Frissítve: 28. június 2022

Vidám

& TOP-12 JAV és ázsiai pornóoldalak, mint az Avgle.net

Csatlakozzon most a Stripchat.com oldalhoz – ez egy nagyszerű alternatíva az Avgle számára! A legmenőbb ázsiai és nem ázsiai csajok élő webkamerákon!

Mutasson 12 alternatívát az Avgle.net számára

avgle haza

Az Avgle kissé egyedinek tűnik egy pornóoldal nevéhez képest. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a név jelent-e valamit, vagy mi. De az egyetlen dolog, amiben biztos vagyok, az az, hogy több ezer pornográfiát hozott, amelyektől izgalomtól táncolni fogsz. Igen, az Avgle nem elégszik meg kevesebbel; ezért a japán erotika sokasága tökéletes válasz a küldetésedre. A pornópolgárok gyönyörködnek az Avgle.net oldalon található, ingyenes, teljes hosszúságú, párás ázsiai kincsekben.

Hivatalos URL: https://avgle.net/

Valójában az ázsiai és japán felnőtt videós oldalak nem tudják, hogyan álljanak meg. Szinte minden nap új oldalak születnek a legfurcsább és legmenőbb pornófilmek megjelenítésére. Minden elérhető, és a csapkodás megállíthatatlan. Az Avgle viszont minden pornófanatikusnak megálmodja, hogy ázsiai pornót kapjon egy orgazmusos helyszínen. Nem csoda, hogy beleszeret az intenzív meglepetésekbe és a változatos nők vonzerejébe a platformon.

Üdvözöljük az Avgle-ben

A kezdeti részlet, amely gyorsan felkelti a figyelmét, az a webhely logója. Igen, tudom, mire gondol. Úgy néz ki, mint a Google-é, és ugyanúgy hangzik is, igaz? Megint nem értem, hogy az oldal mit sugall és mit ér el a nevükkel, de egy nagyszerű munkát végeztek, ha fel akarják hívni a figyelmünket. A színek megegyeznek a Google színeivel, piros, sárga, kék és zöld árnyalatokkal. Ezenkívül könnyen bezárhatja látásmódját, mert a logó az egyetlen színes részlet az egész webhely kialakításában.

Ezzel megértheti, hogy az Avgle egy egyszerű tartomány. Egy tipikus pornódomainhez hasonlóan abban a pillanatban, amikor az Avgle oldalon landol, semmi esetre sem gondolhat a rángatózásra. Az összes pornóanyag közvetlenül a szemed elé kerül. Sőt, az Avgle úgy döntött, hogy lazává és egyszerűvé teszi; talán az oldal készítői pontosan tudják, mire vágynak a látogatók, a pornóra. Ezért korlátlan számú és ingyenes pornót adnak nekünk. Köszi Avgle!

avgle lejátszási lista

Az Avgle elrendezése és kezdőlapja

Az Avgle úgy döntött, hogy olyan oldalt hoz létre, amely sötét és kellemes a szemnek. Ismét csak a webhely logójának színárnyalatait fogja látni. Minden más fekete és csipet fehér a szövegekben. Ezenkívül az oldal közepén egy jelentős keresőmotor található. Mellette található a Bejelentkezés és a Regisztráció gomb. Tehát, ha csatlakozni szeretne a teljes Avgle közösséghez, ezek a gombok az Ön számára vannak fenntartva.

A többi japán felnőtt videós webhelyhez hasonlóan az Avgle is minden pornóanyagot elérhetővé tett a nem japánul beszélő webhelyek látogatói számára. Bár néhány japán karakter található az oldalon, legtöbbjüket lefordították angolra. A pornórajongók azonban láthatják, hogy egyes részek még mindig japán nyelvűek. Jó dolog, lefordítottam őket, és rájöttem, hogy a webhely szegmensei videókból, lejátszási listákból, kategóriákból, címkékből és cenzúrázatlanokból állnak.

Ezenkívül a kezdőlap megjeleníti a legújabb, legnépszerűbb videókat és címkéket. Ezzel a rajongóknak többé nem kell kimozdulniuk a főoldalról, hogy a legújabb és legmenőbb trendeket kereshessék. A legfrissebb és ínycsiklandó finomságokat már bemutatták Avgle központi lakhelyén. Ha azonban fel akarja falni a teljes archívumot, akkor a szegmensek és szakaszok nagy segítségére lesznek, haver.

Reklámok itt-ott

Igen, tudom, hogy tisztában van azzal, hogy véleményeim általában reklámokat és egyéb fejlesztést igénylő funkciókat tartalmaznak. De legtöbbször az áttekintés utolsó részében beszélek róluk. Az Avgle-nél azonban úgy gondolom, helyénvaló azonnal elmondani. Igen, mindenhol vannak reklámok. Biztos vagyok benne, hogy nem fog meglepődni ezen a tényen, mivel az ingyenes webhelyeken a hirdetések valóban ingyenesek. A marketing dolgai mellett ezek a reklámok bizonyos értelemben tovább is tartották az oldalt és teljesítették.

Különben is, pornóoldal látogatójaként fel kell készülnie az Avgle hirdetéseivel. Igen, szó szerint felbukkannak az oldal oldalán, tetején vagy alján. A reklámblokkolók segítenek, de a bosszantó hirdetések továbbra is akadályozhatják. Minden egyes egérmutató és kattintás két vagy több szalaghirdetést jelenít meg egymás után. Nem csak ez, a reklámok is elérhetők minden erotikus film lejátszásakor vagy szüneteltetésekor. Valóban, ez az ingyenes pornóoldalak valósága.

Néhány hozzáférhető pornóhely azonban minimálisra csökkentette marketing és kereskedelmi tevékenységét. Tehát, ha néhány pornódomain képes rá, akkor az Avgle miért nem? Nos, az oldalnak bizonyos fontos okai lehetnek ezek mögött. Pornópolgárokként azt tehetjük, hogy élvezzük a tartomány többi ígéretes funkcióját. Sőt, együtt remélhetjük, hogy az egynapos Avgle meghallja vágyainkat, és korlátozza a felugró ablakokat.

avgle legutóbbi videók

Átlagos bélyegképek

Nagyra értékelem az Avgle eszközeit, amellyel egységes méretű bélyegképeket hoz létre. Bár nem ad mozgást, amikor az egeret körülötte mozgatja, mégis forró képeket kínál. Ezenkívül az Avgle megpróbált egy meglehetősen informatív miniatűrt készíteni. Ezért az előnézeteken található részletek közé tartozik a videó időtartama, címe, megtekintések száma és kedvelések. Az egyetlen funkció, ami aggaszt, az az, hogy a címkék teljes egészében japán karakterek.

Sajnos szinte minden videó leírása ebben a formátumban van. Nem árt azoknak a pornórajongóknak, akik tudnak japánul, de azoknak, akik nem; felhasználhat más értékes webhelyeket, és lefordíthatja a címeket, ha akarja. Összességében a miniatűrök nagyszerűek és egyszerre hasznosak. Remélhetőleg az Avgle javítani tudja ezt a funkciót.

Pornó címkék és kategóriák

Szerencsére Avgle nem felejtett el külön részt elkülöníteni a pornófülkéknek. Igen, különböző oldalak hajlamosak elfelejteni ezt a létfontosságú részt. Az Avgle meg akarja váltani magát ezen a területen. Az oldal készítői nem elégszenek meg egy szekcióval; ezért népszerű címkéket is biztosítanak a főoldalon. Ezzel a látogatóknak két választási lehetőségük lesz kedvenc fülkéik és fétiseik megkeresésére.

avgle népszerű címkék

A főoldalon található népszerű címkék a legmenőbb és legdivatosabb pornót kínálják, amely a legtöbb pornórajongót elragadja. A gyakori pornócímkék, amelyeket látni fog: amatőr, webkamera, JAV, cumshot, maszturbáló lány, nagy mellek, hármasban, kibaszott, anális, ázsiai, tini, házi készítésű és még sok más. Még jó, hogy a címkék angol nyelvűek. Tehát univerzális és könnyen érthető.

Másrészt a kategóriák rész is elragadtatja Önt. Az Avgle huszonnégy hatalmas kategóriát tartalmaz. Igen, az Avgle képes volt huszonnégy általános erotika fülkébe osztályozni és csoportosítani az anyagokat. Ezzel a pornósztár rész elérhető az oldal ezen részén. Nem csak ez, a kategóriák szegmensében szerepel a Cenzúrázatlan, Cosplay, Iskolás, Feleség, 3D, Amatőr, Tini és még sok más. Ezenkívül az oldal olyan ázsiai országokat is bevont a listába, mint Kína, Hongkong, Japán, Korea és nyugati helyek.

avgle kategóriák

Pornógyűjtés és élmény

A rendelkezésre álló információk alapján megbecsülheti, hogy az Avgle több százezer videót tartalmaz a teljes könyvtárában. Ezek a számok magukban foglalják az összes japán felnőtt videókat, klipeket, 3D anyagokat és VR pornófilmeket. Ezen kívül az Avgle-nek van egy tisztességes számú cenzúrázatlan filmje is. Természetesen élvezheti a szűretlen, szerkesztetlen és fedetlen erotika tárházát. Nem kell aggódnia az elmosódott vonalak és képpontok miatt; Avgle ért téged, haver.

A legfontosabb, hogy az Avgle-nek sok HD videója van. Körülnézve a miniatűröket, megfejtheti, hogy a videók jó minőségűek. A filmek MP4 fájlokba és más videoformátumokba is menthetők. A streamelés minősége is változhat, de eddig zökkenőmentes volt a megtekintési élményem, kivéve a reklámok meglétét. Élvezhet néhány egyszerű webhelyfunkciót is, mint például az egyes videók értékelése; ezért preferenciáitól függően kedvelheti vagy nem kedvelheti az erotikát. A rajongók Avgle linkeket is beágyazhatnak blogjaikba vagy közösségi média fiókjaiba.

avgle cenzúrázatlan

Forró ázsiai csajok

Ez az egyetlen dolog, amiben mindenki magabiztos; Az ázsiai csajok valóban gyönyörűek. Fogadok, hogy ezek a hölgyek az egyik jelentős ok, amiért sok pornórajongó szereti a japán felnőtt videókat. Szerencsére az Avgle a legdögösebb csajokat és sztárokat kínálja, amelyeket csak el lehet képzelni. A nőstények korukban, szépségükben és testfelépítésükben változatosak. A hölgyek többnyire 18-25 évesek.

Emellett önbizalmat és vonzerőt sugároznak, amikor a kamera előtt mutatják meg képességeiket. Láthatsz hatalmas és kicsi ciciket, nagy szamarakat, karcsú és forró testeket. Kétségtelen, hogy ezek a nőstények élvezik, hogy a vonzalom és a szerelem középpontjában állnak, és segítenek elérni a megérdemelt orgazmust. Élvezze a társaságukat ma, haver. Bizony, a fapping kiváló, és az elégedettség teljesül.

avgle képek

Az Avgle.net előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Egyszerű webhelytervezés
 • Több ezer pornógyűjtemény
 • Cenzúrázatlan anyagok
 • Felhasználóbarát felület
 • Teljes hosszúságú ingyenes filmek
 • Gyönyörű ázsiai csajok

CONS:

 • Tele hirdetésekkel
 • Korlátozott funkciók
 • Egyes címeket nem fordítják le angolra

Az Avgle.net-hez hasonló TOP-12 JAV és ázsiai pornóoldal:

# 1 - Zenra 

zenra haza

A Zenra 2002-ben kezdte meg tevékenységét a pornóiparban; azonban számos változtatáson és fejlesztésen ment keresztül, mígnem 2013-ban elindított egy erősebb platformot. Ezzel az ezen a területen található előadók egyszerre amatőrek és profik az erotika területén.

A sztárok hajlandóságot és vitalitást mutatnak be, hogy biztosítsák a kalandunkhoz szükséges tartalmat. Ezért a Zenra tele van maszturbációról, kemény szexuális kitörésekről, exhibicionizmusról, meztelenségről, kötekedésről és még sok más szexuális tevékenységről szóló videókkal.

Zenráról bővebben itt.

Előnyei:

 • Csodálatos JAV tartalom
 • Számos pornófülke közül választhat
 • Kiváló minőségű videók
 • Adjon előzeteseket és előzeteseket
 • Hatékony feliratok
 • Amatőr és profi sztárok
 • Nincsenek bosszantó reklámok

CONS:

 • Nincs interaktív funkció
 • Korlátozott letöltések

# 2 - Erito   

erito haza

Erito a legismertebb, hogy kiváló minőségű japán pornográfiát kínál, függetlenül attól, hogy milyen fétist vagy rést keres. Az oldal a legfrissebb és legjobb ázsiai pornográfiát kínálja, kiemelve a kemény tartalmat. Az extrém dörömbölés és rángatózás ízét megkapja Eritóban. Ezért, ha szereted megszerezni ezt a csúnya élményt, próbáld ki ezt a platformot. 

Tekintse meg az Erito teljes adatait ebben az áttekintésben.

Előnyei:

 • Kiváló minőségű tartalom
 • Hardcore pornográfia
 • Friss és naprakész
 • Cenzúrázatlan japán felnőtt videók

CONS:

 • Hiányzik a felirat
 • Kis tartalomkönyvtár

# 3 - JavSeen    

javseen haza

A JAVSeen beállítása egy kicsit más, mint a normál ingyenes videócső. Teljes hosszúságú ázsiai felnőtt filmekre és japán DVD-fájlokra specializálódtak, akárcsak más JAV-oldalak. A más csöveken talált wanker- és vállszélességek tipikus miniatűr nézete helyett az előtérben lévő fényképek a platformon közzétett legújabb JAV -filmek borítóit jelenítik meg.

A JavSeen teljes webhelyértékelése.

Előnyei:

 • Napi frissítések
 • Nagyszerű weboldal tervezés
 • JAV tartalmak hatalmas gyűjteménye

CONS:

 • Van hirdetése
 • Néhány rossz minőségű tartalom

# 4 - PopJAV   

popjav otthon

A PopJav.tv szolgáltatásai és webhelyfunkciói kiválóak. A pornórajongóknak egy kellemes napjuk lesz a PopJav több ezer filmjével, vágatlan anyagaival és szexuális amatőr filmjeivel anélkül, hogy bármit is kellene fizetniük. Azt is észre fogja venni, hogy a webhelyen és annak tartalmában való böngészés lényegesen egyszerűbb, mint a legtöbb más webhelyen. A reklámokon és néhány nyelvi hibán kívül mindenki élvezni fogja a PopJav utazását.

Olvassa el ezt a PopJav áttekintést.

Előnyei:

 • Ingyenes JAV oldal
 • Hatalmas tartalomgyűjtés
 • Cenzúrázatlan anyagokat tartalmaz
 • Csábító pornósztárok
 • Jó design
 • Hasznos webhelyfunkciók

CONS:

 • Rengeteg hirdetés
 • Nincs pornósztár profilja
 • Kevés fordítási probléma

# 5 - TokyoBang  

TokyoBang fő

Ha kíváncsi a gyönyörű ázsiai kurvákra, akik élvezik a kibaszott és dörömbölést, látogasson el a TokyoBang oldalra, és nézzen szexi kurva csajos filmeket. Ezen az oldalon minden bizonnyal több száz lenyűgöző szépséget és vadvirágot talál, akik arra várnak, hogy kapcsolatba lépjenek, ölelkezzenek és szexeljenek veled. Nincs vita arra vonatkozóan, hogy a TokyoBang valóban egy rendkívüli japán nőre vágyó, kemény-merev fasz birodalom.

Íme egy TokyoBang ismertető.

Előnyei:

 • Csodálatos tartalom és videók
 • Számos bónusz weboldal
 • Vannak cenzúrázatlan videók

CONS:

 • Nincs elérhető felirat
 • A tartalom nem kizárólagos

# 6 - R18  

r18 japán pornó

Az R18 egy fantasztikus pornó weboldal, amely ingyenes hozzáférést tárol a JAV videókhoz. Továbbá bérelhet vagy vásárolhat teljes hosszúságú pornó videókat a legnépszerűbb pornó színésznőktől és amatőr modellektől. Ez a weboldal több mint százezer mintavideót tartalmaz ingyenesen, és becslések szerint 243,000 XNUMX DVD -anyagot nézhet meg. Valóban kiválaszthatja kedvenc videóit hatalmas gyűjteményéből, beleértve a különböző műfajokat, típusokat, használt jelmezeket, témákat és még sok mást.

Kattintson ide az R18 teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Több ezer JAV pornó DVD áll rendelkezésre
 • JAV VR videók ezrei élvezhetők
 • Hentai filmek száz gyűjteménye
 • Videókat tölthet le vagy kölcsönözhet
 • Speciális keresési, szűrési és rendezési funkciók állnak rendelkezésre
 • Támogatja a mobil böngészést

CONS:

 • Néhány tartalom drága
 • Cenzúrázott videók

# 7 - AllJapanesePass  

AllJapanesePass videó

Az AllJapanesePass exkluzív tartalmat kínál mindannyiunk számára – mindenkinek megadja a megérdemelt örömet. Az oldal Japán legelfogadhatóbb, otthon termesztett erotikáját kínálja közvetlenül az Ön küszöbén, a világ legkiterjedtebb gyűjteményével az autentikus japán mocsokról. Jelenleg az AllJapanesePass gyűjteménye több mint 5 ezer videót ért el. Mindezek a videók úgy futnak, mint egy filmhosszúság.

Íme az AllJapanesePass teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Exkluzív japán pornó
 • Rendszeresen frissít
 • Több bónusz pornó oldallal rendelkezik

CONS:

 • A modellel kapcsolatos információk korlátozottak
 • A videó jeleneteivel kapcsolatos leírások nem állnak rendelkezésre

# 8 - Pornó Braze    

pornbraze kategóriák

A Porn Braze tartalmát elsősorban a japán felnőtt videóknak, vagy közismert nevén JAV-nak szenteli. Első látogatóként különféle ázsiai szépségek, iskoláslányok, családi tabufilmek és önstimuláló anyagok sokféle DVD-rippjének tanúja lehet. Miközben az ázsiai és japán erotikus dolgokra koncentrál, a Porn Braze számos nyugati országból származó, párás pornót is kiszolgál. Tehát, ha Ön is a JAV és a nyugati alkotások rajongója, akkor határozottan a Porn Braze az új szabvány a pornográfiában.

Lépj keményen a Porn Braze teljes ismertetőjével.

Előnyei:

 • Teljes hosszúságú pornófilmek hatalmas gyűjteménye
 • Ingyenes tartalom
 • Jó webhelytervezés
 • Minőségi kategóriák kiválasztása
 • Nagy felbontású videók és filmek
 • Tartalmazza a nyugati pornográfiát
 • Van egy cenzúrázatlan szekciója
 • Jó mobil támogatás

CONS:

 • Elég rendetlen és szervezetlen
 • Előugró ablakok, szalaghirdetések, reklámok mindenhol
 • Nehéz navigálni

# 9 - BukkakeMost 

bukkakenow fő

A Bukkake Now egy japán pornó weboldal, amely a Bukkake fogalmát használja elsődleges tartalomként. Valójában a bukkake egy szexuális kifejezés, amely eredetileg Japánból származik. Tehát számítson a legforróbb ázsiai csibékre, amelyeket rengeteg magömlés borít. Valójában ezek a japán cukik más szintre emelik a „Bukkake” -t.

Kattintson a BukkakeNow teljes ismertetéséhez.

Előnyei:

 • Csodálatos mellek jelenetek és tevékenységek
 • Napi frissítéseket tartalmaz

CONS:

 • A tárgyalás korlátozott ideig tart
 • A jeleneteknek nincs leírása

# 10 -  JAVHiHi 

JAVHiHi filmek

2005-ben, amikor a JAVHiHi megkezdte működését, továbbra is fenntartotta hűséges felhasználói érdeklődését, és nagy figyelmet keltett az új rajongók körében. Azóta a JAVHiHi már több ezer japán stílusú pornót ad közösségének, nagy felbontású felbontással és cenzúrázatlan jelenetekkel. Jelenleg azt állítják, hogy több mint 6 millió megtekintésük van havonta, és ez a statisztika hónapról hónapra emelkedik.

Ellenőrizze a JAVHiHi áttekintését.

Előnyei:

 • Rengeteg kategória van benne
 • Hatalmas pornósztár adatbázis
 • Kiváló minőségű videók
 • Az adatfolyam zökkenőmentes, nincs késés
 • Cenzúrázatlan tartalom
 • Kiváló felhasználói élmény mobil és asztali verziókban egyaránt
 • Eredeti ázsiai modellek

CONS:

 • Alapvető keresési funkció
 • Kevés SD minőségű videó
 • Nincs letöltési lehetőség

# 11 -  Kis ázsiaiak 

kis ázsiaiak haza

A LittleAsians egy prémium JAV-oldal, amely Japán egyedi, egzotikus szépségeit mutatja be. Más mainstream pornósztárokkal ellentétben ezeknek a lányoknak nem a legnagyobb nevei a felnőtt szórakoztatóiparban. Mindazonáltal elsőrangú képességekkel születtek az ágyban. Valójában pompás és aranyos személyiségük megtéveszti őket azzal, hogy azt gondolják, hogy ártatlanok és pezsgők. De ha meglátnak egy kakast, ezek a kisázsiai lányok egy pillanat alatt brutális szexgépekké változnak. Senki sem tud ilyen teljesítményt megvalósítani, csak a japán lányok!

Tovább a kis ázsiaiakról.

Előnyei:

 • Minden cenzúrázatlan tartalom
 • Rendelkezésre áll előnézetek
 • Elképesztő kategóriaválasztás

CONS:

 • Nem lehet letölteni
 • Nincs megjegyzés funkció

# 12 - 91Porn

91pornó főoldal

A 91porn az igazi kínai/ázsiai pornó otthona. Minden, amit itt élvez, tiszta amatőr erotika. A 91porn lehetővé teszi a pornórajongók számára, hogy felfalják gyűjteményét, és csodálatos szexuális kitöréseket nézzenek meg. Az oldal ingyenesen streamelhető, de a rajongóknak itt-ott meg kell küzdeniük a reklámokkal. Azonban minden csodálatos meglepetésével a 91porn valóban kitűzte a célját egy olyan domain létrehozásával, amely kizárólag valódi és valódi pornót közöl.

Előnyei:

 • Különféle házi készítésű anyagok
 • Sok elérhető funkció
 • Nincs puffer és késések
 • Hatalmas amatőr gyűjtemény
 • Az arcokat a "forró résznél" láthatja.
 • Azonnal töltse fel pornóanyagait

CONS:

 • Reklámok
 • A webhely kialakítása még fejlődhet
 • Fizessen a tartalom letöltéséért

Következtetés

Minél több webhelyet ellenőriztem, annál inkább rájöttem, hogy a pornó elérhető és erős. Igen, az Avgle.com-hoz hasonlóan az oldal is némi változást hozott hangulatunkban és szexuális kalandozásunkban. Valójában a rajongók örülnek az olyan oldalaknak, mint az Avgle, akik nagylelkűen kínálnak ingyenes, teljes hosszúságú erotikát. Ezzel a fapping kielégítő és függőséget okoz. Az Avgle soha nem fog kérni, hogy fizessen semmit; ezért az oldal azt akarta, hogy minden pornórajongó élvezze és felfalja ázsiai pornógyűjteményét.

Azonban nem minden oldal rózsás és tökéletes. Itt, az Avgle-nél is foglalkoznia kell a reklámokkal és a különféle felugró videó ablakokkal. Ha ezzel megegyezik, gyorsan megragadhatja és élvezheti az Avgle.com ígéretes szolgáltatásait. Tagadhatatlan, hogy az erotika párás, az ázsiai hölgyek pedig kanosak. Sőt, az oldal különféle cenzúrázatlan filmeket, 3D-t és virtuális valóságú pornót kínál. Valóban, minden itt van. Csak mélyebbre kell ásnod, haver. Az Avgle jelentős fülkéket tartalmaz, amelyeknek olyan nehéz ellenállni. Tehát ragadja meg az üzletet, és csapjon le, amilyen keményen csak tud az Avgle.com segítségével.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére