Frissítve: 11. augusztus 2022

ThisAV

& TOP-12 ingyenes ázsiai pornóoldal, hasonló a ThisAV.com-hoz

Mutass 12 alternatívát a ThisAV.com számára

ezav otthon

Az ázsiai pornó robbanásveszélyes! Különböző csoportok hozták létre ázsiai, felnőtteknek szóló videóoldalaikat, és mindenhol elkezdtek sarjadni. Ezért az egyik legizgalmasabb platform a ThisAV.com, egy kínai pornóoldal, amely uralja a fanatikusok képernyőjét. Ez a tartomány alapvető erotikus árukat szállít a pornógyűjtők asztalára. A ThisAV kecsesen kínál szexi csajokat, nyálas pornófüleket és intenzív filmeket ingyen. Valójában az orgazmus a játék neve a ThisAv.com-on.

Hivatalos URL: https://www.thisav.com

Eközben ez az oldal előnyös azoknak a rajongóknak, akik értenek és beszélnek kínaiul. Abban a pillanatban, amikor belépsz a lakhelyére, nem tagadhatod meg kínai örökségét. A ThisAV profi és amatőr pornóelőadókat ábrázol minden elképzelhető erotikus akcióban. A kínai pornórajongók a maszturbációs jelenetek, a mély behatolás, a BDSM, a csoportos szex, a kukkolás és még sok más hegyein nyálaznak majd. A ThisAV nem elégedett meg egyetlen pornóműfajjal, hanem a legjobb ajánlatok hatalmas archívumát gyűjtötte össze.

ThisAV Promise

A ThisAV azt állítja, hogy a vezető és első pornóplatform, amely kínai erotikát kínál. Bár nem vagyok biztos az erre az állításra vonatkozó linkelt bizonyítékban, úgy tűnt, a ThisAV-nek elegendő anyaga van a könyvtárában ahhoz, hogy lenyűgözze a pornórajonókat. A hatalmas gyűjtemény a pornókövetőket szexi ázsiai előadóművészekre csábítja. Elkerülhetetlen, hogy ne értékeljük a ThisAV képernyőjén megjelenő csajok sokaságát. Ezenkívül a ThisAV válogatósnak tűnik az általuk bemutatott színésznők körében. Az oldal nem elégszik meg kevesebbel; ezért megragadja a fap-indukáló hölgyeket az Ön igényei szerint. 

Ezenkívül a ThisAV biztosítani akarta, hogy leendő látogatói egy helyen kapják meg a kívánt kínai pornográfiát. Az anális szex kiváló, beleértve a különféle hármasban, nyalás, kézi munka, faszszívás és punci nyalogató jeleneteket. Ha Ön is szereti a leszbikus vagy meleg szexet, a ThisAV megígéri, hogy teljesíti. Ettől eltekintve olyan filmekben fog gyönyörködni, amelyek játékokkal, párokkal és családi ügyekkel foglalkoznak. Így minden erőfeszítést megtettek, hogy boldoggá tegyenek. Mit szeretnél még látni? Hmmm, nézzük tovább a ThisAV-t.

thisav oldal

Első benyomások

Őszintén szólva, nem fog lenyűgözni, amikor belép a ThisAV domainbe – a webhely több hirdetéssel is betöltődik, amelyek fejfájást okoznak. A fejfájásra gondolok, mert sok. Remélem, nem ez a forgatókönyv az új oldallátogatók köszöntésének módszere, de sajnos ez a valóság. Mindenhol láthat spameket. A hirdetések a képernyő tetején, az oldalsó helyeken és a kezdőlap alján jelennek meg. Bár a hirdetések elsősorban szexjátékokról és erotikus darabokról szólnak, mégis bosszanthatják a rajongókat.

Ezen túlmenően, ha az egeret a kijelölésre viszi, átirányítási és spam hivatkozásokat is megismerhet. Minden gesztus több reklámhoz és türelmetlen marketingstratégiához vezethet. Eközben a reklámblokkolók segíthetnek, de egyes spamek annyira kitartóak, hogy módot találnak arra, hogy bekerüljenek az akció színterébe. Eléggé frusztrált vagyok, de tudom, hogy ez a játékterv egy ingyenes webhely meglátogatásához. Bár ez egy kicsit túl sok, szórakozásból vagyunk itt. Még több türelmed kell, haver.

Honlaptervezés

Ez az AV úgy néz ki, mint egy kanos tini fiú kíváncsiságból fakadó projektje. Elismerem a lendületet és az erőfeszítést, de az oldal amatőr elrendezést és elavult dizájnt jelenít meg. A megadott linkeken különféle problémákat láthat. Egyesek megfelelően működnek, míg mások nem. Főleg sok spamgombot és hibás hivatkozást fog tapasztalni. Remélem az oldal készítői hamarosan új programokra jelentkezhetnek az oldal fejlesztésére. Ennek ellenére a főoldalon a döcögős szexet továbbra is tudom dicsérni.

ezav forró

Szerencsére a ThisAV olyan háttérszínt alkalmazott, amely kíméli a szemet. A fekete szín kiemelte az emelvény anyagait. Ugyanakkor néhány jelentős hiányosságra is rávilágított. Egyébként a webhely különféle elemeket és ikonokat jelenít meg az oldal legfelső részén. Egy apró zászlót tartalmaz, amely segíti a látogatókat a nyelv angolra váltásában, mivel az egész platformot csak kínai borítja. Bárhová is nézed, soha nem tagadhatod, hogy ez a domain kínai pornóplatform. Azok, akik nem értik és nem értik a nyelvet, akadályokba ütköznek, mert a fordítás szörnyű.

Valóban, az egyetlen szót, amit megértettem az oldalon, az a jelentős ThisAV logó. Rózsaszín és világoszöld színekben kapható. Sőt, a többi ikon piros és fehér árnyalatú. Ismét mindegyik kínai karakterekkel van írva, beleértve a részeket, a gombokat és az oldalsó füleket. Szerencsére az oldal alján található oldalszámozás angol karakterekkel van feltüntetve. Ezért könnyen megtalálhatja az oldalakat, és könnyen manőverezheti a gyűjtemény többi részét.

Mutasd meg a bélyegképeket

A többi pornóoldalhoz hasonlóan a ThisAV anyagai is miniatűrökben jelennek meg. Bár kisebb, mint a többi platform, a péniszed továbbra is egyenes marad ezekkel az előnézeti képekkel. A miniatűrök erotikus japán és ázsiai nyáladzó darabok sorát ábrázolják. Ezek az anyagok nem animáltak, így ha rájuk viszi az egeret, nem mozdulnak el; ehelyett minden filmben a csúcspontot mutatja be. Figyelnie kell arra, hogy néhány hirdetés itt, a ThisAV-nál orgazmusos bélyegképnek álcázza magát.

Ezenkívül a rácsszerű elrendezés tartalmazza a videó hosszát, címét és az összes megtekintések számát. Megfigyelésem szerint a rajongók örülni fognak, mert a ThisAV-nál a legtöbb videó teljes hosszúságú válogatásban érkezik. Félórás, vagy akár egy hosszú órányi csacsogásban futnak le. Ezért kezdheti a szórakozást a legnépszerűbb videók és a legújabb kiegészítők felfedezésével. Az oldalon szegmentálva vannak a „Ma legnépszerűbb” és a „Nézett videók” között.

thisav rések

Navigációs eszközök

Amikor felfedezi a platformot, sok hivatkozást és egy fejléc menüt láthat a kezdőlap tetején. A probléma az, hogy kissé zavarosak. A rossz fordításon kívül a hirdetések türelmetlenek az Ön figyelmével. Ez az AV tartalmaz egy részt, amely a következőt írja: "Shadow Fragment". Nem foglalkozom különösebben ennek a területnek a körvonalaival, de úgy tűnik, hogy sokféle pornótartalommal rendelkezik. A fajták párás ázsiai csecsemőket tartalmaznak különböző erotikus körülmények között. A szegmensben teljes hosszúságú videók szerepeltek, ami a ThisAV jelentős jellemzőjévé vált.

Érdekes módon az oldalon elegendő eljárás van a gyűjtemény anyagainak rendezésére. Az anyagokat kategóriákba böngészheti, vagy prémium JAV-oldalakra hivatkozhat. A speciális keresési lehetőség is működik. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy meghatározzák küldetésüket azáltal, hogy belemerülnek olyan konkrétságokba, mint az értékelés, a videó hossza, a kategória, a pornó rés és sok más. A funkció érzékeny és meglepően jól működik. A keresőmotor vegyes találatokat is betölt különböző nyelveken, például angolul. Szerencsére, ha van türelem, akkor is lehet jó gyümölcsöt aratni.

thisav videoplay

Pornó kategóriák

A kategória szakaszt itt a ThisAV-nál osztályozásnak nevezzük. Látogassa meg a részt, és élvezze a vaníliás pornóanyagok bátorságát. Az Osztályozás rész a legismertebb pornófüleket és tabu pornójeleneteket tartalmazza. Mindegyik kategóriába tartozik az anális, a melegpornó, az amatőr, a maszturbáció és a szopás. Az oldalon rengeteg japán pornóanyag található, például cosplay, bukkake és még sok más. Leszbikus szex, MILF, iskoláslányok és spriccelés is elérhető itt a ThisAV-nál.

Nem csak ez, a platform animált, fekete pornót, BBW-t, Kukkolót, kínai és nyugati pornót is tartalmaz. Igen, a darabok változatosak, így számtalan csoportos szexfilmben is el lehet merülni. Ajánlom a ThisAV-t az értelmes kategóriaoldalért; Valójában ez tartalmazza a legtöbb filmet, amelyet a pornórajongók szeretnek felfalni. Ezenkívül nem csak az ázsiai pornóban telepednek le, hanem a nyugati kultúrából és más országokból származó válogatásokat is tartalmaznak.

Hot Picks

A ThisAV szilárd ázsiai pornókollekciója egyenes és izgatottvá teszi a kakasokat. Az út során felbukkanó egyenetlenségek és hibák nem egyenlők a tárolóban bemutatott szórakozással. A csajok tagadhatatlanul dögösek és magabiztosak. Tudod, hogy az ázsiai nők vékonyak, aranyosak és dühösek. Képesek orgazmust kelteni, miközben a képernyőn nézik őket. A szopás a szakértelmük, a maszturbáció pedig a hobbijuk. Igen, élvezni fogja, ha megnézi ezeket a nőstényeket, akiket a partnerük vagy akár egy csapat dögös férfi lefektet.

thisav kategóriák

Sőt, a hirdetések kis kihívást jelentenek az út során, mivel a végső kaland a videólejátszóban történik. Ez azAV rendkívül sok kiváló minőségű filmet tartalmaz 720p és 1080p felbontásban. A főoldalon HD minőségben is kiválaszthatja az anyagok címkéjét. Bár nincs lehetőség a minőség beállítására, a pornórajongók élvezni fogják a csúnya és durva felfedezést. Emellett számíthat néhány szabványos minőségű filmre is, bár ezek a gyűjtemény nagy részét felszerelik. A streaming élmény továbbra is izgalmas és izgató. Valójában az amatőr fricskák nyersségét és a választék egy részét is értékelni fogja.

A ThisAV.com előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Több ezer pöccintés
 • Hosszú videók
 • Jó kereső
 • Normál és jó minőségű videók
 • Hatékony pornó kategóriák

CONS:

 • Reklámhegyek
 • Meghibásodott linkek és átirányítások
 • Rossz tervezés és navigáció

A TOP-12 ingyenes ázsiai pornóoldal, hasonló a ThisAV.com-hoz:

# 1 - 91porn

91pornó főoldal

 A 91porn.com egy olyan platform, amely valódi kínai erotikát kínál. Az összes ázsiai színész és színésznő amatőr, és hajlandó szexuális aktusokat végezni a kamera előtt. Igen, nincsenek hamisítványok és követelések, csak párok, barátok, sőt családtagok tényleges tevékenységei láthatók. Ezenkívül az oldal ingyenes, rejtett költségek nélkül. A pornófanatikusok kétségtelenül imádni fogják a 91pornót és annak különféle előnyeit.

Olvassa el a átfogó ismertető a 91pornóról itt.

Előnyei:

 • Különféle házi készítésű anyagok
 • Sok elérhető funkció
 • Nincs puffer és késések
 • Hatalmas amatőr gyűjtemény
 • Az arcokat a "forró résznél" láthatja.
 • Azonnal töltse fel pornóanyagait

CONS:

 • Reklámok
 • A webhely kialakítása még fejlődhet
 • Fizessen a tartalom letöltéséért

# 2 - Japán villogók

japaneseflashers modellek

Miután meglátogattam a JapaneseFlashers oldalát, soha nem tudtam, hogy annyi minden hiányzik a JAV színtérből. Vannak itt exhibicionisták, kültéri faszok, pisizés, utcai meztelenség, nem utcai szopás és még sok más. Senki sem mondta nekem, hogy a szabadban izgalmas izgalmakat adhat az interneten látható szokásos szaglászás. És ha ez még nem elég, ezen az oldalon egyetlen tagság vásárlásával hozzáférést biztosít az összes AllJapanesePass hálózathoz.

Íme a JapaneseFlashers teljes ismertetője.

Előnyei:

 • Csodálatos bónusz weboldalak
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Minőségi videók
 • Szégyentelen színészek
 • Megfizethető

CONS:

 • Nincsenek elérhető nagyfelbontású videók
 • Feltöltésnek semmi jele
 • Cenzúrázott videók

# 3 - Pornó Braze

pornográf videók

A Porn Braze tartalmát elsősorban a japán felnőtt videóknak, vagy közismert nevén JAV-nak szenteli. Első látogatóként különféle ázsiai szépségek, iskoláslányok, családi tabufilmek és önstimuláló anyagok sokféle DVD-rippjének tanúja lehet. Miközben az ázsiai és japán erotikus dolgokra koncentrál, a Porn Braze számos nyugati országból származó, párás pornót is kiszolgál. Tehát, ha Ön is a JAV és a nyugati alkotások rajongója, akkor határozottan a Porn Braze az új szabvány a pornográfiában.

Lépj keményen a Porn Braze teljes ismertetőjével.

Előnyei:

 • Teljes hosszúságú pornófilmek hatalmas gyűjteménye
 • Ingyenes tartalom
 • Jó webhelytervezés
 • Minőségi kategóriák kiválasztása
 • Nagy felbontású videók és filmek
 • Tartalmazza a nyugati pornográfiát
 • Van egy cenzúrázatlan szekciója
 • Jó mobil támogatás

CONS:

 • Elég rendetlen és szervezetlen
 • Előugró ablakok, szalaghirdetések, reklámok mindenhol
 • Nehéz navigálni

# 4 - PopJAV

popjav otthon

A PopJav.tv szolgáltatásai és webhelyfunkciói kiválóak. A pornórajongóknak egy kellemes napjuk lesz a PopJav több ezer filmjével, vágatlan anyagaival és szexuális amatőr filmjeivel anélkül, hogy bármit is kellene fizetniük. Azt is észre fogja venni, hogy a webhelyen és annak tartalmában való böngészés lényegesen egyszerűbb, mint a legtöbb más webhelyen. A reklámokon és néhány nyelvi hibán kívül mindenki élvezni fogja a PopJav utazását.

Olvassa el ezt a PopJav áttekintést.

Előnyei:

 • Ingyenes JAV oldal
 • Hatalmas tartalomgyűjtés
 • Cenzúrázatlan anyagokat tartalmaz
 • Csábító pornósztárok
 • Jó design
 • Hasznos webhelyfunkciók

CONS:

 • Rengeteg hirdetés
 • Nincs pornósztár profilja
 • Kevés fordítási probléma

# 5 - AllJapanesePass

AllJapanesePass fő

Az AllJapanesePass exkluzív tartalmat kínál mindannyiunk számára – mindenkinek megadja a megérdemelt örömet. Az oldal Japán legelfogadhatóbb, otthon termesztett erotikáját kínálja közvetlenül az Ön küszöbén, a világ legkiterjedtebb gyűjteményével az autentikus japán mocsokról. Jelenleg az AllJapanesePass gyűjteménye több mint 5 ezer videót ért el. Mindezek a videók úgy futnak, mint egy filmhosszúság.

Íme az AllJapanesePass teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Exkluzív japán pornó
 • Rendszeresen frissít
 • Több bónusz pornó oldallal rendelkezik

CONS:

 • A modellel kapcsolatos információk korlátozottak
 • A videó jeleneteivel kapcsolatos leírások nem állnak rendelkezésre

# 6 - JAVHiHi

JAVHiHi kiemelt videók

2005-ben, amikor a JAVHiHi megkezdte működését, továbbra is fenntartotta hűséges felhasználói érdeklődését, és nagy figyelmet keltett az új rajongók körében. Azóta a JAVHiHi már több ezer japán stílusú pornót ad közösségének, nagy felbontású felbontással és cenzúrázatlan jelenetekkel. Jelenleg azt állítják, hogy több mint 6 millió megtekintésük van havonta, és ez a statisztika hónapról hónapra emelkedik.

Ellenőrizze a JAVHiHi áttekintését.

Előnyei:

 • Rengeteg kategória van benne
 • Hatalmas pornósztár adatbázis
 • Kiváló minőségű videók
 • Az adatfolyam zökkenőmentes, nincs késés
 • Cenzúrázatlan tartalom
 • Kiváló felhasználói élmény mobil és asztali verziókban egyaránt
 • Eredeti ázsiai modellek

CONS:

 • Alapvető keresési funkció
 • Kevés SD minőségű videó
 • Nincs letöltési lehetőség

# 7 - TokyoBang

TokyoBang fő

Ha kíváncsi a gyönyörű ázsiai kurvákra, akik élvezik a kibaszott és dörömbölést, látogasson el a TokyoBang oldalra, és nézzen szexi kurva csajos filmeket. Ezen az oldalon minden bizonnyal több száz lenyűgöző szépséget és vadvirágot talál, akik arra várnak, hogy kapcsolatba lépjenek, ölelkezzenek és szexeljenek veled. Nincs vita arra vonatkozóan, hogy a TokyoBang valóban egy rendkívüli japán nőre vágyó, kemény-merev fasz birodalom.

Íme egy TokyoBang ismertető.

Előnyei:

 • Csodálatos tartalom és videók
 • Számos bónusz weboldal
 • Vannak cenzúrázatlan videók

CONS:

 • Nincs elérhető felirat
 • A tartalom nem kizárólagos

# 8 - JapaneseSlurp

JapaneseSlurp modellek

A JapaneseSlurp egy dedikált japán pornográf webhely, amely nagy mennyiségű, kiváló minőségű tartalmat tartalmaz. Az oldal tartalma rendszeresen frissül, és letölthető. Ha vágyik arra, hogy megnézze a legerőteljesebb szívó és zabáló jeleneteket, akkor a JapaneseSlurp a legjobb hely. Ha elfelejtette, milyen érzés egy szopás, hagyja, hogy ez az oldal emlékeztetőül szolgáljon.

Íme egy JapaneseSlurp áttekintés.

Előnyei:

 • Jó minőségű tartalom
 • A webhely kialakítása felhasználóbarát
 • Rendszeres webhelyfrissítés

CONS:

 • Elég drága

# 9 - JavFinder

javfinder cenzúrázatlan

Itt ezen az oldalon megismerheti a legmegdöbbentőbb ázsiai nőket. Forró meztelen hölgyek arra vágynak, hogy láthassák a tekinteted. Akkor miért nem fordítjuk figyelmünket rájuk? Talán megéri, mert van valamilyen szűrt anyaguk, de a többség szűretlen. A JavFinder egy ingyenes pornó webhely, ahol teljes hosszúságú japán pornó videókat tekinthet meg akár HD felbontásban, szűrt és cenzúrázatlan formában. Ezen kívül különféle kategóriákat kínálnak, amelyek segítenek megtalálni a keresettet.

A JavFinder áttekintése itt.

Előnyei:

 • Teljes hosszúságú videók
 • Pornósztárok és fülkék hatalmas könyvtára
 • Ingyenes és nincs szükség fiókra
 • Nagyfelbontású videók
 • Cenzúrázatlan JAV
 • Hozzáférhető és megfelelően címkézett videók
 • Gyors adatfolyam

CONS:

 • Túl sok hirdetés
 • Bosszantó előugró ablakok
 • Nehézség a videók letöltésével
 • A mobil platform fejlesztésre szorul

# 10 - LittleAsians

kis ázsiaiak haza

A LittleAsians egy ázsiai pornó célpont, amely egyedi csajokat és addiktív jeleneteket kínál. Legjobb ázsiai csajokat játszanak, akik kizárólag az oldalnak dolgoznak. Ezeket a lányokat más pornóoldalakon nem találja, így biztos vagyok benne, hogy élvezni fogja a LittleAsians exkluzivitását. Ingyenes streaming szolgáltatással rendelkezik, de nem kínál letöltési lehetőséget.

Nézze meg a LittleAsians véleményét

Előnyei:

 • Minden cenzúrázatlan tartalom
 • Rendelkezésre áll előnézetek
 • Elképesztő kategóriaválasztás

CONS:

 • Nem lehet letölteni
 • Nincs megjegyzés funkció

# 11 - Erito

erito haza

Erito a legismertebb, hogy kiváló minőségű japán pornográfiát kínál, függetlenül attól, hogy milyen fétist vagy rést keres. Az oldal a legfrissebb és legjobb ázsiai pornográfiát kínálja, kiemelve a kemény tartalmat. Az extrém dörömbölés és rángatózás ízét megkapja Eritóban. Ezért, ha szereted megszerezni ezt a csúnya élményt, próbáld ki ezt a platformot. 

Tekintse meg az Erito teljes adatait ebben az áttekintésben.

Előnyei:

 • Kiváló minőségű tartalom
 • Hardcore pornográfia
 • Friss és naprakész
 • Cenzúrázatlan japán felnőtt videók

CONS:

 • Hiányzik a felirat
 • Kis tartalomkönyvtár

# 12 - Sup Jav

supjav haza

A Sup Jav hatalmas mennyiségű jó minőségű videót osztott ki. Érdekes módon a legtöbb más Jav platformhoz hasonlóan a Sup Jav is ingyenesen szállítja a teljes gyűjteményét. Igen, a domain zsebbarát, és bármilyen filmet letölthet, amit szeretne. Valójában rengeteg ígéretet és minőségi funkciót kaptak. Sup Jav az újdonsült pornó legjobb barátod akar lenni.

Előnyei:

 • Teljes hosszúságú pornógyűjtemény
 • Cenzúrázatlan anyagokat tartalmaz
 • Különféle funkciókkal rendelkezik
 • Rendezési lehetőségek állnak rendelkezésre
 • Több ezer pornó finomság
 • Rendszeres frissítések
 • Ingyenes oldal letöltési funkcióval
 • Kínai és angol feliratok

CONS:

 • Bosszantó hirdetések lehetnek
 • Inkább cenzúrázott anyagok, mint cenzúrázatlanok

Utószó

A ThisAV 2009-es megalakulásával régóta szolgálja a pornóipart. Az oldalt naponta több ezer látogató és hatalmas pornó finomságok gyűjteménye várja. A platform népszerűsége világszerte elterjedt; ezért olyan darabokat készítettek, mint az ázsiai és a nyugati pornó, hogy kielégítsék a pornó rajongók igényeit. A tisztességes választékban megtalálhatóak az ázsiai pornográfia legmenőbb csajoi is. Ezek a nőstények készek kivenni a részüket abból, hogy a bóklászást rendkívül izgalmassá tegyék.

Nem csak ez, a legtöbb anyag kiváló minőségű és teljes hosszúságú. Lesz elég ideje ízlelgetni és felfalni a remekműveket, és dörzsölni a farkad az izgalom hosszú óráiban. Ezen túlmenően, a pornófülke kirobbanó változatossága és sokszínűsége. Imádni fogod a ThisAV összes darabját. Azonban hatalmas reklámokkal és bosszantó spamekkel kell megküzdenie. Vannak hatalmas cenzúrázott anyagok és hibás hivatkozások is. Természetesen a türelem és a megértés a kulcsa a boldog óráknak a ThisAV.com webhelyen. Ha rendelkezik ezekkel a karakterekkel, haver, hosszú utat kell megtennie. Ugrás a ThisAV.com oldalra.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére