Frissítve: 23. január 2022-án

TheYNC Review

& TOP 12 extrém pornó és egyéb amatőr pornóoldal, hasonló az theync.com-hoz

Mutass 12 alternatívát a TheYnc.com számára

A YNC fő

A bizarr és felháborító események kombinációja világszerte mindenkit éjszakai rémületbe keverhet, és pontosan ez történik a TheYNC furcsa esemény-mix gyűjteményével. Az amatőrök rettenetesen gonosz – vagy hihetetlenül csodálatos – szexuális kalandjait bemutató, kemény felvételek mind az interneten vannak. Ezen a weboldalon minden olyan megdöbbentő és borzalmas tevékenységet, amelyről nem tudósítanak a televíziós hírek, folyamatosan frissítjük, hogy szemtanúja legyen.

Hivatalos URL: https://theync.com/

Maradjon távol ezektől az oldalaktól, ha savanyú a gyomra, vagy megveti a brutalitást és a torz videofelvételeket. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy sok olyan ember van, aki eléggé elcsavarodott vagy hanyag ahhoz, hogy örömet szerezzen az ilyen cselekedetekben. Lényegében nincs harmadik lehetőség; vagy hajlandó vagy a platform dolgaira, vagy nem.

Világon kívüli tartalom a TheYNC-től

Mindenki látott már olyan dolgokat a Youtube-on és hasonló online hálózati platformokon, amelyek szörnyű szerencsétlenségeket, gyilkosságokat és közösségi erőszakot mutatnak be. Még több hölgyet is láttam, akik darabokra tépték egymást, és sok egyéb bizarr szar a sötét hálón lapul. Persze nem mindenki szeretné látni ezeket a szarokat, de ezek a felkavaró klipek bizonyos közönség körében népszerűek. Valójában a legkedvesebb tanúik közé tartozik a részeg hölgyek közötti verekedés és a brutális járműbalesetek.

A YNC egy olyan webhely, amely a világ legrosszabb morbid és legzavaróbb tartalmait tartalmazza. Itt is sok a pornográf klip, de furcsa módon mindig is a bizarr és gagyikon volt a hangsúly. Más szóval, ha soha nem volt „dolga” a vérontással és a gyilkossággal kapcsolatban, azt javaslom, maradjon távol ettől a webhelytől.

Az oldal böngészése közben egyértelmű, hogy a „furcsa” embereket szolgálja ki, akik a valaha nyilvánosságra került legkiterjedtebb szörnyű felvételeket szeretnék látni. Lefogadom, hogy ez az oldal nem egy kényes szellemnek készült. Szóval, ha nem szereted az erőszakos cselekedeteket, ismétlem, ha még teheted, szállj ki belőle. Azok azonban, akik érdeklődnek az ijesztő vagy borzasztó tartalmak iránt, és akiket könnyű kirángatni, rengeteg anyagot találnak az interneten. Van néhány véletlenszerű mocskos videó is, szóval készülj fel mindenre, ami felmerülhet.

A TheYNC felhasználói élménye és tervezése

A YNC szerepelt

Annak ellenére, hogy a TheYNC egy ingyenes szexuális közösség, a honlapja meglehetősen kifinomult. Ennek az oldalnak a használata gyerekjáték a letisztult dizájn és a nézők számára könnyen navigálható. Annak ellenére, hogy vannak hirdetések ezen az oldalon, nem túl zavaróak. Ha ki akarja hagyni a hirdetéseket, frissíthet a szolgáltatás fizetős verziójára.

Ezeknek a bejegyzéseknek a többségét grafikus jellegű, brutalitású és pornó klipek teszik ki. Ha ezt megtette, találkozni fog a platform kiemelt klipeivel és fotógalériáival. Ez egy hasznos erőforrás, amely kezelhető szakaszokra van lebontva. Itt külön szakaszokat talál a prémium videókhoz, a hollywoodi kapcsolatokhoz, a Snap klipekhez és más tartalomhoz. Ezen alternatívák némelyike ​​más webhelyekre is eljuthat. Az ingyenes áruk a jövőben elérhetőek lehetnek, de lehet, hogy nem, ezért ez egy kockázatos fogadás.

Alatta a videókkal kapcsolatos alkategóriák listája található. Más felnőtteknek szóló webhelyekkel ellentétben ez a webhely jellegzetes anyagokkal rendelkezik, így ezek az alkategóriák kiemelkednek. A videotartalmak a kategóriák használatával csoportokba szűrhetők, például vidám, verekedés, obszcén, gyilkosság, veszélyes események stb. A nézők ide nem menthetnek klipeket vagy képeket; csak multimédiás szerveren tudták streamelni őket.

A YNC tartalma

Nagy felbontású pornó

A YNC pornó

Jó, hogy ezen a webhelyen van egy külön terület a felnőtteknek szóló videók és a nagyfelbontású felvételek számára. Ahelyett, hogy az irreleváns tartalmak között gázolna, áttérhet az intenzív és nyers pofátlan videóklipekre. A szexvideók elképesztő számú HD-verziója érhető el az interneten. A rendszer azonban átirányít egy „Faapy” weboldalra, ahol előfizetést kell fizetnie a minőségi klipek streameléséhez. A felnőttfilmekben itt is találhatunk elég hátborzongató és különös baromságokat. Valójában a TheYNC böngészésekor pszichológiailag készen kell állnia a streamelésre, mert mindig vannak furcsa tartalmak, bárhová is megy. Hogy őszinte legyek, még hosszan folytathatnám ezt a weboldalt; azonban egyelőre bezárjuk a poklot, és hagyjuk, hogy személyesen tapasztalja meg.

Földalatti

A YNC a föld alatt

Ezen a weboldalon található egy alvilági rész, ahol a fejlesztők több speciális, felnőtt tartalmú klipet helyeztek el az előfizetők számára. A weboldal készítői úgy vélik, hogy felhasználóik diszkréten generálnak ilyen klipeket. Ezért rengeteg vágatlan és hátborzongató erotikus cselekményt fedezhet fel ezen a platformon. Egy szokatlan és lenyűgöző hardcore smuth videó található az "Underground"-on. Ehhez a részhez azonban fizetős előfizetés szükséges, mielőtt hozzáférhetne. Minden bizonnyal az Undergroundban sok eredeti és dögös házi készítésű anyag található, ezért nagyon kérem, hogy nézze meg.

blogok

A YNC blogoldala az illegális akcióknak és a vérontásnak szentelődik. Számíthat rá, hogy rengeteg megerőszakolt klipeket, szexuális visszaélésről szóló videókat, vérfertőzést és bűnügyi felvételeket fog látni a TheYNC-n. Biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb választékban lesz részed, mint a felnőtteknek szánt tartalomra rántva. Az oldal tulajdonosai valószínűleg a romantika, a bűnözés és az extrém brutalitás megszállottjai.

Ha rákattint erre a linkre, a BustedLocals weboldalra jut, ahol bizarr történeteket olvashat az ártatlanokat megkárosító betegekről, a lányaik megerőszakolásáról és számos furcsa dologról. Mivel ezeknek a bejegyzéseknek a többsége sértő az átlagember számára, kizárólag pszichológiailag egészséges embernek ajánlom őket. Ellenkező esetben végtelen éjszakai rettegésben lesz része.

Ingyenes bónusz oldalak

A YNC funkció

A TheYNC-nél elérhető pornó weboldalak többsége teljesen ingyenes. De természetesen továbbra is vannak olyan harmadik felek webhelyei, amelyek díjat számítanak fel a hozzáférésért. A tartalom nagy részét az Egyesült Királyság tiltólistán szereplő klipjeinek szentelik, míg mások a meztelenségre és a neves hírességek erotikus kazettáira specializálódtak. Ha felkeresi a TheYNC Gore webhelyét, az elképzelhető legszörnyűbb és legundorítóbb tartalmat fogja találni. Ezen a weboldalon rengeteg grafikus és felkavaró kép és videó található. Tehát, ha nem érdekli az ilyen anyagok megtekintése, ne böngésszen ezen az oldalon. Maradj távol, ha még teheted.

Fórumok

Eltekintve azoktól a bizarr dolgoktól, amelyekkel ez az oldal büszkélkedhet, a TheYNC-előfizetők a fórumon keresztül is kommunikálhatnak egymással. A fórum lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beszélgetést kezdeményezzenek egymással egy vitaszál közzétételével. A közösség használatával a tagok feltehetik aggályaikat, elmondhatják véleményüket, vagy válaszolhatnak a webhely funkcionalitásával és tervezési hibáival kapcsolatos kérdésekre. Bónuszként a felhasználók megoszthatják gondolataikat a cuccokkal kapcsolatban is. A fórumnak van egy külön szála is UserUploads néven, ahol az egész TheYNC közösséget segíti a felhasználók által generált tartalmak népszerűsítésében. Itt mindenki megoszthatja és közzéteheti személyes dolgait önkéntesen.

A YNC különleges tulajdonságai

 • Egyedi témák

A YNC egy egyedülálló platform. Mindezek előtt már túl sok furcsa és megdöbbentő weboldalt tapasztaltunk. Azonban most először találkoztam ehhez hasonlóval. Persze a közönségnek csak egy kis százaléka élvezi a csúnya és brutalitással teli grafikus klipeket. De itt a legtöbb ember élvezi az ellenségeskedést és a szabálytalanul cselekvő egyéneket. Ebben az esetben a TheYNC jó választás lehet számodra, ha valamelyest szexuális ragadozók vagytok, akik éhesek a nem hagyományos pornóra.

 • Lanyhuló

A nézőknek lehetőségük van megjelölni azokat a videókat, amelyek megsértik vagy kényelmetlenül érzik magukat. De mivel ez a TheYNC, határozottan nem javaslom, hogy ne tegye, mivel előfordulhat, hogy az ezen az oldalon közzétett összes jelentést jelenti. Számos házi készítésű felnőtt videó található, és minden nap újabbak kerülnek be, így soha nem fogy ki a szórakoztatáshoz szükséges anyagokból.

 • Keresés és rendezés

A felhasználók szabványos szűrővel és rendezési funkciókkal rendelkeznek, amelyek segítségével új szexuális anyagokat kereshetnek, amelyek megfelelnek a preferenciáiknak. Most gyorsan leszűkítheti, amit látni szeretne, és kihagyhat minden értelmetlen dolgot. A tartalom nagy része csúnya, és felkavaró érzést kelthet böngészés közben. Tehát jobb, ha a szortírozási funkciót használja a probléma csökkentése érdekében. Emellett előfizetési csomagok állnak rendelkezésre azok számára, akik szeretnék elkerülni, hogy a hirdetések megzavarják őket.

Ingyenes és prémium tagság a TheYNC-ben

A YNC regiszter

Jelenleg a TheYNC-nek két előfizetési lehetősége van. Az első egy ingyenes tagság, ahol 1-től 20-ig különböző rangokba sorolhatók. Ingyenes fiókkal kifizetéseket és jelvényeket gyűjthet az oldal használata közben. A regisztráció nem tartalmazhat fárasztó folyamatot. Csak egy hiteles bejelentkezési adatokra és egy legális e-mail fiókra van szükség.

A második típusú tagság az Underground előfizetés lenne. Ennek használatával egy napos hozzáférést kell fizetnie 1.99 dollárért, és később tíz csodálatos exkluzív videót élvezhet a földalatti tartalmaiból. De ha szeretné élvezni a földalatti tartalom egy hónapos streamingjét, csak 9.99 dollárért frissíthet havi előfizetésére. Addigra 1 és 30 között lehet rangsorolni, és bónuszokat, nyereményeket, dupla kifizetést, jelvényeket és reklámmentes böngészést élvezhet.

Eközben csak egy kis emlékeztető, annak ellenére, hogy ez az oldal kemény és bizarr tartalommal rendelkezik, a TheYNC mindent megtesz, hogy fenntartsa azokat a szabályokat, amelyek tiszteletteljes viselkedésen belül tartják a közösséget. Ellenkező esetben el lesz tiltva az oldal használatától.

A TheYNC népszerűsége mögött

A legtöbbet megvitatott YNC

Sokak számára a TheYNC a betegek menedékhelye, napi frissítésekkel számtalan szörnyű gyilkosságról, tragédiáról és egyéb szerencsétlenségről. Ha a félelmetes szar túl sok lesz, gyorsan váltson a mulatságos szarra és a rejtett felnőtt szórakoztató jelenetekre, hogy elengedje a dühöt a világszerte zajló élethű eseményeken.

Ezen a weboldalon minden szokatlan, mulatságos és hihetetlenül ellentmondásos. Könnyebb is kapcsolódni hozzá, mert valódi egyéneket ábrázol „tényleges” jellemzőikkel, nem pedig saját maguk megváltoztatott verzióival. Ha csatlakozol, számos mazochistához férhetsz hozzá, akik osztják kegyetlen szexuális szükségleteidet, és őszintén tudnak veled beszélgetni dolgokról.

Okok, amiért nem szerettem a YNC-t

TheYNC underground videók

Jelentős a nem pornográf erőszak és véres erőszak az oldalon, de még mindig szörnyű látni könyörtelenül lemészárolt egyéneket. Sokaknak ez nem fog tetszeni, és aki nem tudja kezelni a szexuális anyagaikban látható vérontást, az keressen máshol. Természetesen a TheYNC nem igazodik az Ön preferenciáihoz, mert ez az oldal teljes koncepciója. Ezen kívül néhány hirdetés található az oldalon, amelyek közül több webhely URL-jeként van álcázva, és átirányítja Önt harmadik felek oldalaira. Senki sem szeretné, ha nem kapcsolódó webhelyekre küldenék, amikor extra véres dolgokat keresnek. Lehet, hogy a YNC-nek néha ezen kellene dolgoznia.

A YNC előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Szabad hozzáférés
 • Bónusz oldalak
 • Aktív tagok
 • Tökéletes az extrém pornó szerelmeseinek
 • Amatőr tartalom
 • Bizarr témák bőven vannak

CONS:

 • Nem tipikus webhelytartalom
 • Néhány rossz minőségű videó
 • A pornó nem kizárólagos

A TOP 12 extrém pornó és egyéb amatőr pornóoldal, hasonló az Theync.com-hoz:

# 1 - Twisted Pornó

TwistedPorn

A TwistedPorn a felnőtt videók kategóriáinak széles skáláját kínálja, köztük számos független filmkészítőt és sikeres és elismert felnőtt szórakoztató stúdiókat. A gyönyörű figurákon és a róka hölgyeken kívül az izgalom hihetetlen szelleme is van itt. Itt minden, a videóktól és a képektől kezdve, kicsit kimegy a kezéből, mint a többi felnőtt oldal.

Előnyei:

 • Több száz házi szexvideó
 • Exkluzív, vitatott videók
 • Könnyen használható

CONS:

 • Elégedetten nagy mennyiségű erőszakkal
 • A keresési módszerek korlátozottak

# 2 - Anyátlan

Anyátlan

Az Motherless egy furcsán híres, szinte mainstream pornó weboldal, amely úgy tűnik, az áttörés határán van. Ez a webhely kétségtelenül egyedülálló és nagyon sok szempontból különös a többi ingyenes pornó weboldalhoz képest. Persze, mondhatod, hogy olyat, amit még soha nem láttál - elsősorban amatőr tartalommal, de furcsán elkészítve.

Természetesen az Anyát nem mindenki ízlése. Gyomorra van szüksége ahhoz, hogy foglalkozzon a dolgaival, beleértve az incestet, a scat -ot, a kínzást, a székletet és még sok mást. Remek gyűjteményük van, ha van fétis az ilyen műfajhoz. Ne aggódjon azonban a jogi feltételek miatt; minden, amit a Motherless.com oldalon lát, tisztán törvényes, és nem tolerál semmit, amit a törvény tilt.

Kattintson ide a Motherless teljes áttekintéséhez.

Előnyei:

 • Fantasztikus tartalomarchívum
 • A videók és képek gyűjteménye hatalmas
 • A pornók valóban amatőrek, és nincsenek forgatókönyvek

CONS:

 • A rendezendő szolgáltatások korlátozottak
 • A hirdetések elég sokak
 • A videók minősége az átlagos szint

# 3 - TrueAmateurs

TrueAmateurs

Azoknak az embereknek, akik hiteles amatőr párokat keresnek, akik személyesen forgatják magukat intim vagy kemény szex közben, a TrueAmateurs.com biztosan pontosan azt fogja adni, amire szüksége van. 2017 óta, az indulás éve óta az oldal frissítette a webhely felületét és dizájnját, hogy első kézből, friss élményt kínálhasson a felhasználóknak. Legyen tag most, és fedezze fel az amatőr pornó számos kategóriáját, és azonnal oldja meg a stresszt azáltal, hogy megrántja.

TrueAmateurs értékelés itt.

Előnyei:

 • A HD minőségű videók gyakran frissülnek
 • A kemény pornó videók kizárólag nézhetők
 • A weboldal jellemzői és kialakítása egyszerű megérteni
 • Felhasználóbarát felület, amely segít a felhasználóknak a kategóriák, értékelések, kedvencek, szűrők és alapvető keresési funkciók egyszerű navigálásában.

CONS:

 • A modell indexe nem nyújt információt róluk

# 4 - YourAmateurPorn

YourAmateurPorn

A YourAmateurPorn platform egy pornográf oldal, amely 2006 óta működik. Azóta a webhely rendszeresen készít lenyűgöző kezdő pornográf tartalmakat, amelyeket a kukkolók és a perverzek szívesen néznének ravaszul. Kétségtelen, hogy a felhasználók soha nem fognak csalódni, ha egyszer megnézik a kiváló szex klipek hatalmas készletét. A YourAmateurPorn webhelye meglehetősen olcsó, és egyszerűen regisztrálható. Ez nem fogja igénybe venni az energiád nagy részét. Valójában rengeteg javaslatot fog kapni másoktól, hogy látogassa meg az oldalt, és élete során biztosan soha nem fogja megbánni.

Előnyei:

 • Amatőr szexvideók és más kategóriájú anyagok kiterjedt könyvtára
 • Tartalmuk rendszeresen frissül

CONS:

 • Néhány videó rövid
 • Csak néhány videó található nagy felbontású minőségben

# 5 - MyLust

vágyam

A MyLust egy nagyszerű platform amatőr videók megtalálására, és nincs helye semmilyen professzionális pornónak. A legtöbb tartalom itt tiszta vágy a párok, csoportok és az önszeretet között. A legjobb dolog ezen az oldalon az, hogy minden hozzáférést kaphat erotikus videóanyagaihoz, anélkül, hogy egy fillért sem költene. Mindössze annyit kell tennie, hogy feküdjön le, lazítson, és nézze a legszebb lányokat, akik érzéki tevékenységeket végeznek az Ön örömére. A dolgok mindenki számára egyszerűek, mert a MyLust webhely egyszerű navigációt és egyszerű kialakítást alkalmaz, hogy a felhasználók kényelmes böngészési élményt nyújtsanak.

Nézze meg MyLust áttekintés.

Előnyei:

 • Minden videó szabadon hozzáférhető
 • A tartalom kategorizálva van, így könnyű keresési funkciót biztosít
 • A videók valódiak és hitelesek

CONS:

 • A videók nem tölthetők le
 • A nagy felbontású minőség korlátozott

# 6 - HiddenVoyeurSpy

HiddenVoyeurSpy

A Hidden Voyeur Spy, egy olyan weboldal, amely hosszú évek óta működik, és ígéretet tesz arra, hogy a titkos kukkoló és a rejtett szexuális kamerás filmek tekintetében a legjobbak között lesz. Ezt tartják az egyik hihetetlenül kedvenc úti célnak elsősorban az interneten az ilyen típusú tartalmak miatt. Ha úgy tűnik, hogy érdeklődik, akkor ez lehet a legjobb hely. A legújabb epizódokat rengetegen mutatják be, és bár néhány videó kiállítási stílusú, kevés a külső szexuális cselekményekből.

A platform felső szélén az idő nagy részét azzal tölti, hogy közvetlenül hozzáfér a legmagasabb minősítésű anyagokhoz, a legújabb videókhoz és a felhasználók által leginkább látott feltöltött videókhoz. Az anyag színvonala és időtartama videónként eltérő, amit a legtöbb felhasználó várhatóan látni fog, mivel ez az oldal elsősorban a kezdő kukkoló tartalomról szól.

Előnyei:

 • Hiteles és legális oldal kukkoló pornó videókhoz
 • Naponta frissíti a tartalmat
 • A videók minősége elsősorban kiváló

CONS:

 • A rendelkezésre álló klipek egy része rövid
 • A fórum nem érhető el

# 7 - HomeMoviesTube

HomeMoviesTube

A HomeMoviesTube egy tökéletes platform, amely kiemeli az amatőr pornográf videókat. A hatalmas közönség számára láthatóan nagy rugalmasság miatt világszerte sokan pártfogolják ezt a platformot. A HomeMoviesTube sokkal hagyományosabb szolgáltatásokat kínál számos más amatőr pornówebhelyhez képest. Ez a platform hűséges az anyagához, mentes a sémáktól és a szaroktól, és elkötelezett aziránt, hogy csak amatőr tartalmat biztosítson. Mivel az oldal kiváló szexvideók széles választékát és nagyszerű kategóriákat kínál minden napra, joggal mondhatja, hogy kiváló kezekben vagy.

Vessen egy pillantást HomeMoviesTube áttekintés.

Előnyei:

 • Forrás valódi amatőr videók
 • Rengeteg szexuális tartalom ingyen
 • Rendszeres frissítések és videók feltöltése

CONS:

 • A hirdetések rengetegek és idegesítőek
 • A fizetős felhasználók kiváló minőségű felbontású videókat tekinthetnek meg

# 8 - Fuqer

Fuqer

A legjobb amatőr pornó videókhoz való ingyenes hozzáférés álom, amelyet mindannyian meg akarunk tapasztalni. Még jó, hogy Fuqer megment. Ezt az oldalt világszerte ismerték, és hatalmas hírnévre tett szert vitathatatlan szolgáltatása és mindenki számára kínált funkciói révén. Az ingyenes amatőr pornóval feltöltött oldal fenntartja mottóját, és olyan videókat kínál, amelyek soha nem okoznak csalódást.

A honlapját tekintve könnyedén elmondhatja, hogy a kiváló webhely mögött álló emberek életüket annak szentelték, hogy esztétikus megjelenésűek legyenek. Kevés kategória közül választhat, beleértve a legújabbat, a népszerűt, a legjobban értékeltet, a véletlenszerűt, a szexi fotókat és az élő szexet.

Itt van egy Fuqer-értékelés.

Előnyei:

 • Van egy nagy gyűjteménye amatőr vanília pornók
 • A videók rendezése az oldal kiváló tulajdonsága
 • Erotikus fotók állnak rendelkezésre a gyűjteményben
 • Az amatőr pornó megtekintéséhez regisztráció nem szükséges
 • További előnyök a regisztrált tagok számára
 • Különféle tartalmak közül lehet választani
 • Hatalmas könyvtár amatőr videotartalmakkal
 • A videók többsége kiváló minőségű
 • Vannak elérhető videók, amelyek hosszúak

CONS:

 • A videók letöltéséhez regisztrációra és fiók létrehozására van szükség
 • A videók többsége átlagos hosszúságú

# 9 - Újoncok

NewbieNudes

Már a névből is utalhat arra, hogy mit kínál ez az oldal hatalmas közönségének. Technikailag a Newbienudes egy közösség tele amatőr aktokkal és videókkal. Bárhol is tartózkodik ezen a világon, szívesen csatlakozhat, és elküldheti szexuális tartalmait szerte a világon. A sokak által a világ legjobb amatőr meztelen közösségeként elismert Newbienudes kollekciók széles skáláját kínálja napi szexuális vágyainak kielégítésére. Tökéletes azoknak a szexuálisan erotikus egyéneknek, akik kimerültek az interneten található pornográf forgatókönyvekben.

A Newbienudes összes tartalma házi készítésű, és a softcore tevékenységektől a bolygó minden tájáról származó emberek kemény tartalmáig terjed. A jelentések szerint itt több ezer videót nézhet meg, és akár saját beküldésével is csatlakozhat. Ha nyitott az ilyen furcsa kísérletekre, akkor a Newbienudes tökéletes az Ön számára.

Teljes áttekintése Újoncok itt.

Előnyei:

 • Ingyenes megtekintés minden típusú amatőr pornó videókról
 • Egyszerű és könnyű regisztrációval rendelkezik
 • A prémium tagok további pornó videókat és exkluzív jutalmakat nézhetnek meg
 • Az SD formátumtól függetlenül a pornó videók kiváló minőségűek
 • Széles körű pornó tartalomkönyvtár élvezhető
 • Minden ingyenes, és nem bosszantóan népszerűsíti a prémium előfizetéseket
 • Számos szűrési lehetőség
 • Biztonságos és biztonságos böngészési élmény
 • Személyes házi pornó videókat tölthet fel

CONS:

 • Néhány videó gyenge minőségű, mivel a tagok feltöltik őket
 • Rengeteg olyan tartalmi anyag van jelen, amely időnként zavart okoz
 • Ne engedélyezze a letöltést
 • Vannak olyan funkciók, amelyek csak a prémium tagok számára állnak rendelkezésre

# 10 - Dupose

Dupose

Ha szüksége van néhány videóra, amelyeket érdemes megcsinálni, akkor a Dupose webhely felkeresése lesz a legjobb döntés. Tele van szexi amatőr tartalommal. Több száz van, hogy pontosak legyenek, és különböző platformokon gyűjtötték össze őket. Ezek közé tartozik a Youtube, a Snapchat és számos más webhely. A legjobb ebben az, hogy mindig frissíti a tartalmát, így mindenki minden nap friss és vadonatúj videókat fog látni. A Dupose a legjobb webhely azok számára, akik valódi amatőr archívumokat keresnek. Dobj el mindent, amit csinálsz, és vedd le a bunkót.

Előnyei:

 • Amatőr tartalom itt számos
 • A tartalom frissítése naponta történik
 • Minden funkció és videó ingyenesen megtekinthető

CONS:

 • A hirdetések rengetegek
 • Videók letöltése nem lehetséges

# 11 - Meztelenség

Meztelenség

A Nudez egy jó hírű meztelen oldal, amely a legjobb minőségű tartalmat kínálja azoknak, akik először szeretnének kemény szexet a barátjaikkal. Az itt található tartalom nagy része amatőr videó, ezért néhányat rossz minőségben rögzítenek. Mindazonáltal mindegyik izgalmas, és a szexuális késztetések fura magán és nyilvános megjelenítését mutatják be. A Nudez regisztrációja ingyenes, és máris nagyszerű jutalmakban részesülhet. Nincs probléma a webhely betöltésével, és folyamatosan dicsérik a minőségi amatőr pornóklipek gyártása iránti halhatatlan elkötelezettségéért.

Előnyei:

 • Videók ezreinek gyűjteménye ingyenes megtekintésre
 • A weboldal tervezés egyszerű és letisztult
 • Több kategória opció

CONS:

 • A hirdetések agresszíven jelennek meg

# 12 - elhagyás

terk.nl

A Terk szolgáltatásban nem szerepelnek professzionális pornó videók a gyűjteményükben. Ez az oldal kiváló forrása a lenyűgöző amatőr videóknak. A felhasználókat lenyűgözik az általa kínált szolgáltatások, különösen a fizetett tagok körében. A videók kategóriákba vannak osztva a navigáláshoz és a kívánt megtekinteni kívánt videók kiválasztásához. A webhely minden nap új videókat tölt fel, amelyeket mindenki nagyon vár.

Előnyei:

 • A videók ingyenesen megtekinthetők
 • A weboldal előre navigálható és használható
 • Ne használja a regisztrációt, ha használni szeretné

CONS:

 • Több műfajú videót igényel
 • A modellekről nem áll rendelkezésre információ

Utószó

Bárki ellátogathat a TheYNC-be, ha jól érzi magát, ha rendkívül rémisztő és nyugtalanító látnivalókat lát. De ha érzékeny vagy az ilyen típusú szarokra, azt tanácsolom, hogy kerüld. Az ilyen típusú csatornák létezése valószínűleg mindkettőt egyszerre lenyűgözi és zavarja. Rengeteg jó minőségű normál pornó is elérhető, ha nem törődsz a mocskolódással vagy az erőszakkal. Technikailag a TheYNC körül jól keveredik a tartalom, de a témája általában bizarr dolgokra támaszkodik. Tartsd magad, mert ez egy olyan szar lesz, amit soha nem fogsz elfelejteni.

Figyelmeztet mindenkit, aki megpróbálja meglátogatni a TheYNC-t – vigyázat, ez az oldal nem a gyenge szívű gagyi bunkóknak készült. Ha fél a brutalitástól, vagy nem érzi jól magát, akkor nézzen körül más pornóoldalakon, amelyeket áttekintettem. De ha elég brutális, torz vagy könnyelmű vagy ahhoz, hogy örömet szerezzen az efféle képekben és videókban, akkor a TheYNC egy mennyei oldal.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére