 • A hozzáféréshez havi fizetés szükséges

A 12 legnépszerűbb pornóképregény-, hentai- és rajzfilm-oldal, hasonló a Welcomix.com-hoz:

# 1 - 34. szabályHentai

szabály34hentai otthon

A Rule34hentai egy pornográf képparadicsom, ahol elkötelezett fogyasztói brigádja biztosítja a tartalmat. Az összes szeretett karakterét kibaszottan és szopogatóan találja a hatalmas galériában, legyen szó a Frozenről, az Overwatch-ról vagy a Simpson-okról. Alapvetően a webhely célja, hogy animált szórakozást és a 34. szabály élvezetét nyújtsa Önnek.

Íme a Rule34Hentai teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Hentai tartalommal terhelve
 • Felhasználóbarát és könnyen elérhető
 • Fantasztikus keresőmotorok
 • Csodálatos navigációs eszközök
 • Rendszeresen frissít

CONS:

 • A közösség kisebb tagjai
 • A diavetítés tartalma nem érhető el.
 • Minimális hirdetések

# 2 - EHentai

ehentai lista

Az E-Hentai az ön egyablakos ügyintézése minden romlott és piszkos Hentai számára! Ápolók, shemalák, csápok és szőrmék vannak mind. Itt semmi sem korlátlan; az egyetlen korlátozás a keresési jelek használatának joga. Számla nélkül is teljesen szabadon használható az E-Hentai. Az ingyenes számlára vonatkozó egyetlen korlátozás az, hogy képtelen játszani a Hentaiverse-et, létrehozni és jóváhagyni a fejdíjakat, valamint a postázást. Ha mindez vonzza Önt, akkor a fiók létrehozása a lehető legegyszerűbb! Csak írja be az e-mail címét, és hozzon létre egy felhasználónevet és jelszót.

Előnyei:

 • Videók milliói
 • Az elérhető videók teljes méretű
 • Rendszeresen frissít

CONS:

 • A korlátlan hozzáféréshez tagságra van szükség
 • Reklámok

# 3 - MioHentai

MioHentai új

A MioHentai nagyjából 1300+ videót kínál; legtöbbjük cenzúrázott tartalom. Azt is megtudtam, hogy több mint 600 videó van angol felirattal, a többi pedig nyers felvétel. A 3D-s videógyűjtemény több mint 500 tartalommal rendelkezik, amelyek a mellek, a fétisek, a szörnyek, az idegenek és egyebek körül játszanak. A MioHentai egy nagyszerű funkcióval rendelkezik, egyszerű navigációs rendszerrel. Minden, amit az oldalon lát, kezdőknek tűnik, és könnyen érthető.

Előnyei:

 • A dizájn elérhető és felhasználóbarát
 • Vannak tabutémák
 • 3D és 2D animációt használ
 • Rengeteg kategória

CONS:

 • Többnyire cenzúrázott tartalom
 • Néhány hirdetés
 • A regisztrált felhasználók bizonyos, csak tagoknak szóló funkciókat érhetnek el
 • Átirányítási hivatkozások állnak rendelkezésre

# 4 - Egyszerűen Hentai

Egyszerűen Hentai

A SimplyHentai egy teljes forrás anime / hentai vágyaidhoz. Itt fedezhet fel új videókat szeretett szex anime műsorairól és képregényeiről, hogy böngészhessen, anélkül, hogy bármit is fizetnie kellene. Most mindent megtalál, amit csak kívánhat, hogy teljesíthesse rendkívül egyedi erotikus álmait, és új és izgalmas fétiseket fedezzen fel.

Előnyei:

 • A hentai tartalom hatalmas választéka
 • Hentai epizódok teljes hosszúságú gyűjteménye
 • Csodálatos navigáció és tervezés
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Hirdetések és előugró ablakok

# 5 - Furaffinity

furaffinity otthon

Ha élvezi a szőrös lényeket és a szőrös karakterekkel kapcsolatos szexuális tevékenységeket, ez tökéletes. Még ha nem is, akkor tanúsíthatom, hogy ezen a webhelyen sok értékes és lenyűgöző információ található. A FurAffinity valóban több, mint egy pornográf oldal.

Szeretem, hogy ez a kiváló oldal lehetővé teszi számunkra, hogy csevegjünk más személyekkel, olvassunk néhány gőzös történetet, vagy egyszerűen találjunk valami szőrös pornót, amelyre rángatózhatunk. Valójában mindent kínálnak, ami szőrmékkel és hajszálakkal jár; mit kérdezz még, ha van benned valami szőrös fétis! Megjegyeztem azt is, hogy a funkciók hogyan érhetők el ingyen! A felnőtteknek szóló tartalmak eléréséhez azonban létre kell hoznia egy fiókot.

Nézze meg a Furaffinity áttekintést.

Előnyei:

 • Képesség saját művek megosztására és feltöltésére
 • Szexi szőrös tartalom áradata van
 • Kiváló tulajdonságok
 • Jó mobilélmény
 • Nagy és aktív közösség
 • Gyors és kiváló navigáció
 • A hatékony támogatási szolgáltatás jelenléte

CONS:

 • Sok nemszexuális anyag
 • Fiókra van szükség a felnőttek részlegének megtekintéséhez
 • A nem túl divatos design
 • Néhány furcsa anyag

# 6 - HentaiDude

hentaidude platform

A HentaiDude kétségkívül az egyik legjelentősebb pornográf felfedezés, amelyet valaha talál. A rengeteg videó meglep. Minden videó szépen al-műfajba van besorolva, és kulcsszavakkal hivatkozik. Ez azt jelenti, hogy pontos videót talál a címlapra való belépést követő 30 másodpercen belül. A legtöbb videó ingyenesen megtekinthető, de a fizetett fiók az igazi előny. Bármely videó ingyenesen elérhető, és kommunikálhat a csoport többi tagjával. Ami ezt a rést illeti, a prémium kifizetése inkább befektetés, mint költség.

Előnyei:

 • Sok ingyenes fiók elérése
 • Csodálatos webdesign
 • Rendkívül szervezett és ügyes

CONS:

 • Korlátozott számú videó

# 7 - PorCore

porcore legnézettebb

Milliónyi kép, gif és videó millió után áll rendelkezésre a megtekintés örömére. Ha tetszik Hentai, akkor a PorCore.com látogatása úgy fogja érezni, mintha meghaltál volna és a mennybe kerültél volna. Túl sok mindent fedezhetünk fel. Az internetet naponta frissítik, így még mindig van valami friss és izgalmas dolog.

Az emberek időt és erőfeszítést fordítottak ezeknek a videóknak a készítésére, és bár nem vagy nagy Hentai rajongó, sok videód lesz, amelyeket örömmel fogsz nézni. A PorCore.com egy hentai platform, amelyhez nem lehet párosítani, nem a tartalom vagy a frissítések gyakorisága, hanem az általános funkcionalitás tekintetében.

Vessen egy pillantást a PorCore áttekintésére.

Előnyei:

 • Hentai videók széles választéka
 • Szabad hozzáférés
 • Használható mobiltelefon
 • Felhasználóbarát
 • Könnyen navigálhat

CONS:

 • Rengeteg idegesítő reklám

# 8 - nHentai

nhentai weboldal

Az nHentai néhány évvel ezelőtt kezdődött, és kiváló munkát végzett, fórumot kínálva azoknak az embereknek, akik eredeti japán Hentai-t szeretnének látni az iparág egyik legjobb művészétől.

A honlap célja a legfrissebb közzétett tartalom és az írott nyelv megjelenítése. Minden poszt mellett van egy kis zászló: japán, angol (a brit zászló mellett látható) vagy kínai. Határozottan javaslom, hogy vessen egy pillantást a címkék szakaszra, hogy megtudja, milyen kategóriák állnak rendelkezésre. A népszerű választások közé tartozik az anális, amely 50,000 XNUMX videofájlt tartalmaz.

Előnyei:

 • Egyszerűen használható és felhasználóbarát
 • A dizájn tisztességes
 • Rengeteg rést, köztük tabukat
 • A tartalom hatékonyan van rendezve
 • Ingyenesen letölthető
 • Könnyű regisztráció
 • Ingyenes használatra

CONS:

 • Nincsenek videók vagy GIF
 • hirdetések
 • Hiányoznak a fórumok

# 9 - FAKKU

fakku új

A Fakku az eredeti, lefordított japán Hentai és manga jó hírű forgalmazója. Még játékaikat is elkészítették, és Ön jól fogja érezni magát itt. A Fakku nagyrészt hozzáférhető. A Fakku viszont prémium animéket és képregényeket árul Unlimited előfizetésével.

Megvásárlásával nem csak a legfrissebb anyagokhoz férhet hozzá, hanem számos ismert képregény, például Kairakuten és Koh összes korábbi számát is megkapja. Ezenkívül 10% kedvezményt kap a Fakku boltban található termékekre, valamint hozzáférést biztosít a webhely és a cenzúrázatlan Hentai béta funkcióihoz.

A Fakku teljes áttekintése itt.

Előnyei:

 • A pornográf tartalmak széles skálája
 • Hosszú videók és anyagok
 • Amatőr és szakmai tartalom

CONS:

 • A nagy felbontású videók csak a prémium tagok számára érhetők el
 • Reklámok

# 10 - Gelbooru

gelbooru

Bár elég alapnak tűnik, a Gelbooru pontosan azt teszi, amivel dicsekednek. Ez egy hatékony megoldás a buja hentai rajongók számára világszerte. Sokan a Hentai -t is a lehető legfurcsább fétisnek tartják. Éppen ezért a webhelyen jelenleg sok Hentai -kép és doujinshi található, amelyek a legbizarrabb Hentai -fétiseket tartalmazzák.

Kattintson a Gelbooru teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Rengeteg anime / Hentai tartalom
 • Csodálatos keresési funkció
 • A képminőség csúcsminőségű
 • Fantasztikus közösségi jellemzők és szolgáltatások
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Kompatibilis az összes mobil eszközzel

CONS:

 • A videók száma korlátozott
 • Van benne néhány felugró hirdetés

# 11 - HentaiFox

HentaiFox fő

A HentaiFox a legszórakoztatóbb és legcsábítóbb hentai pornóvideók és -fotók kiterjedt gyűjteményét kínálja. Valójában világszerte emberek milliói élvezik a nyíltan szexuális japán tartalmakat. Egyedül az Egyesült Államokban az egyik legnépszerűbb erotikus forma, és talán a legnépszerűbb hentai oldalak között van világszerte.

HentaiFox értékelés itt.

Előnyei:

 • Csodálatos hentai kollekció
 • Különféle kategóriák közül lehet választani
 • Tabuk és cenzúrázatlan tartalmak állnak rendelkezésre
 • Ingyenes böngészés
 • Egyszerű és egyszerű kialakítás

CONS:

 • Túl extrém témák vannak
 • Alapvető keresési eszköz
 • Néhány hirdetés

# 12 - Hentai Haven

hentaihaven

A HentaiHaven talán a leginkább elkötelezett hentai oldal, amit eddig láttam. Komolyan veszi a rést és a célt – ez pedig az, hogy hihetetlen animációs filmeket, klipeket és hasonlókat kínáljon. Magából a tartalomból láthatja, hogy Japán, beleértve az animeipart is, milyen nagy hatással van rá. Nem csoda, hogy az emberek miért jönnek vissza.

Előnyei:

 • Fantasztikus szexjátékokkal rendelkezik
 • Könnyen használható
 • A navigáció egyszerű
 • Rengeteg tartalom

CONS:

 • A fórum eléréséhez regisztráció szükséges
 • Alap dizájn

Elvitel

Welcomix, egy komikus univerzum, ahol kitalált karakterek szenvedélyes és ízletes szórakozást nyújtanak nekünk. A webhely tartalmának böngészésével és olvasásával töltött idő minden másodperce jól el van töltve. Annak ellenére, hogy észrevett néhány kisebb hátrányt, a Welcomix a legnagyobb szórakoztató platform, amelyet bármely felhasználó kérhet. Ha ellátogat a Welcomix-ba, egy igazán bizarr romantikában lesz része a kiemelt paródiaszereplők között.

Valójában a rajzfilmekben és a 3D-s animációkban mindig van valami csábító és varázslatos. Valójában a fiktív karakterek teljes tartalma, akik egy gigantikus szörnyeteghez kötődnek vagy megbasznak, nagyon vonzó. Mennyiségileg és minőségileg is elég hatalmas casting van benne, és minden lenyűgözően jó minőségű felbontásban van renderelve. Végső soron az itt felsorolt ​​előnyök és hátrányok jobb képet adnak arról, hogy a Welcomix megfelelő-e az Ön számára.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére