Frissítve: 11. augusztus 2022

Zamatos Szemle

& TOP 12 Ingyenes Anime/Hentai webhelyek A luscious.net -hez hasonló

Mutass 12 alternatívát a Luscious.net számára

Zamatos punci

Ha szeretsz mangát olvasni vagy anime -t nézni, akkor talán nagyszerű lenne a megszokott hobbid csábító érintése, nem? Ha igen, akkor biztosan szeretni fogja Luscious -t! Rengeteg Hentai -fotó található, és szexi rajzfilmek állnak rendelkezésére. Ráadásul nincs szükség regisztrációra, mert a Luscious mindig bárki számára elérhető. A 2D -s fekete -fehér képektől az egyedi 3D -s megjelenítésig minden INGYEN elérhető lesz!

Hivatalos URL: https://luscious.net/

Valójában szinte bármilyen érdeklődésre vagy hobbira találhat kedvére valót. Sajnos azonban az indexképhez hasonló reklámokat viselnie kell ahhoz, hogy ideálisan értékelje a Luscious Hentai tartalmat. Időnként bosszantóak, és az átirányítások pokolian irritálnának. Mindaddig, amíg nem bánja, kellemes hely a vándorláshoz. Nézzük meg, mit tartogat számunkra Luscious Hentai.

Zamatos Hentai íze

Ahh, Luscious Hentai… Örülök, hogy végre átnézem ezt az anime hentai oldalt. Mint azt talán nem is tudja, nagy rajongója vagyok a Hentai -nak, a cosplaynek és persze a JAV -nak. Szóval a Luscious valami különleges számomra. Természetesen nem tartalmaz aprólékos keveréket ezekből a tételekből, de több különböző elem is megjelenik ezen a webhelyen. Például képregények, doujinshi, képregények, rajzfilmek és így tovább. Igaz ugyan, hogy sok más weboldal ugyanazokat a dolgokat kínálja, mint a Luscious, de valójában nem nyújt elegendőt. Garantálom, hogy ez az oldal tele van tartalommal, és mindenki teljesen élvezi.

Továbbá a Luscious legegyedibb marketing tulajdonságai a letölthető kick-ass anime hentai és a csábító manga, amelyek jelenleg több mint egymilliót érnek el. De még ne terjesszen rossz szavakat haver, annak ellenére, hogy Luscious fantasztikus Hentai kollekcióval rendelkezik, ez nem jelenti azt, hogy különféle pornográf anyagokat gyártanak.

Valójában az oldalán SFW anyagok és hiteles pornó színésznők találhatók. Esküszöm a kurvákra, lenyűgözőek, és néhányan még cosplayerek is. Képzelj el egy pornósztárt, aki Sakura Harunóként cosplayez, miközben Sasuke szar. Basszus, ez meleg!

Milyen tartalmat várjak a Luscious -tól?

Zamatos Fő

Jelenleg a Luscious négy kategóriatartalommal rendelkezik: GIF, Képek/Videók és Manga. Minden kategória számos dedikált alkategóriával rendelkezik, mint a szőrös, fétis, BDSM, cosplay és még sok más. Eddig az oldal azt állítja, hogy több mint 14K+ Hentai videót tartalmaz, különböző hosszúságban, a rövid videótól a teljes videóig. Ezenkívül lenyűgöző galériákat kínál zamatos animékből különböző kategóriákból, például pornósztárok, amatőrök vagy a felhasználók által készített. A mai naptól kezdve galériáik elérték a 10K+-ot, mindezt HD felbontásban.

Persze a Luscious hihetetlen videófelbontásokat ígér, ami egy ilyen oldaltól várható. Arra azonban felhívták a figyelmet, hogy nem minden videója kiemelkedő minőségű. Igen, előfordulhat, hogy jó minőségű előállított tartalmat talál, de kevés felhasználó által létrehozott tartalom nem közelít a HD-hez.

Manga részleg

Finom képregények

A Luscious site mangagyűjteménye talán a legszélesebb körű gyűjtemény, amit valaha láttam. Számos alkategóriát tartalmaz történetekkel, címkékkel és több felfedezhető nyelvvel. Az itt felsorolt ​​témák közül néhány a 3D digitális művészet, az ébenfa, a szuperhősök, a vérfertőzés, a fétis, a szex, a szörnyek és csápok, a BDSM és még sok más.

Sok pornóoldal TV -epizódokból, filmekből, számítógépes játékokból és különféle médiákból származó jeleneteket használ videók készítésére a nézők számára. A gyűjtemény rendben van, és további feltételekkel is meg van címkézve. Azok számára, akik érdeklődnek a rendkívül provokatív keresés iránt, böngésszék az oldalon található kulcsszavakat, amelyek közé tartozik a „hentai”, „csavarás”, „lenyelés” és „nyögés”.

Hentai szakasz

Zamatos hentai manga

Természetesen itt van a Hentai kategória a Luscious -ban, mivel ez az oldal erről szól. Valójában az alkategóriák és még a címkézési kulcsszavak is nagyon hasonlóak a Manga részhez. 3D digitális művészet, ébenfa, szuperhősök, vérfertőzés, fétis, csoportos szex, szörnyek és csápok, BDSM és még sok minden más, amit felfedezhet, ugyanúgy, ahogy élvezte a Zamatos Mangát.

Feltéve, hogy a Hentai sokak számára nagyon népszerű, és a legrégebbi idők óta létezik, régi videók érhetők el itt. Amikor azt mondom, hogy öreg, a klasszikusra és a szüretire gondolok. Tehát ez lehet az új kedvenc helye azoknak, akik szeretnék élvezni a régimódi erotika lenyűgöző élményét. Arra azonban számíthat, hogy cenzúrázott jeleneteket fog látni, mivel azok japán szabályok és előírások hatálya alá tartoznak. Van azonban cenzúrázatlan, felhasználók által létrehozott tartalom, amelyet a Luscious hűséges követői töltenek fel világszerte.

Fétis Szekció

Zamatos fétis

A Fétis Szekcióban hihetetlenül finom Hentai van, mindenféle szexuális fétissel, amiről fantáziált. Ez magában foglalja a 3D -s animéket, illusztrációkat és szinte bármit - mindezt egy gyűjteményben. Míg egyesek fétistörténeteket követnek nyomon, és a kedvtelésükre kattintanak a képekre, néhányan egyszerűen csak egyetlen képet néznek meg.

Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogja a Luscious Hentai változatosságát és történeteit, kezdve a közönséges BBW-től a több műfaj jól kidolgozott forgatókönyvéig. Természetesen, ha a mocskos hardcore érdeklődésedről van szó, ez a rész neked is tökéletes. Mindent összevetve, az oldal szabad akaratot ad Önnek, hogy bármit is tegyen itt, mert a böngészési élmény teljes mértékben az Ön irányítása alatt áll.

További szakaszok

Zamatos pornó

A Luscious oldalon a nyugati típusú rajzfilmek és a Rule34 pornó is megtalálható. Ezen a webhelyen remek keverék található a változatosságban, és biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog a választék. Eközben sok Hentai rajongó is imádja az oldalon elérhető Top X besorolású videóit, amelyek bepillantást engednek abba, hogy milyen műfaj divatos manapság. A szavaim nem elégségesek ahhoz, hogy leírjam mindazokat a dolgokat, amelyeket Luscious mindenkinek kínál, de egyet tudok: a rengeteg. Ha ez nem elég, itt is van egy GIF rész, amely teljesen egyedi csavart adna a fapping munkamenetnek.

Hentai közösség Luscious

Finom blog

Bár a Luscious -t leggyakrabban rendszeres „hentai pornó” -nak nevezik, ez egy olyan otthon is, ahol a filmek, képregények, rajzok és gif -ek hasonló érdeklődési körű egyének összegyűlnek, hogy közösséget építsenek. A tagok általában ezt a platformot használják kommunikációs térként, hogy egy sor dologról vagy véletlenszerű dolgokról beszéljenek.

A Luscious valóban ösztönzi a „közösség” létrehozását egy blogterület és vitalapok bevonásával. Ezek a részek lehetővé teszik az emberek számára, hogy felfedezzék és megvitassák preferenciáikat, alkotásaikat és kedveléseiket. Alapvetően mindenki véletlenszerű gondolatokat és művészeteket oszt meg, és bemutatja saját ötleteit. Remekül hangzik, igaz?

Időnként az oldalnak saját stúdióblog -bejegyzései vannak, amelyek futóversenyekre, különleges eseményekre és egyebekre vonatkoznak. A Luscious bármelyik tagja nyerhet különféle díjakat, ezért jobb, ha megnyomja ezt a regisztrációs gombot, és elkezdi létrehozni a profilfiókot. A Luscious követője is lehetőséget nyújt arra, hogy a közösség reflektorfényétől távol lépjen kapcsolatba más tagjaival. Más szóval, üzeneteket küldhet nekik privát csevegésen keresztül, és bármit megtehet, ami boldoggá tesz.

Ezenkívül a tagság előnye, hogy új mangákat, képes albumokat és blogokat hozhat létre. Mindezek felhasználásával az egyének erősebb összetartozást és közösségi támogatást érezhetnek. Nincs különösebb különlegesség, mint megosztani lelkes gondolatait a Manga képregények minden típusával és másokkal kapcsolatban is.

Tervezési minőség és felhasználói élmény a Luscious -nál

Finom manga

Amikor felkeresi a Luscious.net főoldalát, hihetetlenül kiváló hentai képeket fog látni, amelyek automatikusan elájulnak. Általában a főoldalon megjelenik a webhely legújabb frissítése. Ha valaha is szeretné visszanézni a régi vagy néhány régi feltöltést, akkor ezt megteheti a szűrőeszköz használatával, vagy manuálisan lefelé görgetve. De természetesen azt javaslom, hogy az előbbit válassza, mert elképzelhetetlen, hogy milyen kiterjedt a Luscious oldalak.

Ezenkívül a tagsági lehetőség (bár nem kötelező) számos juttatást kínál Önnek, beleértve a közösséggel való interakciót, hozzáférést az összes Hentai kategóriához, privát üzenetek küldését, csodálatos művészek követését és saját manga létrehozását mindenkinek.

Valójában az általános használhatóság és megjelenés a Luscious -t a legtöbb más Hentai pornóoldal fölé helyezte. Talán az egyetlen hátránya a hirdetések és az előugró ablakok. Rengeteg lesz belőlük, még a videolejátszó környékén is. Mindenesetre az a fontos, hogy a szűrési lehetőségek széles választékával és a megfelelő címkékkel rendelkezzen - ami egyébként életmentő, különösen, ha valami különlegeset keres.

Végül, mielőtt abbahagynám a Luscious tervezésének és használhatóságának kritizálását, elengedhetetlen, hogy áttekintsük az oldal működését mobileszközökön. A Luscious mobil változata némileg hasonlít az asztali változatához. Bár a képernyőn kevesebb miniatűr is rendelkezésre áll, a mobil verzió egyszerűbb elrendezésű. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a funkciói is csökkentek. Nem persze, hogy nem! Mindkettő hasonlóan működik; még a vitalap és a blogbejegyzések terület is benne van.

Szükséges -e Premium fiókra frissíteni?

Zamatos hentai menyecske

Látható tényezők miatt a prémium verzió jobb tulajdonságokkal és minőséggel rendelkezik, mint az alap. A prémium előfizetés használatával a felhasználók értékelni fogják a Luscious által kínált lehetőségek teljes terjedelmét. Ez magában foglalja a bosszantó előugró ablakok kiküszöbölését, az ismeretlen lőrésre való átirányítást és a teljes letölthető képek élvezetét egy TB-ig. Persze, az oldal azt állítja és biztosítja a közönségét, hogy prémium csomagja valóban megfizethető. Azonban nem ezt látom.

Ha olyan vagy, mint én - habozik egy prémium frissítést elvégezni, akkor mindig van más lehetőség számunkra. De ha nem marad más lehetőségem, mindig választhatom a hirdetésblokkoló használatát. Praktikusabb, ráadásul minden, amire szükségem volt a Luscious.net -en, már ingyenesen biztosított.

A Luscious.net előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Rengeteg a Hentai album
 • Minden típusú műfaj, téma és fétis minden szakaszban megtalálható
 • Csatlakozhat az aktív közösséghez
 • Beszélgessen és ossza meg véleményét a vita területén lévő többi taggal
 • Blogok állnak rendelkezésre
 • A felhasználók által létrehozott tartalom elérhető

CONS:

 • Hirdetések és átirányítások harmadik fél webhelyeire
 • A kommunikációhoz és a megjegyzések elküldéséhez regisztráció szükséges
 • A prémium ár meglehetősen költséges

A TOP 12 ingyenes anime/hentai webhely a luscious.net -hez hasonló:

# 1 - ManhwaHentai

manhwahentai tartalom

A Manhwahentai egy kiváló weboldal, ahol hatalmas koreai manhwa pornó található. Élveztem, mivel a mesék vonzóbbak, és a művészet egyedülálló a tipikus Hentai -hoz képest. A Manhwahentai egy gyönyörű koncepcióval is előrukkolt, hogy ezeket a sorozatokat egy gyors és megbízható weboldalra gyűjtse össze. Ez az oldal sokkal megbízhatóbb, mint a korábban használt ingyenes manga -oldalak.

A Manhwahentai kiváló munkát végez a fennmaradó és a magas minősítések fenntartása mellett is. Mivel ez egy olyan népszerű webhely, sok értékelést fog felfedezni, amelyek segítenek kitalálni, hogy mely dolgokkal érdemes legközelebb próbálkozni.

Itt van a ManhwaHentai teljes áttekintése

Előnyei:

 • Hatékony angol fordítás
 • Ingyenes képregények olvasni
 • A tartalom széles választéka
 • Van egy vitarész
 • Jó minőségű képregények
 • Változatos témák és cselekmények
 • Jó mobil kijelző
 • Drámai és magával ragadó történetekkel
 • A képregények gyorsan és gyorsan betöltődnek

CONS:

 • Túl sok hirdetés és előugró ablak
 • Nem minden kemény
 • A szexjelenetek hiánya néha
 • Nem olyan jó elrendezés
 • Néhány cenzúrázott tartalom

# 2 - Gelbooru

gelbooru HD képek

Bár elég alapnak tűnik, a Gelbooru pontosan azt teszi, amivel dicsekednek. Ez egy hatékony megoldás a buja hentai rajongók számára világszerte. Sokan a Hentai -t is a lehető legfurcsább fétisnek tartják. Éppen ezért a webhelyen jelenleg sok Hentai -kép és doujinshi található, amelyek a legbizarrabb Hentai -fétiseket tartalmazzák.

Kattintson ide Gelbooru teljes áttekintés

Előnyei:

 • Rengeteg anime / Hentai tartalom
 • Csodálatos keresési funkció
 • A képminőség csúcsminőségű
 • Fantasztikus közösségi jellemzők és szolgáltatások
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Kompatibilis az összes mobil eszközzel

CONS:

 • A videók száma korlátozott
 • Kevés felbukkanó hirdetés van benne

# 3 - PorCore

porcore legnézettebb

Milliónyi kép, gif és videó millió után áll rendelkezésre a megtekintés örömére. Ha tetszik Hentai, akkor a PorCore.com látogatása úgy fogja érezni, mintha meghaltál volna és a mennybe kerültél volna. Túl sok mindent fedezhetünk fel. Az internetet naponta frissítik, így még mindig van valami friss és izgalmas dolog.

Az emberek időt és energiát fordítottak ezekre a videókra, és annak ellenére, hogy nem vagy nagy rajongója a Hentai -nak, sok olyan videód lesz, amelyet örömmel fogsz nézni. A PorCore.com egy hentai platform, amely nem párosítható, nem tartalmilag, nem a frissítések gyakorisága szempontjából, hanem általános funkcionalitásával.

A PorCore áttekintése itt.

Előnyei:

 • Hentai videók széles választéka
 • Szabad hozzáférés
 • Használható mobiltelefon
 • Felhasználóbarát
 • Könnyen navigálhat

CONS:

 • Rengeteg idegesítő reklám

# 4 - Egyszerűen Hentai

Egyszerűen Hentai

A SimplyHentai egy teljes forrás anime / hentai vágyaidhoz. Itt fedezhet fel új videókat szeretett szex anime műsorairól és képregényeiről, hogy böngészhessen, anélkül, hogy bármit is fizetnie kellene. Most mindent megtalál, amit csak kívánhat, hogy teljesíthesse rendkívül egyedi erotikus álmait, és új és izgalmas fétiseket fedezzen fel.

Előnyei:

 • A hentai tartalom hatalmas választéka
 • Hentai epizódok teljes hosszúságú gyűjteménye
 • Csodálatos navigáció és tervezés
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Hirdetések és előugró ablakok

# 5 - HentaiXXX

HentaiXXX

Vadonatúj és egyedülálló hentai videószolgáltatás, folyamatosan jó dolgokkal Japánból, amelyek valóban minden, amit a Hentai.XXX-nél kap. Ez egy olyan webhely, amely jól gyártott, különböző minőségű videókat tartalmaz, beleértve a nagy felbontású és az SD formátumokat is. A HentaiXXX-ben számolnia kell a kivételes anime szexuális tartalmakkal, mert az egyedülálló japán stúdiók mindent előállítanak itt - és pontosan tudjuk, hogyan működnek.

Előnyei:

 • Exkluzív japán anyag
 • Kiváló minőségű, csúcsminőségű filmek
 • A tartalom óriási és vad
 • Néhány bónusz jelenetet kínál
 • Mobil verziója van

CONS:

 • Néhány hirdetés

# 6 - Danbooru

danbooru keresés

A Danbooru egy fórum, amely mind a fejlesztőknek, mind a nem alkotóknak megfelel. Így megjelenítheti és elkészítheti a Hentai -t. A bejegyzések kategorizálásához neveket, alkotókat, láthatóságot és egyéb tényezőket használnak. Ha merésznek érzi magát, megtekintheti a webhelyen található legfrissebb megjegyzéseket, valamint linkeket az olyan részekhez, ahol más rajongókkal vitathatja meg a témákat.

Az alap, az arany és a platina tagsági szintek léteznek a Danbooru-n, a Platinum a legnagyobb, a Basic pedig a legkevesebb. Bár a Danbooru-nál semmi sem korlátozott, a magasabb szint megléte megkönnyíti a platform egyes aspektusainak használatát, vagy jobb lehetőségeket kínál.

Előnyei:

 • Sokféle pornográf tartalom
 • Anális, kísérő, bütyök és még sok más pornó oldalból áll
 • Hosszú videók és anyagok
 • Amatőr és szakmai tartalom

CONS:

 • A nagyfelbontású videók csak prémium tagok számára érhetők el
 • Reklámok

# 7 - Xbooru

Xbooru

Xbooru az egyik legnépszerűbb élvezeti és kielégítési hely a hentai rajongók körében. Összehasonlították más Booru oldalakkal, és ez így van. Az anyag azonban teljesen más. A Booru oldalak szerkezetileg azonosak, de nem a galériában, ami fantasztikus! Mehet különböző képes táblákra, de az alapkoncepció és a forma továbbra is ugyanaz lesz.

Továbbá, ahelyett, hogy visszajelzést adna és várná a művészek válaszát, használhatja a Discord csevegést, hogy bármiről beszéljen, amiről csak akar. Nem lehet más, annyi képpel rendelkező hely, mint Xbooru. Több mint 50 ezer fotó biztosan izgatja a hentai rajongókat! Ha kedveled az anime stílusú pornót, akkor feltétlenül látogasd meg ezt a weboldalt.

Előnyei:

 • Sokféle pornográf tartalom
 • Rendszeres frissítések
 • Hosszú videók és anyagok
 • Amatőr és professzionális videotartalmak

CONS:

 • Korlátozott hozzáférés nem tagok számára
 • A hirdetések rengetegek

# 8 - 34. szabályHentai

rule34hentai navigálni

A Rule34hentai egy pornográf képparadicsom, ahol elkötelezett fogyasztói brigádja biztosítja a tartalmat. Az összes szeretett karakterét kibaszottan és szopogatóan találja a hatalmas galériában, legyen szó a Frozenről, az Overwatch-ról vagy a Simpson-okról. Alapvetően a webhely célja, hogy animált szórakozást és a 34. szabály élvezetét nyújtsa Önnek.

Itt egy Rule34Hentai felülvizsgálat.

Előnyei:

 • Hentai tartalommal terhelve
 • Felhasználóbarát és könnyen elérhető
 • Fantasztikus keresőmotorok
 • Csodálatos navigációs eszközök
 • Rendszeresen frissít

CONS:

 • A közösség kisebb tagjai
 • A diavetítés tartalma nem érhető el.
 • Minimális hirdetések

# 9 - FAKKU

fakku játékok

A Fakku az eredeti, lefordított japán Hentai és manga elismert forgalmazója. Még saját játékokat is készítettek, és Ön itt fogja érezni magát. Fakku többnyire hozzáférhető. A Fakku viszont prémium animéket és képregényeket forgalmaz Unlimited előfizetésével.

Megvásárlásával nemcsak a legfrissebb anyagokhoz juthat hozzá, hanem számos korábbi képregényből, például a Kairakutenból és a Kohból is beszerezheti az összes korábbi számot. Ezenkívül 10% kedvezményt kap a Fakku boltban bármiért, valamint hozzáférést biztosít a weboldal bétaverzióihoz és a cenzúrázatlan Hentai-hoz.

Előnyei:

 • A pornográf tartalmak széles skálája
 • Hosszú videók és anyagok
 • Amatőr és szakmai tartalom

CONS:

 • A nagy felbontású videók csak a prémium tagok számára érhetők el
 • Reklámok

# 10 - Furaffinity

furaffinity böngészés

Ha élvezi a szőrös lényeket és a szőrös karakterekkel kapcsolatos szexuális tevékenységeket, ez tökéletes. Még ha nem is, akkor tanúsíthatom, hogy ezen a webhelyen sok értékes és lenyűgöző információ található. A FurAffinity valóban több, mint egy pornográf oldal.

Szeretem, hogy ez a kiváló oldal lehetővé teszi számunkra, hogy csevegjünk más személyekkel, olvassunk néhány gőzös történetet, vagy egyszerűen találjunk valami szőrös pornót, amelyre rángatózhatunk. Valójában mindent kínálnak, ami szőrmékkel és hajszálakkal jár; mit kérdezz még, ha van benned valami szőrös fétis! Megjegyeztem azt is, hogy a funkciók hogyan érhetők el ingyen! A felnőtteknek szóló tartalmak eléréséhez azonban létre kell hoznia egy fiókot.

Kattintson a Furaffinity teljes értékeléséhez.

Előnyei:

 • GoA képesség megosztani és feltölteni saját műveit
 • Szexi szőrös tartalom áradata van
 • Kiváló tulajdonságok
 • Jó mobilélmény
 • Nagy és aktív közösség
 • Gyors és kiváló navigáció
 • A hatékony támogatási szolgáltatás jelenléte

CONS:

 • Sok nemszexuális anyag
 • Fiókra van szükség a felnőttek részlegének megtekintéséhez
 • A nem túl divatos design
 • Néhány furcsa anyag

# 11 - EHentai

ehentai lista

Az E-Hentai az ön egyablakos ügyintézése minden romlott és piszkos Hentai számára! Ápolók, shemalák, csápok és szőrmék vannak mind. Itt semmi sem korlátlan; az egyetlen korlátozás a keresési jelek használatának joga. Számla nélkül is teljesen szabadon használható az E-Hentai. Az ingyenes számlára vonatkozó egyetlen korlátozás az, hogy képtelen játszani a Hentaiverse-et, létrehozni és jóváhagyni a fejdíjakat, valamint a postázást. Ha mindez vonzza Önt, akkor a fiók létrehozása a lehető legegyszerűbb! Csak írja be az e-mail címét, és hozzon létre egy felhasználónevet és jelszót.

Előnyei:

 • Videók milliói
 • Az elérhető videók teljes méretű
 • Rendszeresen frissít

CONS:

 • A korlátlan hozzáféréshez tagságra van szükség
 • Reklámok

# 12 - HentaiPornTube

hentaiporntube otthon

Ez a weboldal fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy magas színvonalú anime pornót nyújtson felhasználóinak, és kétségtelenül ez az egyik legjobb tubus oldal. Úgy működik, mint minden más csőplatform, és ha eljut a honlapra, talál hentai jeleneteket, szexet Lara Crofttal és néhány manga képregényt. A japán pornográfia egy része csak japán nyelven érhető el, bár mások angol felirattal rendelkeznek, hogy megkönnyítsék a nyugatiak számára a megtekintést. Mint minden jó tubus oldal, én is szeretem, hogy a Hentai Porn Tube-nak van egy „legnépszerűbb” és „legnézettebb” része.

Előnyei:

 • A legjobb besorolású szakaszok megléte
 • Különböző videokollekciók
 • Van pornó játék tartalma
 • Hozzáférhető és helybarát

CONS:

 • Korlátozott angol tartalmú videók

Utószó

A tapasztalataim alapján a Luscious nem csak egy egyszerű Hentai pornóoldal, hanem otthona sok olyan embernek, akik szeretnek közösséget építeni hasonló gondolkodású személyekkel. Ez egy olyan hely, ahol a manga, a Hentai, a képregények és a rajzfilm szerelmesei összegyűlnek, hogy élvezzék az anime erotika hatalmas gyűjteményét.

Tudom, hogy nem olyan nagy és híres, mint más Hentai oldalak, de világszerte a Hentai témák, blogok, pornó és manga legnagyobb választékát kínálja. És a 20 millió felhasználó és látogató igazolhatja ezt az állítást! Ráadásul a navigálás egyszerű; még egy baromság is jól bírja. Az egyetlen hátrány, amire emlékeztem, az a kibaszott ADS volt. Szó szerint bosszantotta a szart. Még a harmadik féltől származó átirányítások is bosszantó szukák voltak-nem bírtam mindet. Tennem kellett valamit, és jó, hogy vannak adblocker alkalmazások.

Így a hirdetésblokkolóval a számítógépemen végre azt mondhatnám, hogy érdemes meglátogatni. Biztosan visszatérek többért. Ó fiú, megnézem azokat a lenyűgöző cosplayereket és erotikus GIF -eket. Persze, tökéletesnek tűnnek egy éjszakai rángatózáshoz!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére