Frissítve: 11. augusztus 2022

Butt Crack

& TOP-12 kukkoló pornóoldal, mint a ButtCrack.us

Mutasson 12 alternatívát a ButtCrack.us számára

feneke haza

Imádod nyilvánosan látni a trógereket és a popsirepedéseket? Ha igen, és ez a legnagyobb fétised, akkor a ButtCrack.us dupla adag izgalom lesz számodra. Talán egyesek furcsának tartanák ezt a vágyat, de a hangjuk nem számít, igaz? Mindannyiunknak más a preferenciája, és támogatom az ügyedet, haver. Valójában a bevásárlóközpontban vagy a parkban a legdögösebb csajok fenekének repedései felkeltik a fantáziánkat és a vágyunkat, hogy többet lássunk.

Hivatalos URL: https://buttcrack.us

Közben megértem, milyen szexis látni, ahogy a nyilvánosság előtt nem őrzött feneke reped. Ezért egyre több lelkes pornográfus szeretne korlátlanul megkóstolni a fenékrepedéseket különböző helyekről. Érdekes módon ez az oldal, amelyet felül fogunk vizsgálni, rengeteg csábító trógert kínál. A pornórajongók biztosan kíváncsiak lesznek arra, hogy ez a kukkoló platform honnan szerezte be ezeket az anyagokat. Nos, ahogy mondani szokás, mindig lesz rá mód, ha van akarat. Ezzel hálásak vagyunk és izgatottak vagyunk; lássunk többet.

Butt Crack a farkadért

Lefogadom, hogy hozzám hasonlóan ti is sietve fogjátok a telefonjaitokat, ha meglátjátok egy dögös csaj fenekét. Ki nem szereti az ingyenes ajándéktárgyakat? Ha véletlenül nehézséget okoz egy ilyen orgazmikus pillanat megörökítése, nem kell szomorúnak lenned, mert a ButtCrack.us segít megmenteni. A Butt Crack kollekciója óriási, így a kukkoló szomjúságod könnyen oltható lesz. Azt is elkerülhetetlen észrevenni, hogy a Butt Crack tökéletesen rögzíti a pillanatokat.

Talán van egy praktikus profi fotósuk. Bármi is legyen, a Butt Crack a gyűjtők és a pornóértő fétisek örömére szolgál. Ezzel a domain azt állítja, hogy „a legnagyobb és egyedülálló Butt Crack/Whale Tail/Tong Slip kollekció az interneten”. Itt minden őszinte, és nyilvános helyeken rögzítik. Lehet, hogy a Butt Crack egy hatalmas kérkedést tesz közzé, de ha látja a tárhelyét, nem tud segíteni, de egyetért azzal, hogy ez az oldal messze hatalmas választékot kínál.

popsi repedések eredeti

Ezzel együtt kell vitorláznunk, és tisztelnünk kell Butt Cracket. Hiszen szó szerint van mire büszkének lenniük. Az alkotók folyamatosan adnak hozzá kincseket, és anyagok ezrei vannak úton. Természetesen a pornórajongók soha nem fogynak ki azokból a csodálatos előnyökből, amelyekkel megdörzsölhetik a farkukat. Nem csak ez, a navigáció szórakoztató, mivel az egész lakhely díjaktól és rejtett díjaktól mentes. Nincs más dolgod, mint böngészni, fapolni, böngészni és fapolni; így praktikus okokat találsz arra, hogy szeresd Butt Crack-et, haver.

Rengeteg fenékrepedés ízlés szerint

Az oldal nevéből arra kell számítanunk, hogy a teljes választék a fenékhasításokra vonatkozik. Kiállítástól, helyszíntől és színtől függetlenül, ha popsirepedést látnak, feltöltik ide. Jelenleg a Butt Cracks anyagok ezreit fedi le. A voyeur darabok eredeti tartalmakból, nyilvános escapadokból és más személyek történeteiből származnak. Bizonyára rengeteg értékes információ található az arénában. Butt Crack is szereti jelezni minden igény kielégítésének fontosságát; ezért a domain örömmel ad hozzá lédúsabb ajánlatokat.

popsi tartalom

Ezenkívül a Butt Crack meghatározott videókategóriákba rendezi az anyagokat. Ezeket a részeket a későbbiekben részletesebben tárgyaljuk. Mindazonáltal, hogy röviden kiemeljem, a fenékrepedés körüli kategóriák a következők: teljes jogú tag, eredeti tartalom, egyéb, nyilvános, történet, VIP és bálnafark. Ezek a szegmensek különféle cuccokat fednek le, amelyekben elkényeztetheti magát. Ezenkívül olyan exkluzív anyagokat kínálnak, amelyeket tagadhatatlanul szeretni fog. A fecsegés jóllakó, és rengeteg cum készen áll a felszabadításra.

Tervezés és elrendezés

Közelről nézve a Butt Crack úgy döntött, hogy mindent problémamentesen és egyszerűvé tesz. Az oldal blogszerű elrendezést választott, képekkel és szöveggel az oldal körül. A részletek néha elsöprőek lehetnek, de ez nem változtat azon a tényen, hogy az oldal pazar kínálatának részét képezik. Tudom, hogy azonnal vonzani fogja a csillogó popsi dekoltázs, de kérjük, szánjon több időt a kukkoló bevezetőjének elolvasására. Innen láthatja a ButtCrack.us céljait és szolgáltatásait.

popsi oldal

Más pornóoldalakkal ellentétben a Butt Crack egy aranyos méretű miniatűrrel rendelkezik. Az előnézeti képek rácsokba vannak rendezve, hogy megjelenítsék a videók képernyőfelvételeit. A kezdőlapon tökéletes szamarakat, forró húst és popsi dekoltázsokat láthat. Sajnos a videocímkék nem olyan jók, mint más helyszíneken. A pornórajongók könnyen észrevehetik, hogy az anyagokat közvetlenül a könyvtárba töltik fel. Remélem, a Butt Crack javítani tud ezen. Ennek ellenére minden filmet numerikus címkékkel látnak el barátságos és csábító címek helyett.

További megkülönböztető jellemzők

Nagyra értékelem a Butt Crack eszközeit a webhely logójának bemutatására. Ha ráhelyezünk egy fenékfigurát, az egész darab művészi lesz. Az oldal többi része azonban egyszerűnek és egyszerűnek tűnik. Talán a logó tagadhatatlanul feltűnő volt, mert az egyszerű fehér háttéren keresztül hangsúlyozták. A Butt Crack olyan alapszíneket használt, mint a fehér és a fekete. A piros szín kiemeli és kiemeli. Ezeken a színárnyalatokon keresztül azonosíthatók a fejléc részben található funkciók.

fenékkereső

Így a küldetést úgy indíthatja el, hogy egyik szegmensből a másikba ugrál. Őszintén szólva, meglepődöm, hogy a Butt Crack hogyan tud hihetetlen összetevőket előállítani annak ellenére, hogy ingyenes kukkoló oldal. Valójában az oldal állapota nem akadályozta meg őket abban, hogy a vártnál magasabb teljesítményt nyújtsanak. A pornórajongók körbe nézhetnek videók, történetek, viszály, bolt, kosár, pénztár, útmutatók és szabályok, szerzői tesztek és egyebek között. A legújabb és népszerű bejegyzések az oldal jobb oldalán láthatók, valamint a legutóbbi megjegyzések, amelyeket szívesen olvasna.

Milyen a böngészési élmény?

Bár a Butt Crack számtalan lehetőséget kínál kukkolóink ​​szórakoztatására, a böngészés kissé bonyolult lehet. A szurkolóknak több türelemre és extra kitartásra van szükségük az arénában. Miért mondom ezt? Fogadok, hogy már tudod a választ, haver. Igen, a hirdetések és a hibás linkek mindenhol megtalálhatók. Ez nagymértékben befolyásolta a navigációmat és az elragadó funkciók megismerését. Sőt, a hirdetések bosszantóak lehetnek, mivel puffereket és szükségtelen felugró ablakokat adnak.

fenékre legutóbbi őszinte

Szóval mit kéne tenni? Működnek a reklámblokkolók? Igen, igen, de egyes reklámok erőteljesek lehetnek, és akadályozhatják. Legalább enyhíteni tudjuk a problémát. Ezenkívül nem kell teljesen elcsüggednie, mivel továbbra is boldogan hozzáférhet a Butt Crack kincseihez. A kezdőlapon láthatja a legjobb őszinte válogatást, a legutóbbi őszinte tartalmat, az eredeti tartalmat és még sok mást.

popsi címkék

Sőt, ha szűrési lehetőségeket és egyéb kapcsolódó dolgokat keres, a Butt Crack stílusosan biztosítja ezeket. A pornórajongók manőverezhetik a tartalmat, és rendezhetik azokat közzétételi dátum, megtekintések, kedvelések, megjegyzések, értékelések és cím szerint. A követők módosíthatják az oldalon lévő anyagok elrendezését is. Ha a klasszikus stílust részesíti előnyben, itt megteheti a ButtCrack.us oldalon.

Butt Crack keresési és regisztrációs funkciói

Lenyűgöző módon a Butt Crack fejlett keresési funkcióval rendelkezik. Így itt szűkítheti a választást a keresési szegmens billentyűinek használatával. A rajongók a finomságokat szűrési beállítások vagy kulcsszavak segítségével rendezhetik. Ezért a címkék és címkék elérhetők a Butt Crack adattárban. Nem csak ez, a szerzők között navigálva megkeresheti kedvenc Butt Crack kukkolóját is. Ezért, ha ismeri az orgazmus fétisének konkrét tulajdonosát, írja be őt a kijelölt helyre. Keresés is végezhető jelvények, mint az összes, díjnyertes, hot, legendary és mások.

fenékregiszter

Másrészt tudom, hogy kíváncsi vagy, miért említettem a „regisztrálást”, amikor a Butt Crack egy ingyenes kukkolódomain. Igen, haver, itt minden elérhető; azonban a Butt Crack explicitebb és ellenállhatatlanabb anyagokat és funkciókat kínál, ha VIP-tag leszel. Az oldal saját közösséget hozott létre; ezért meghívást kap, hogy csatlakozzon. Csak egy űrlapot kell kitöltenie, amely tartalmazza felhasználónevét, e-mail címét és jelszavát. A regisztrált felhasználók a ButtCrack.us oldalon extrémebb kukkoló tartalomban gyönyörködhetnek.

Butt Crack forró és szórakoztató kategóriái

Már említettem a Butt Crack-et körülvevő nyolc kategóriát. Minden fülke speciális anyagokat kínál. Például a fenék dekoltázsától való összes függőséged a Butt Crack területen lesz kezelve. Jelenleg ez a szegmens 7 559 videót tartalmaz. A rajongók azt is láthatják, hogy a teljes tag, az eredeti tartalom és más kategóriákban 4 045, 7 910, illetve 8 film található. A Nyilvános, VIP és Bálnafarkokban található anyagokat is átlapozhatja, miközben több ezer kincset mutatnak be.

fenéktörténetek

Őszintén szólva, kíváncsi vagyok a 3-es VIP-cuccra. Ezek a kukkolóételek minden bizonnyal minden farkat felizgatnak. De ami felkeltette a figyelmemet, az a történet kategória. Ha nem ismered, az olvasás is a hobbim közé tartozik. Szerettem olvasni személyes történeteket a szexről és más értékes fantáziákról. Így a történet szegmens nagyszerű funkció a Butt Crack platformon. Gondolom, te is szívesen átélnéd a lelkes tagok élményeit.

A ButtCrack.us előnyei és hátrányai

Előnyei:

 • Őszinte és kukkoló csípős ajánlatok
 • Több ezer film és ingyenes cucc
 • Anyagok letöltése
 • Hiteles kukkoló ajánlatok
 • Hatalmas és aktív közösség
 • Regisztráljon a létrehozáshoz és a hozzájáruláshoz
 • Ingyenes fenékrepedések nem tagoknak

CONS:

 • A VIP tagság drága
 • Reklámok

A 12 legjobb kukkoló pornóoldal, hasonló a ButtCrack.us oldalhoz:

# 1 - Creepshots  

creepshots haza

A Creepshots megtanított minket arra, hogyan értékeljük a nők szépségét őrzetlen pillanataikban. Valójában a csajoknak nem kell teljesen felöltözötteknek és teljes sminknek lenniük ahhoz, hogy az ágyunkba kerüljenek. Természetes környezetük mozgása, megjelenése és tevékenysége könnyen kanossá teheti a férfiakat. Így a Creepshots autentikus anyagai tökéletesek arra, hogy felkeltsék a pornórajongókat, még akkor is, ha nem voyeur típusú egyének.

Tudjon meg többet a Creepshotsról ebben az áttekintésben.

Előnyei:

 • Felhasználó által beküldött adattár
 • Több ezer őszinte kukkoló gyűjtemény
 • Dögös és valódi nők
 • Valódi környezet
 • Megfizethető áron
 • Hatékony szegmensek és kategóriák

CONS:

 • Szabványos minőségű anyagok

# 2 - VoyeurWeb    

VoyeurWeb hírességek csarnoka

A VoyeurWeb csaknem két évtizede van az iparban, és már a neve is, csodálatos erotikus kukkolóanyagokat kínál, amelyek biztosan felkeltik a figyelmét. Amatőr videókat tartalmaz, amelyeket a rajongók imádni fognak naponta látni, és a lányok erotikus tevékenységeket végeznek testükkel vagy valakivel. Jelenleg a szóló lányok tartalmához igazodik, amelyet sok amatőr fanatikus élvezni fog, hogy erotikus tartalmaknak lehessen tanúja.

Tekintse meg a VoyeurWeb teljes ismertetését itt.

Előnyei:

 • Amatőr tartalom rengeteg
 • A weboldal dizájnja nagyszerű és könnyen érthető
 • A frissítéseket rendszeresen végezzük

CONS:

 • Videók letöltése nem lehetséges

# 3 - Szoknyavadászat   

felszoknya tv fő

2018 körül az Upskirt.tv megkezdte működését, és voyeur videókat kínál. Ez az időtartam nem túl hosszú más oldalakhoz képest, de az Upskirt.tv lenyűgöző archívumot és hírnevet épített fel az évek során. Más oldalak már feloszlottak volna, de az Upskirt.tv-nek sikerült feljutnia a csúcsra, és a mai napig megtartotta helyét.

Olvassa el Upskirt értékelését itt.

Előnyei:

 • Hatalmas gyűjtemény
 • Különböző kategóriák állnak rendelkezésre
 • Számos tartalom
 • Ingyenes használatra
 • Számos csatorna elérhető
 • Csinos modellek, hírességek és amatőrök
 • A letöltés ingyenes

CONS:

 • Néhány hirdetés
 • Egyes videók gyenge minőségűek

# 4 - Kukkerközpont  

voyeurhub visszajátszás

A Voyeur Hub azóta népszerűvé vált, mióta 2022 első hónapjaiban megkezdte működését. A kukkolóközösség annyira elköteleződött, és magas havi látogatást tett. A legtöbb perverz biztonságos és olcsó szolgáltatásai miatt a Voyeur Hub-ot találja a finomságok új szentélyének. Ezért, amikor munka után hazaér, leülhet a számítógépe elé, és körbejárhatja a tekintetét a VoyeurHub.com oldalán megörökített arany pillanatokban.

Olvassa el a VoyeurHub teljes értékelését itt.

Előnyei:

 • Kiváló minőségű kamera
 • Intim anyagok
 • Élő jelenetek
 • A videók újrajátszása elérhető
 • Pénztárcabarát oldal
 • Tiszta lakhely

CONS:

 • Korlátozott helyek, szobák és párok
 • Kis gyűjtemény

# 5 - Creep Club

clubcreep fő

A Club Creep hatalmas követőkre tett szert a zamatos erotika ajánlatok megjelenése után. A kukkolók szeretik a végső meglepetéseket, a Club Creep pedig ragaszkodik ahhoz, hogy ilyen édes menekülést biztosítson. A közösség olyan anyagokat küld be, amelyek határozottan felébresztik a szexualitást azáltal, hogy képeket töltenek fel csajokról, akik nyilvánosan vagy intim módon végzik dolgukat. Club Creep kiválasztja a legjobbak közül a legjobbakat, így élvezi a pornópiacot minőségi és zseniális képekkel és videókkal.

Előnyei:

 • Kúszó pornóanyagok változatos választékát kínálja
 • Minden nap feltöltés
 • Aktív és megnyerő közösség
 • Forró voyeur anyagok
 • Modern oldal kialakítás
 • Érdekes webhelyfunkciók

CONS:

 • Fizetni kell
 • Csak kriptovalutát fogad el

# 6 - VoyeurHit    

VoyeurHit

A VoyeurHit fantasztikusan sokféle tartalmat kínál, beleértve a MILF -eket, az ázsiai cukikat, a szoknyás akciókat és az eredeti kukkoló videókat. Erősen ajánlom ezt az oldalt, ha ki akar térni az ilyen típusú tartalomtól. A felhasználóknak nem kell aggódniuk, mert az itt található videók rendszeresen frissülnek, így a felhasználók minden nap új videójavaslatokat láthatnak.

Olvassa el a VoyeurHit webhely áttekintését.

Előnyei:

 • A feltöltött videók valódi és hiteles kukkoló anyagok
 • Hatalmas számú klip érhető el
 • A rendelkezésre álló szexuális anyagokat megfelelően kategorizálják a felhasználó kényelme érdekében

CONS:

 • Egyes videók rövid jelenetekkel rendelkeznek
 • Az oldalon hiányoznak a nagy felbontású anyagok

# 7 - Kamaradák    

kamarák galériája

A Camarads szokatlan kifejezésnek hangzik; azonban, amikor egy kukkoló videó pillanatot keres, az oldal erős státuszú, és olyan lehetőség, amelyre sok ember vágyik. A Camarads platform számos rezidenciát tartalmaz, és mindegyikben változatos emberek élnek. Ezek az egyének a nap 24 órájában, a hét minden napján, korlátozások nélkül elérhetővé teszik helyzetüket. Ezenkívül élő kamerák vannak a szobákban, és Ön ott van, hogy megfigyelje és nézze, függetlenül attól, hogy mit csinálnak.

Íme egy Camarads áttekintés.

Előnyei:

 • A kamerák minősége kiváló és kiváló
 • A felhasználók megtekinthetik az emberek magánéletét

CONS:

 • Hiányoznak a weboldal jellemzői
 • Nincs mozgásérzékelő és automatikus követés

# 8 - Rejtett zóna   

HiddenZone otthon

A Hidden Zone elragadó amatőr anyagokat tartalmaz a kukkoló tartalmak hatalmas tárházával. Az oldal kiterjedt gyűjteményt kínál szabadtéri szórakoztató szexet folytató egyénekkel, nudistákkal, exhibicionistákkal és egyéb, párás erotikus tevékenységekkel, amelyek felállóvá teszik a kukkoló kakast. Ha látod, hogy csábító istennők vetkőznek ki és mutatják be hibátlan testüket anélkül, hogy tudatában vannak jelenlétednek, ezek a látványok valóban megőrjítenek és kanossá tesznek.

Íme a Hidden Zone teljes áttekintése.

Előnyei:

 • Kukkolók és erotikus tartalmak hatalmas gyűjteménye
 • Nagy felbontású videók 3D tartalommal
 • Rendszeres frissítések
 • Különféle kémkamerák mindenhol
 • Aktív közösség
 • Minden mobileszközön hatékony
 • Hatékony navigáció

CONS:

 • Fizessen a webhely teljes funkcióinak eléréséhez
 • A videó minősége változó

# 9 - Kukkoló stílus   

Kukkoló stílus

Az egyik legjobb profi webhely, amelyet az interneten láttam, a Voyeur Style volt. Valójában őrült mennyiségű csodálatos amatőr videó található ezen az oldalon, és a legjobban kinéző nők közül néhányat, akiket még láttál, a háztömbben bolyongva élvezik a farkukat, becsavarják magukat és őszintén önkielégítenek. Eddig a pontig lenyűgözött a Voyeur Style, és ez hatalmas meglepetés számomra.

Előnyei:

 • Rengeteg amatőr pornó videót tárolnak
 • A pornó videók nagy felbontásúak
 • Csodálatos funkciók

CONS:

 • A hirdetések rengetegek és idegesítőek
 • Van néhány kategória

# 10 - Voyeur House TV   

VoyeurHouseTV

Kukkolás a játék neve. Intenzív elégedettségre tehet szert, miközben valódi párokat néz, akik valódi szexet folytatnak itt a Kukkerház TV-n. Ez az erotikus kukucskáló oldal lehetőséget ad az embereknek, hogy tanúi legyenek kanos párok valós tevékenységeinek. A pornórajongók farka megvadul a takarítási és főzési jelenetektől, amelyek a Kukkolóház TV-n kibaszotthoz vezetnek. 

Íme a teljes VoyeurHouseTV áttekintés.

Előnyei:

 • Egy platform, amely ismeri a lényegét és a céljait
 • Jól szervezett oldal
 • Lejátszási funkció
 • Hatalmas archív gyűjtemény
 • Amatőr és valódi résztvevők
 • Nagy felbontású kamerák
 • Különféle kameraállások választéka

CONS:

 • Korlátozott mennyiségben ingyenes kamerák
 • Különböző időzónák
 • Nincs letöltési lehetőség

# 11 - HiddenVoyeurSpy   

HiddenVoyeurSpy

A Hidden Voyeur Spy sok koron át tevékenykedett, és azt ígéri, hogy a titkos kukkoló és a rejtett szexuális kamerás filmek terén a legjobbak közül fog kiemelkedni. Ezt tartják az egyik legkedveltebb célpontnak, elsősorban az interneten az ilyen típusú tartalmak számára. Ha úgy tűnik, hogy érdekli, ez lehet a legjobb hely. A legújabb epizódokat rengetegen mutatják be, és bár egyes videók exhibicionista stílusúak, kevés a külső szexuális aktus.

Előnyei:

 • Hiteles és legális oldal kukkoló pornó videókhoz
 • Naponta frissíti a tartalmat
 • A videók minősége elsősorban kiváló

CONS:

 • A rendelkezésre álló klipek egy része rövid
 • A fórum nem érhető el

# 12 - Szép felsőszoknya 

szép szoknya otthon

A Nice Upskirt az intenzív megelégedettség területeit kutatja, miközben névtelenül sokszínű csajokat közvetít világszerte. Az anyagok nyerssége és frissessége orgazmusos, és nem lehet ellenállni a kemény pörgős vágynak. A Nice Upskirt fantasztikus és dögös amatőr csajok jellemzői, akik egyszerűen végzik napi feladataikat anélkül, hogy tudnák, hogy sasszemű kanos egyedek vannak a közelben. Ezek a hölgyek hatalmas vonzerőt kaptak, amely valóban legyőzhetett, és később eksztatikus orgazmust nyújthat.

Élvezze a Nice Upskirt teljes értékelését.

Előnyei:

 • Rendszeres voyeur frissítések
 • Több ezer anyag közül választhat
 • Forró kategóriák
 • Exkluzív ajánlatok és anyagok
 • Könnyen navigálhat
 • Jó blogszerű formátum
 • A címkék mindenhol ott vannak

CONS:

 • A letöltés kihívás
 • A hirdetések jelen vannak

Elvitel

A Butt Crack megszólítja bárkinek a popsi dekoltázs fétisét. Lenyűgöző módon az egész lakhelyet érdekessé tette a fenékrepesztő anyagok és egyéb cuccok gyűjteménye. A blogszerű domain szegmenseket és kategóriákat tartalmaz, például Nyilvános, Történetek, VIP, Eredeti tartalom stb. Ezért minden pornórajongó élvezheti a ButtCrack.us oldalon elérhető jelentős anyagokat.

Az egyedülálló könyvtár intenzíven lenyűgöző mindenki számára, aki értékeli a fenekes szépségeket. Valójában nyálcsillapító élmény őszinte és kukkoló dolgoknak tanúi lenni a Butt Crackben. Sőt, szívesen beleéled magad a webhely közösség tagjainak személyes történetébe. Mire vársz? Élvezze ezt a lehetőséget, és regisztráljon még ma a meglepetések falatára. Találkozunk a tagok arénájában, haver.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lapozzon a lap tetejére