Frissítve: 11. augusztus 2022

Model Media Asia

& 12 legjobb prémium ázsiai pornó, mint a ModelMediaAsia.com

Mutasson 12 alternatívát a ModelMediaAsia.com webhelyhez

modelmediaasia otthon

Ázsiai modellekre vágyik? A Model Media Asia bekopogtat fájó farkad ajtaján. Mindannyian tudjuk, hogy az ázsiai csajok egyedi vonzerővel bírnak, amelyről mindenki árad. Kinézetük, stílusuk és csábításuk ellenállhatatlan és elbűvölő. A Model Media Asia nagyszerűen feltalált egy helyet, ahol minden fasz csúnya kívánságait kifejezheti. Az oldal szakértelmet alkalmazott a szexuális fantáziák és a kívánatos fétisek kezelésében. Így a Model Media Asia szeretett volna a következő ázsiai prémium platformja lenni, amelyre rábukkanhat.

Hivatalos URL: https://www.modelmediaasia.com

Eközben ez a prémium ázsiai pornódomain már nem is olyan régen megkezdte szolgáltatását. Annak ellenére, hogy viszonylag új volt az iparágban, a Model Media Asia nem hagyta, hogy a régóta fennálló pornóoldalak legyőzzék őket. Az oldal ismeri a célját és a benne rejlő egyedi tulajdonságokat. A Model Media Asia boldog, hogy több férfit is felkelt a pornóvilágban. Mivel webhelyük forgalma folyamatosan növekszik, a Model Media Asia azt ígéri, hogy többet és a legjobb ázsiai erotikát kínálja.

Model Media Asia Promise

Az oldal arra törekszik, hogy felébressze azon férfiak és nők szexuális érzékeit, akik világszerte szeretik a pornót. Nemcsak az ázsiai közönség, hanem a globális ügyfélkör igényeit is kielégíti. Tagadhatatlan, hogy az ázsiai erotikának széles köre van az iparágban, kultúrától és háttértől függetlenül. Valójában nagyon vágyom az orgazmusra, főleg ha az ázsiai szexkonyháról van szó. Szerencsére a különféle cuccok és oldalak mindenhol felrobbannak a kiváló minőségű erotikától. Így miben különbözik a Model Media Asia a többi pornóplatformtól?

Nos, ha körülnézünk lakóhelyén, a Model Media Asia hatalmas szlogenet kapott a céljairól. Az oldal minőségi és exkluzív anyagokat kínál. A Model Media Asia célja, hogy kitűnjön az eredeti tartalmak, valamint a legjobb és bankra méltó ázsiai lányok vagy pornósztárok terén. Nem csak ez, a tartomány tölti be a leggyorsabb frissítéseket. Ezért időről időre új gyűjteményeket adnak hozzá a teljes adattárhoz. Mit keresel még? Nos, ássunk többet a Model Media Asia szolgáltatásairól ezzel az áttekintéssel.

modelmediaasia belép

Az ázsiai pornó otthona

Nem lenne meglepő az ázsiai kontinens különböző országaiban, ha az ázsiai pornó ilyen sokszínű lehet. Ezért biztos vagyok benne, hogy kíváncsi arra, hogy a Model Media Asia melyik országot képviseli. Nos, a pornórajongók örömmel fogják felfedezni, hogy ez a platform nem kifejezetten egyetlen nemzetnek sem ad otthont; így az ázsiai szexkonyhát a legkiválóbb formájában láthatja itt. Ha rajongsz az indonéz csajokért, a filippínó hölgyekért vagy a vietnami puncikért, gyorsan bekaphatod a Model Media Asia-t.

Sőt, dögös kínai és japán modelleket is láttam a főoldalon. Természetesen a japán nők és a pornókultúra világszerte ismert; így várható, hogy hatalmas gyűjteményét láthatja párás fricskaikból. Nem csak ez, a pornórajongók azt is értékelni fogják, hogy az egyes országok hogyan mutatkoznak be a Model Media Asia rendezvényen, mivel minden modell részletesen ismerteti az adott etnikai hovatartozásuknak megfelelő divatot és ikonokat.

A pornórajongóknak biztosan nem lesz nehéz megkülönböztetni a csajokat a válogatásban. Néhány dögös nő kínai jelmezt, japán talárt és más kapcsolódó öltözéket visel. Ezenkívül a kínai kultúra uralja a könyvtárat, és sok kínai fordítás található az adattárban. Ezt leszámítva nagyra értékelem a Model Media Asia ázsiai képességeit; valóban, az oldal az ázsiai nők magabiztosságát és hatását jelzi utunkban.

modelmediaasia jön

A ModelMediaAsia webhelytervezése

Ha megnézi a Model Media Asia-t, nem tagadhatja, hogy ez egy prémium platform a kiváló lakhelyével. Mielőtt élvezhetné az elragadó oldalt, a pornórajongóknak először be kell tartaniuk a korhatáros megállapodást. Ezért a 18 éves és annál idősebb gomb megérintése lesz az elsődleges kulcsa a Model Media Asia tárhely eléréséhez. Ahogy belépsz, uralkodnod kell a szádon, hogy ne nyálazzon az ízletes nőktől az előnézeti gyűjteményben.

Kíváncsi vagyok, kit ne csábítanak el ezek a szépségek, amelyek engem bámulnak, miközben ezt az áttekintést készítem. Ó, azok a szép mellek, és az erőteljes szemek, valóban, ezek a hölgyek tudják, hogyan kell üzenetet közölni szó nélkül. Ezzel a látványsal késztetést fog kapni arra, hogy jobban eligazodjon a választékban. Ezen kívül az oldalon rengeteg ingyenes filmelőzetes található, amelyeken elkezdhet rángatózni. Hatalmas könyvtár található a tanárok és a diákok kibaszottjairól, kutyus stílusokról, önkielégítésről és még több orgazmus-kitörésről.

modelmediaasia frissítések

Ázsiai finomságok felfedezése

Szerencsére a Model Media Asia egy egyszerű és könnyen navigálható webhely. A pornókövetőknek nem kell aggódniuk, és nem kell félniük attól, hogy merre menjenek, és hol kezdjék el a felfedezést. Ezért dicséret illeti az alkotókat, hogy biztosították a főoldalt, amely különféle ajánlatokat és ínycsiklandó finomságokat kínál. Kezdjük a rovatokban található finomságokkal. Igen, mint minden más pornóhelyszín, a Model Media Asia is elegendő számú szegmenst alkalmazott az oldal fő fejlécében.

Így a gyűjteményben való navigálás és manőverezés egyszerű lesz az olyan szegmensekkel, mint a Videók, Modellek, Hírek, Névjegy, Együttműködés, Nyelv, Bejelentkezés és Regisztráció gombok. Ezek a funkciók elvezetik Önt a webhely teljes gyűjteményének darabjaihoz. Nem csak, hogy a Model Media Asia olyan területekre sorolta a főoldal elemeit, mint a Filmfrissítések, Hamarosan, Foglalkozási szex, TV-műsorsorozat és Vintage Series.

Ó, a Model Media Asia gazdag ázsiai pornókönyvtárral rendelkezik különféle helyszíneken, réseken, kultúrákban és időkben. Tagadhatatlan, hogy a pornórajongóknak egyre több lehetőségük lesz; ennélfogva a kevesebbel megelégedni nem a Model Media Asia célja. Ezen kívül dicsérem az oldal megjelenési módját. Minden ropogós és könnyű a szemnek. Igen, a miniatűrök jól rendszerezettek, hatékony címkékkel és információkkal rendelkeznek. Természetesen látni fogja a videó címét, a megtekintések számát, a tetszésnyilvánításokat és a feltöltési dátumokat.

modelmediaasia tv

A Model Media Asia cenzúrázatlan filmjei

Mivel a Model Media Asia nem kizárólag Japánból származik, ez a tény a pornórajongók javára válik. Miért? Egyszerűen azért, mert nem lesznek cenzúraproblémák. Szerencsére itt a Model Media Asia-nál minden filmre nincs korlátozás. A lelkes rajongók élvezhetik a modell testének minden részletét, és keményen ráébredhetnek az orgazmusból származó reakciókra és emberi reakciókra. Sőt, nem titok, hogy az ázsiai pornórajongók oly régóta vágynak a cenzúrázatlan pornó korlátlan streamelésére.

Ezzel a Model Media Asia tudja, mit kell tennie az ilyen aggályok kezelésére. Jelenleg a lelkes pornókövetők most már kifejezhetik örömüket és izgatottságukat a rendelkezésre álló rések és szexuális kalandok segítségével. Emellett sok videó minden lehetséges fétis kínál; így láthatja az arcülést, a spriccelést, a mély behatolást, az anális szexet, a szopást, a nyalást, a leszbikus szexet és még sok mást anélkül, hogy aggódnia kellene a pixelek elmosódott vonalai miatt.

modelmediaasia évjárat

További funkciók és minőségi anyagok

Tetszett, ahogy a Model Media Asia intenzív remekműveket tudott produkálni. Ó, ha szereted a foglalkozási szexszel kapcsolatos tévésorozatokat és filmeket, akkor a gyűjtemény mindenre kiterjed. Sőt, azok a pornófanatikusok, akik szeretik a régi stílusú erotikát, felvidulnak majd, ha felfalják a Vintage sorozatot. Valóban, ez a Model Media Asia kollekció legkedveltebb funkciója. Ráadásul a minőség is kiváló. Még nem láttam olyan videót, amely ne lenne nagy felbontású. Az oldal valóban a legjobbat akarta nyújtani lelkes látogatóinak.

Kétségtelenül élveztem a remek hang- és videófunkciókkal ellátott fricskákat. Az oldal pornográfusai tudják, hogyan fokozzák vágyainkat lenyűgöző jelenetekkel és érzelmekkel. A tehetséges modelleket is dicsérem, mert minden filmben művészi alkotást tettek. A teljes hosszúságú anyagokat összevethető forgatókönyvekben és helyzetekben mutatjuk be; így minden kakas keményre fordul kevesebb mint perc alatt. Mielőtt elfelejtem, a rajongók és a látogatók többé nem fognak aggódni a nyelvi akadályok miatt, mivel a Model Media Asia az angol nyelvet is belefoglalta a nem kínaiul beszélő rajongók egyik lehetőségébe.

Ezenkívül a lelkes ázsiai rajongók is értékelni fogják a Hírek részt. Innen navigálhatnak a fogyasztásukra elérhető blogok és cikkek között. A Névjegy rész a rajongóknak bemutatja az oldal hátterét, és azt is, hogyan sikerült elragadó és érzéki ázsiai pornóoldalt létrehozniuk. Végül, az ázsiai modellek ízletesen bemutatásra kerülnek a területen. Az egyes modellek adatait, például magasságát, súlyát és filmjeit megkaphatja, ha megérinti a megfelelő profilt.

modelmediaasia modellek

Olcsó Model Media Asia előfizetés

Igen, meglepnek a Model Media Asia prémium előfizetési díjai. Mint tudjuk, a pornópasites általában havi 30 dollárig terjed, de ez a platform tudja, hogyan adja el a domainjét a legalacsonyabb árakkal. Ezért a lelkes ázsiai pornó szerelmesei izgatottak lesznek, mivel az oldal bónuszokat és minőségi kollekciókat kínál megfizethető áron. Már 6.99 USD-ért teljes hozzáférést élvezhet harminc napig.

Az biztos, hogy tíz dollárnál is kevesebbet kaphatsz. Nem csak ez, ha magasabb szintre szeretné emelni a fapping-meneteket, dönthet úgy, hogy előfizet a Model Media Asia-nál három hónapra, és 15.99 dollárt fizet. Milyen nagyszerű? Élvezheti az ínycsiklandó darabokat, az intenzívebb rendszeres frissítéseket és a nagyfelbontású fricskákat. Ahogy a Model Media Asia állítja, mindent megkaptak, amire szüksége van. Rendelkeznek a legjobb pornósztárokkal, exkluzív anyagokkal és nagyszerű adattárral.

modellmédiaázsia terv

A ModelMediaAsia.com előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Cenzúrázatlan anyagok
 • Kiváló minőségű tartalom
 • Legalacsonyabb ár
 • Rendszeres frissítések
 • Exkluzív anyagok

CONS:

 • Kis ázsiai pornógyűjtemény

12 legjobb prémium ázsiai pornó, hasonló a ModelMediaAsia.com webhelyhez:

# 1 - AsianSexDiary 

AsianSexDiary-home

Az AsianSexDiary anyaga 100% -ban egyedi, amatőr és ázsiai. A forgatáson mindenki ázsiai nő; az összes lövöldözést John végzi - egy fehér fickó, aki Ázsiába látogat, hogy meztelen modelleket és csúnya kakasokat találjon. Valóban, az utazási napló, a napló és a hódítások kombinációja ezen a webhelyen vonzott.

Íme az AsianSexDiary teljes áttekintése.

Előnyei:

 • A tartalmat rendszeresen frissíti
 • A közösség aktív és hatalmas
 • Jutalmazási programot kínál a hűséges tagok számára
 • A tartalom jó minőségű és exkluzív
 • Támogatja a mobil böngészést
 • Tiszta amatőr tartalom
 • Videók és képgalériák ezrei érhetők el

CONS:

 • Nincs lehetőség videók és képek letöltésére

# 2 - BukkakeMost 

bukkakenow fő

A Bukkake Now egy japán pornó weboldal, amely a Bukkake fogalmát használja elsődleges tartalomként. Valójában a bukkake egy szexuális kifejezés, amely eredetileg Japánból származik. Tehát számítson a legforróbb ázsiai csibékre, amelyeket rengeteg magömlés borít. Valójában ezek a japán cukik más szintre emelik a „Bukkake” -t.

BukkakeNow áttekintése itt.

Előnyei:

 • Csodálatos mellek jelenetek és tevékenységek
 • Napi frissítéseket tartalmaz

CONS:

 • A tárgyalás korlátozott ideig tart
 • A jeleneteknek nincs leírása

# 3 - Igazi Ázsiai Exposed

reálázsiai exponált fekete

A RealAsianExposed kiváló alternatíva mindazok számára, akik az ázsiai áruk friss és autentikus ízére vágynak. A teljes oldal böngészése után biztos vagyok benne, hogy itt mindennek ki kell elégítenie ázsiai vágyait. Őszintén szólva, a RealAsianExposednek szüksége lehet némi javításra a videótartalmán és a feltöltési gyakoriságán.

Teljes RealAsianExposed áttekintés egy kattintással.

Előnyei:

 • HD videók
 • Egyszerű használat
 • Cenzúrázatlan tartalom
 • Számos kategória elérhető
 • Szexi pornósztárok/modellek

CONS:

 • A tartalom többnyire nem kizárólagos
 • Az adminisztrátor csak forgatja a feltöltéseiket
 • Egyes videóknak nincs angol szub- vagy szinkronja

# 4 - Erito  

erito haza

Erito a legismertebb, hogy kiváló minőségű japán pornográfiát kínál, függetlenül attól, hogy milyen fétist vagy rést keres. Az oldal a legfrissebb és legjobb ázsiai pornográfiát kínálja, kiemelve a kemény tartalmat. Az extrém dörömbölés és rángatózás ízét megkapja Eritóban. Ezért, ha szereted megszerezni ezt a csúnya élményt, próbáld ki ezt a platformot. 

Tekintse meg az Erito teljes adatait ebben az áttekintésben.

Előnyei:

 • Kiváló minőségű tartalom
 • Hardcore pornográfia
 • Friss és naprakész
 • Cenzúrázatlan japán felnőtt videók

CONS:

 • Hiányzik a felirat
 • Kis tartalomkönyvtár

# 5 - R18  

r18 japán pornó

Az R18 egy fantasztikus pornó weboldal, amely ingyenes hozzáférést biztosít a JAV videókhoz. Emellett teljes hosszúságú pornó videókat kölcsönözhet vagy vásárolhat a legnépszerűbb pornó színésznőktől és amatőr modellektől. Ezenkívül ezen a weboldalon több mint százezer ingyenes videominta található, és becslések szerint 243,000 XNUMX DVD-anyag élvezhető. Valóban kiválaszthatja kedvenc videóit a hatalmas gyűjteményből, beleértve a különböző műfajokat, típusokat, használt jelmezeket, témákat és még sok mást.

R18 áttekintés itt.

Előnyei:

 • Több ezer JAV pornó DVD áll rendelkezésre
 • JAV VR videók ezrei élvezhetők
 • Hentai filmek száz gyűjteménye
 • Videókat tölthet le vagy kölcsönözhet
 • Speciális keresési, szűrési és rendezési funkciók állnak rendelkezésre
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Néhány tartalom drága
 • Cenzúrázott videók

# 6 - TokyoBang  

TokyoBang fő

Időnként fájdalmas lehet a szex. Lehet, hogy egyedülálló vagy, vagy a partnered túl kimerült ahhoz, hogy részt vegyen a szerepjátékban. Tehát mit tehetsz, hogy csillapítsd a szexuális kielégülés iránti igényedet? Szexi és kanos japán csajok feszes punciját láthatod, akik életük idejét élik keményen meglovagolva olyan oldalakon, mint pl. Tokyo Bang. A pornográfia kiváló, és ha kemény pornográfiát keresel, a Tokyo Bang a megfelelő hely. A platform számos szexjelenetet tartalmaz, amelyek feldobják a fejed.

Előnyei:

 • Nagy felbontású videók
 • Hiteles jelenetek, nincsenek forgatókönyvek és színpadi műsorok, tisztán valódi és valódi szex
 • Rendszeresen frissítve

CONS:

 • Az oldalnak nincs galériája

# 7 - ShioFuky  

shiofuky

A ShioFuky egy népszerű japán pornográf weboldal, amely nagy választékban kínál kemény pornográf videókat. 2012-ben elindították a weboldalt. Ha örömmel nézed, ahogy a japán babák hangot adnak, miközben felrobbantanak, imádni fogod ezt a helyet. Minden ShioFuky jelenetben legalább egy lövellt jelenet jelenik meg. A weboldalon több mint 2000 szexjelenet található. Az itt látható videók nagyfelbontásúak. A ShioFuky-nak több mint 50,000 XNUMX aktív felhasználója van, ami meghökkent.

Előnyei:

 • A szex jelenetek jó gyűjteménye
 • Nagyfelbontású videók
 • Cenzúrázatlan videók

CONS:

 • Reklámok jelenléte

# 8 - Pornó Braze   

pornbraze haza

A Porn Braze tartalmát elsősorban a japán felnőtt videóknak, vagy közismert nevén JAV-nak szenteli. Első látogatóként különféle ázsiai szépségek, iskoláslányok, családi tabufilmek és önstimuláló anyagok sokféle DVD-rippjének tanúja lehet. A Porn Braze számos nyugati országból származó, párás pornót is kínál. Tehát, ha Ön is a JAV és a nyugati alkotások rajongója, akkor határozottan a Porn Braze az új szabvány a pornográfiában.

Lépj keményen a Porn Braze teljes ismertetőjével.

Előnyei:

 • Teljes hosszúságú pornófilmek hatalmas gyűjteménye
 • Ingyenes tartalom
 • Jó webhelytervezés
 • Minőségi kategóriák kiválasztása
 • Nagy felbontású videók és filmek
 • Tartalmazza a nyugati pornográfiát
 • Van egy cenzúrázatlan szekciója
 • Jó mobil támogatás

CONS:

 • Elég rendetlen és szervezetlen
 • Előugró ablakok, szalaghirdetések, reklámok mindenhol
 • Nehéz navigálni

# 9 - SexTop  

sextop haza

A Sex Top hatalmas pornógyűjtemény-kosár lett, mivel az erotika rajongói szeretik, ahogy az oldal bemutatja kedvenc felnőtt videós szupersztárjaikat. Intenzív erekcióban lesz részed a sztárok ártatlan vonásaival és gőzerős képességeivel a hardcore és softcore szex terén. Ezenkívül a Sex Top több ezer teljes hosszúságú, nagy felbontású tartalmat kínál. Így a felhasználóknak soha nem okoz nehézséget álmaik JAV filmjének megtalálása az oldal áttekinthető és szemrevaló kialakításával. Ráadásul a Sex Top megörvendezteti rajongóit cenzúrázatlan pornókönyvtárával.

Itt van egy teljes SexTop áttekintés itt.

Előnyei:

 • Funkcionális és egyszerű oldaltervezés
 • Nagyfelbontású videók
 • Cenzúrázatlan és cenzúrázott szakaszok
 • Korlátlan streaming és letöltés
 • Teljes hosszúságú filmek

CONS:

 • Korlátozott cenzúrázatlan videók
 • Hiányoznak a webhely alapvető funkciói
 • Reklámok, előugró ablakok és átirányító linkek
 • Korlátozott videolejátszó funkciók

# 10 - Zenra 

zenra haza

A Zenra 2002-ben kezdte meg tevékenységét a pornóiparban; azonban számos változtatáson és fejlesztésen ment keresztül, mígnem 2013-ban elindított egy erősebb platformot. Ezzel az ezen a területen található előadók egyszerre amatőrek és profik az erotika területén. A sztárok hajlandóságot és vitalitást mutatnak be, hogy biztosítsák a kalandunkhoz szükséges tartalmat.

Kattintson az átfogó Zenra áttekintésért.

Előnyei:

 • Csodálatos JAV tartalom
 • Számos pornófülke közül választhat
 • Kiváló minőségű videók
 • Adjon előzeteseket és előzeteseket
 • Hatékony feliratok
 • Amatőr és profi sztárok
 • Nincsenek bosszantó reklámok

CONS:

 • Nincs interaktív funkció
 • Korlátozott letöltések

# 11 - TuktukPatrol   

TukTukpatrol fő

Thaiföld jól ismert exkluzív akcióiról és valódi aranybánya tartalmáról. TuktukPatrol.com mindig is az egyik thai pornó oldalam volt. Látogasson el oda, és szinte biztosan az egyik percben a város egyik népszerű auto-riksa vagy „tuk-tuk” lovaglása lesz, a másikban pedig egy szűk testű ázsiai dög. Ezen a weboldalon egy férfi lovagol körbe-körbe a kirakott "tuk-tukkjaival", ráüt és csábító dögöket vesz fel. Később visszaküldi őket a lakásába, ahol csavarhatja őket, mint egy kibaszott profi.

Előnyei:

 • A videók elsősorban full HD minőségűek
 • A tartalom kizárólag thai
 • A weboldal kialakítása érzékeny
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Nincs rendszeres frissítés
 • A képzip fájlok nem tölthetők le
 • Nincs próbaidőszakos ajánlat

# 12 - PopJAV  

popjav otthon

A PopJav.tv szolgáltatásai és webhelyfunkciói kiválóak. A pornórajongóknak egy kellemes napjuk lesz a PopJav több ezer filmjével, vágatlan anyagaival és szexuális amatőr filmjeivel anélkül, hogy bármit is kellene fizetniük. Azt is észre fogja venni, hogy a webhelyen és annak tartalmában való böngészés lényegesen egyszerűbb, mint a legtöbb más webhelyen. A reklámokon és néhány nyelvi hibán kívül mindenki élvezni fogja a PopJav utazását.

Olvassa el ezt a PopJav áttekintést.

Előnyei:

 • Hatalmas tartalomgyűjtés
 • Cenzúrázatlan anyagokat tartalmaz
 • Csábító pornósztárok
 • Jó design
 • Hasznos webhelyfunkciók

CONS:

 • Rengeteg hirdetés
 • Nincs pornósztár profilja
 • Kevés fordítási probléma

Utószó

Az ázsiai pornográfia a legkiválóbb a Model Media Asia prémium erotikus filmek lakhelyén. Az oldal lefedi az összes lehetséges rést és pornófétiseket. A pornórajongókat a dögös ázsiai modellek hatalmas tárháza várja, amelyek bemutatják a különböző kultúrákból származó ázsiai nők ügyességét, vonzerejét és csábító szépségét. Az oldal prémium szépségével és nagyszerű dizájnjával is csábítónak tűnik. A Model Media Asia egyedülálló és orgazmusos platformot tudott megtervezni.

Ezenkívül az oldal nagyszerű funkciókkal és különféle ajánlatokkal rendelkezik, így TV-műsorokat, évjáratokat és gyakori frissítéseket biztosít. A Model Media Asia kiváló minőségű anyagokat is biztosít a pornófanatikusoknak a legolcsóbb előfizetés ellenében. Bármilyen ázsiai szexkonyhát élvezhetsz a platformon kevesebb mint tíz dollárért. Élvezze a dögös ázsiai pornócsajok és a cenzúrázatlan nagyfelbontású erotika sorát egyetlen kellemes pornóhelyen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére